rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1320 Dátum: 10 dec 23, 20:16:09 » |
|
Tudom jól, hogy ki volt Kushina. Gondolod, hogy egyszer is szabadon engedte, hogy megmutassa a bijuu bombát Minatonak? Vagy képes lett volna kiszedni a rókából ezt az információt? Kétlem. Szerintem egyszerűen Minatonak volt valami elképzelése és nekiállt saját főből megalkotni. Így évek múlva megszületett a Rasengan. Ha ismerte volna a Jirayra által elmondott információkat Minato, akkor fele ennyi időbe se került volna megalkotni ezt a technikát, hiszen pontosan ebben állt a zsenialitása. http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/502/17Ez a kép bizonyítja, hogy már azelőtt rendelkezett a Rasengannal mielőtt találkozott a démonnal. Ekkor találkozhatott legelőször a bijuu bombával is tehát nem volt mintája annak lemásolására.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #1321 Dátum: 10 dec 23, 21:02:26 » |
|
Nem tudhatjuk , hogy korábban nem volt találkozása vele , mondjuk véletlenul , elvégre Naruto 4 farkú ként megtudta csinálni pedig akkor a Kyubi csak fele oan erős volt mert a chakrája felét elvesztette .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
biyakingan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1322 Dátum: 10 dec 23, 22:53:25 » |
|
azt eddig nem értem miért nem írta senki hogy nem csak a kilencfarkú képes rá, hanem az összes bijuu azaz lehet az is hogy mind a kettő feltevés igaz, mármint, hogy minato a semmiből neki állt egy új technikához amit sok ideig nem tudott létrehozni, ekkor meg kellet fékeznie egy kiszabadult lényt valamelyik szövetséges területen és ott látta a biju bombát és ezzel kiegészítette az eddigieket. és voálá, így lett a resengan (csak egy lehetőséget tálalok fel, úgy hogy ne nyírjatok ki pls )
|
|
|
Naplózva
|
Csak az vágyik békére aki megjárta a háborút.
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1323 Dátum: 10 dec 24, 07:59:43 » |
|
biyakingannak van igaza. pl a 8farkútól is láttunk már biyuu bombát... valszeg az összes képe rá, és nem kizárt h háborúban látott ilyeneket. Ha már egy farok kint van sztem onnan képes megcsinálni. Meg bee se azt mondta hogy a 4. ezért csinálta a rasengant... azt mondta mintha azért hozta volna létre. lehet véletlen is...
jah és: "egy jutsu, ami a bijuuk támadásának megfigyelése alapján készült" ebből melyik nem érthető? Bijuuk - támadásának - megfigyelése
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 24, 08:00:54 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
biyakingan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1324 Dátum: 11 jún 30, 11:45:49 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Csak az vágyik békére aki megjárta a háborút.
|
|
|
adamkaa1102
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1325 Dátum: 11 júl 05, 08:15:47 » |
|
Ja nekem is tetszik, főleg a mini rasen shrukien Azért húztam át nehogy spoiler legyen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nagy12
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1326 Dátum: 11 szep 03, 19:48:32 » |
|
És a legújabb:http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/553/3 Mit ki nem talál már Naruto a végén már rasengan univerzum lesz :DD
|
|
|
Naplózva
|
,,Tedd vagy ne tedd,de ne próbáld'' Sínre fekszel-Shinra Tensei xD
|
|
|
feraaaa32
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1327 Dátum: 11 szep 19, 21:07:38 » |
|
biyakingannak van igaza. pl a 8farkútól is láttunk már biyuu bombát... valszeg az összes képe rá, és nem kizárt h háborúban látott ilyeneket. Ha már egy farok kint van sztem onnan képes megcsinálni. Meg bee se azt mondta hogy a 4. ezért csinálta a rasengant... azt mondta mintha azért hozta volna létre. lehet véletlen is...
jah és: "egy jutsu, ami a bijuuk támadásának megfigyelése alapján készült" ebből melyik nem érthető? Bijuuk - támadásának - megfigyelése
sztem nem így van. Szerintem a 4.hokage vagyis minato ,azért készítette el a rasengant,hogy naruto majd elsajátíthassa a bijuu bombát.A szülei minden felhajtást csak azért csináltak,hogy őt segítsék. Gondolj bele kushina erőteljes chakráját beültette narutoba az apja,emellett a kilencfarkút is.És ezzel együtt a rasengan-t is,hogy elsajátítsa a bijuu-bombát.Vigyázat,Vigyázat spoiler veszély-spoiler veszély De ez neki nem nagyon sikerült egyenlőre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1328 Dátum: 11 szep 19, 22:14:33 » |
|
Már nem azért,hogy megszakítsam ezt a kis csevejt,de Minato jóval a róka elött kezdte el a rassengant....halvány fing.....a se volt arról hogy majd Madara a rókával megtámadja a falut,vagy hogy nem lessz képes fentartani a pecsétet.....ez csak véletlen....lehet hogy azért csinálta hogy Naruto majd továbfejlessze,de ez szerintem nagy baromság,hogy majd megtanulja a bijuu bombát.......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1329 Dátum: 11 szep 20, 13:37:35 » |
|
Ara nem lehet gondolni h nem is Narutoak készitete hanem a feleségének?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1330 Dátum: 11 szep 20, 14:23:59 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1331 Dátum: 11 szep 20, 20:26:50 » |
|
jah és: "egy jutsu, ami a bijuuk támadásának megfigyelése alapján készült" ebből melyik nem érthető?
sztem nem így van. Szerintem a 4.hokage vagyis minato ,azért készítette el a rasengant,hogy naruto majd elsajátíthassa
Erről csak annyit, hogy mikor Minatonