25 feb 25, 18:57:50 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Szerinted ki hal meg a manga végéig?
Naruto - 76 (4.6%)
Sakura - 51 (3.1%)
Sasuke - 188 (11.4%)
Hinata - 14 (0.8%)
Kiba - 14 (0.8%)
Shino - 8 (0.5%)
Neji - 28 (1.7%)
Lee - 22 (1.3%)
Tenten - 5 (0.3%)
Ino - 10 (0.6%)
Shikamaru - 6 (0.4%)
Chouji - 7 (0.4%)
Kakashi - 104 (6.3%)
Gai - 34 (2.1%)
Kurenai - 9 (0.5%)
Tsunade - 166 (10.1%)
Kabuto - 174 (10.6%)
Sai - 25 (1.5%)
Tobi - 243 (14.7%)
Zetsu - 164 (10%)
Yamato - 44 (2.7%)
Juugo - 57 (3.5%)
Karin - 55 (3.3%)
Suigetsu - 51 (3.1%)
Temari - 3 (0.2%)
Kankurou - 14 (0.8%)
Iruka - 62 (3.8%)
Tsuchikage - 14 (0.8%)
Összes szavazó: 480

Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 18
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Szerinted ki hal meg a manga végéig? Miért és hogyan?  (Megtekintve 49930 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #105 Dátum: 08 júl 05, 16:51:01 »

Ez miért lenne így?Még a klán újáélesztése előtte áll..
Naplózva

Shinichi
Jounin
*

His royal highness

« Válasz #106 Dátum: 08 júl 05, 17:15:01 »

Nem ölné meg se Naruto,se Sakura. nembírnák megtenni.
Azt eltudom képzelni hogy Madara öli meg,és aztán Narutóék Madarát. Ott lenne vége a mangának,lenne egy epilógus,xy összejözz xz-vel,satöbbi.
Naplózva
Dilen
Vendég
« Válasz #107 Dátum: 08 júl 05, 19:49:36 »

Sasukénak van célja most,hogy megsíratta Itachit érte akar bosszútálni ,monduk így monduk a leglogikusabb az lenne ha ön gyílkos lenne sőtt egy barátom szerint ennek is kellet volna lennie de miután megöli Itachit de ez nem ött még be.
Naplózva
Nena
Újonc
*

« Válasz #108 Dátum: 08 júl 10, 13:55:34 »

Na nézzük. Sokat gondolkodtam rajta hogy kire is szavazzak. Csak-csak arra jutottam hogy Tsunade meghal pein által, Peint pedig Naruto öli meg. Sasuke bosszúja most hogy teljes megöli Konoha vezetőit (azaz azt a kettőt aki még megvan) mert hát ugye az ő utasításukra ölte meg Itachi a klánt + egy csomó minden írható a számlájukra Sasuke részéről.  Utána talán Iruka -mégha mostanában alig látni- hisz Narutohoz igen komoly szálak fűzik és ez lenne benne az extra hisz egy ilyen könnyes jelenet után csak tovább pörög az egész. Bár ez igaz Kakashira is (szóval ilyen alapon ő is meghalhatna Irukával együtt).Utána még pár csattanó, amúgy szerintem a legvégén Naruto is meghal, de addig még sok mindennek kell történnie. Saku szerintem nem hal meg és Sasuke sem.  Tulajdon képp én azon a véleményen vagyok hogy  maradnak még elvarratlan szálak a történet végére... De ezek csak találgatások.
Rövidebben: én még számítok pár látványos harcra, és egy-két szívszaggató jelenetre.
(amúgy bár ne pont ezek a szereplők halnának meg... asszem én mindet bírom  Mosolyog)
Naplózva

"a barátok olyanok mint a csillagok, nem mindig látjuk őket, de tudjuk, hogy vannak."

"mert jobba a sötétben úrnak lenni, mint hamis alázat köntösét viselni a fényben"
kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #109 Dátum: 08 júl 10, 18:10:44 »

Nena: Irukával együtt haljon meg Kakashi?  :/
Az tökre szomorú lenne a kakairu-fanoknak! biztos sírnának is  Neeem
(Én nem vagyok kakairu fan, csak egyszerűen szeretem őket Halco doujinshijában  Nevet Nevet Nevet )
Naplózva
Nena
Újonc
*

« Válasz #110 Dátum: 08 júl 10, 18:26:17 »

Azt nem mondtam hogy együtt. Bocsi ha félre érthetően fogalmaztam. Csak úgy nagyjából egyikük halála válthatna ki nagyobb fordulatot.  Mosolyog  Szerintem nem csak nekem tűnt fel hogy az érzelmek igencsak nagy szerept kaptak a történetbe... és ez sokmindet befolyásol. Néha jó, néha viszont olyan irányba viszi az eseményeket melyek nem túl szerencsések.

Amúgy én is sírok ha Iruka és/vagy  Kakashi meghal  Pirul  Annak tuti hatalmas vízhangja lesz az egészben....
Naplózva

"a barátok olyanok mint a csillagok, nem mindig látjuk őket, de tudjuk, hogy vannak."

"mert jobba a sötétben úrnak lenni, mint hamis alázat köntösét viselni a fényben"
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #111 Dátum: 08 júl 22, 19:33:25 »

Szerintem Tsunade meghal Pein által de Peint is a sírba viszi az én verzióm szerint aztán biztosan lesznek még halál esetek szívszorító jelenetek ilyen elsz például hogy szerintem Kakashi vagy Iruka meg fog halni de mindkettőjük nem hiszem mert akkor ki lesz büszke Narutora ha Hokage lesz?Azt hiszem Kakashinak van nagyobb esélye a halálra.Mert a Madara gyanús nekem hogy csak a bal sharinganját használja és hogy narancssárgaa maszkja szerintem Madara és Kakashi harcra lehet számítania  végén. De szerintem sokan szinte mindenki életben marad Naruto "évfolyamából"és a fiatalabbakból köztük Naruto is mivel ha ő meghalna nem lenne mondanivalója a mangának. Mert ha meghala  végső csatában ami szerintem Sasuke ellen lesz akkor mi mondanivaló van? Legyél beképzelt és kegyetlen, hogyd ott a abarátaidat öld meg bosszúból mindenkit még azt is aki kitanított? Ez eleve bukásra van ítélve. Inkább gondolom arra akar végső soron ösztökélni minket az egész hogy soha ne adjuk fel nem az számít hogy milyen erősek hatalmasak milyen tehetségesek hanem az hogy legyenek barátaink és a szívünka  helyén legyen. Legalábbis szerintem. Aztán lehet hogy Naruto meghal. De Sasuke biztos.   
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Tomimaru-sama
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #112 Dátum: 08 júl 23, 15:35:05 »

Hát, ha odáig jutnak a dolgok, hogy nincs más lehetőség, két embert tudok elképzelni aki megölheti Sasukét. 1. Kakashi. Sasuke már azt hiszem erősebb nálla, de ő képes lenne meghozni ezt a döntést. 2. Naruto. Ő nem lenne rá képes, de ne feledjük, hogy kapott egy kis ajándékcsomagot Itachitól, ami ha aktiválja magát, lehet akarata ellenére arra kényszeríti Narutot, hogy megölje Sasukét. Vagy valami hasonló.
Ha Kabutonak még lesz bármilyen szerepe, akkor azt ő sem fogja túlélni. Pain biztosan meghal, mert kizárt, hogy Naruto életben hagyja, de ez igaz az összes Akatsukisra is. És még legalább egy valaki meg fog halni Naruto környezetéből, aki könnyen lehet, hogy vele egykorú szereplő. Már csak azért is, mert a háború nem tesz különbséget idősebbek és fiatalabbak között.
Naplózva

Tomi is a good boy.
Szeth
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #113 Dátum: 08 júl 23, 16:28:13 »

Én Úgy képzelem el, hogy Pein végez Tsunadéval, pont mire Naruto visszatér az edzéséről. Peint Naruto kiírtja, Konant meg nemtom Kakashi, vagy még Tsunade a harc közben.  Kakashi is meghal, méghozzá Tobi keze által. És a végső harc egy Sasuke vs Tobi/Madara, vagy (ami nekem a legjobban tetszene) egy Sasuke, Naruto vs. Tobi harc, ahol maszkos barátunk(már akinek a barátja) a fűbe harap.
Naplózva

"Az élet dolgait két részre osztom: rettenetesre és kibírhatatlanra."
http://varesz.b13.hu/
Shinichi
Jounin
*

His royal highness

« Válasz #114 Dátum: 08 júl 23, 16:49:41 »

Szerintem:

Pein majdnem megöli Tsunadet,de akkor betoppan Naruto,elkezdenek harcolni,Pein megöli Tsunadet,Naru bevadul,szarráveri Peint,majd elkezdi siratni őt. Tsunade elmondja,hogy teljesítse álmait,ő még megteheti. Naruto erőt kapva segít a többieknek. meghal valaki fontos Naruto kortásai közül. Őt a többiek megbosszulják,és nem kizárt,hogy mégegy karakter meghal.
Aztán temetés,pár depis fejezet.
Utána Madara elárulja Sasuket,de Sasuke a nyomába ered...kiderül hogy Madara volt mindenért a hibás.
Naruto-Sakura-Kakashi team elindul megkeresni Madarát és Sasuket,majd különválnak.
Kakashi vs. Madara
Naruto és Sakura vs. Sasuke
Sasuke leüti Sakurát,és elkezd harcolászni Naruval. Kakashinak lesz vmi szuperpowája,de nem lesz elég Madara ellen... Madara megöli őt,de felfedi,h ő igazából Obito. Naru és Sasu megölik egymást.
Obito teste elgyengül hirtelen,és leáll a szíve.

Konohában nagy temetést rendeznek nekik. Az,hogy Naru meghalt,mindenkit felbolygatott. Sasuke mellé temették,a legjobb barátja mellé. AKárcsak Kakashit és Obitot.

én egy ilyesféle Bad Endre gondolok... semmiképp se lesz jó vége a Narutonak...
Naplózva
Kageko
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #115 Dátum: 08 júl 23, 20:15:32 »

Hááát...Tusnade tuti meghal mert:
1. a másik 2 Sannin má meghalt
2. Sakura-nak fel kell nőnije mint Naruto-nak ill. Shikamaru-nak
... :/ :/ :/
Naplózva
Sun9us
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #116 Dátum: 08 júl 25, 22:52:42 »

Szerintem a leges legvégén Naruto fog meghalni Szomorú.Ugyanis kinézném belőle hogy feláldozza magát a végsö csatában, hogy megmentse a barátait vagy a falut.
Vagy ha nem is így lesz akkor a főgonosz (nem tom ki lesz mondjuk Sasuke vagy Tobi ,de lehet Pein is) magával rántja narutot a sirba. Viszont ha belegondolok lehetne a végén egy Naruto vs Kyubi harc (Jó én a rossz én ellen vagy csak szimplán kiszabadul).
Naplózva

Az élet szar játék de a grafikája ottvan........
Az élet szar játék kerüld a game over-t!
Az élet szar játék ne hagyd hogy bannoljanak......
Crusnik
Chuunin
*

Nerf my genjutsu, if you can!

« Válasz #117 Dátum: 08 júl 26, 00:53:00 »

Hát még sok mindenki meghalhat, remélem Sakura  Mosolyog més rmeélem Sasuke is. Végül Sasukere adtam a voksom, nagy ára lesz a önzőségének és a bosszúvágyának, ez alap tanulság az ilyen animekbe.  Lesz egy jelenet ahol már nincs vissza út és Sasukenek leesik a tantusz hogy Naruto az igazi barátja és amikor Naruto meghalna Sasuke feláldozza magát helyette. Lesz valami duma aminek a vége arra megy ki hogy Sasuke azt mondja "Naruto legyél nagyobb Hokage mint bárki más" ezzel Naruto roszakat jó útra térítő szerepe is meglenne, és tanulna Sasuke halálából. Sasuke végre rálép a világoság útjára, memgenti Konohát és a legjobb barátját mint ahoy azt Itachi is tette volna.

ennél drámaibb befejezást nem tudnék, de még lehet happy end is who knows
Naplózva
Sun9us
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #118 Dátum: 08 júl 26, 01:05:06 »

Szerintem nem lesz Happy End. Narutobol meg sosem lesz Hokage (inkább Shikamaru ) ugyanis elég snassz lenne ha az a tipikus "Kemény melóval elértem az álmaimat " vég lenne :/ Ennek a történetnek egy nagon epic befejezés kell!!! Pontosan Pontosan Pontosan
Naplózva

Az élet szar játék de a grafikája ottvan........
Az élet szar játék kerüld a game over-t!
Az élet szar játék ne hagyd hogy bannoljanak......
Crusnik
Chuunin
*

Nerf my genjutsu, if you can!

« Válasz #119 Dátum: 08 júl 26, 01:23:02 »

tom hogy modik megfognak szólni hogy most válaszolok de hát istenem nem bírom ki xD

Aki még mindig azt hiszi hogy ez a manga/anime többet tartlamazna mint minden más hasonló shounen akkor roahdt nagyott téved. Sokan Drámát akarnak meg gonosz győzelmet, de olvassanak el egy Kishi interjút. Fontos neki hogy Naruto megvalósítsa az álmait, mint japánban sok mangaka hisz az álmokba meg ilyenekbe, ezek cisnálnak fiataloknak szoló mangat nem seinent. Fontos hogy az ilyenekbe pár kivételel a főhős eléré a célját, sokkal gyagyibb lenne ha éveken át azt haljuk hogy így úgy megvalósítom az álmaimat, átmegy már minden próbán és akkor a végén valami miat még se jön össze. Fontos azt is nézni hogy kiknek szól ez az anime, fontos a tnaulság is. 18+os európai(főleg magyar negatív) fejjel nekünk mindig a reális és ésszerű megoldás a legjobb. De mitn tudjuk a Japánok bolondok ikszdé

Shikamaru nem alkalmas Hokageségre, okos meg minden de akkor sincs meg benne a vezető, lehet most sokan húzzák a szájukat de Naruto Konohaba igenis elismertté vált főleg a fiatalok közt és ezenkivül olyan ember akibe bíznak és követik őt. Plusz senkinek nicns Naruton kivül meg Konohamarun kivül Hokageségre törő álma, majd nehogy már az kapja meg akit nem is érdekel. Attól hogy valaki nem Hokage nem jelenti azt hogy nem erős.

Plusz amit én leírtem sem happy end minden szempontból de Narutonak kell hogy Hokage legyen külömben a semmiért néztem éveken át és követtem.
Akit meg ezek hidegen hagyák, mindenbe a roszat keresik és Narutot meg úgy az eégszet utálják, azok meg nem tom minek nézik olvassák.

Epic befejezést akarsz, ott van TTGL epic volt mert Shimon végig vitt mindent amit eltervezett, ám voltak árai ennek Kamina, Nia, Dai Guren Brigade egy része. De ő a főhős és ő él. Naruto is ilyen áldozatok lesznek de Narutonak az a dolga hogy Sasuke halála után feláljon és irányítsa Konohat(ez relatív fogalom, mert azért persze Naruto nem diktátor)

bocs hogy ilyen hosszúra húzódott de este alvás elött mindig szófosásom van ikszdé
Naplózva
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 18
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins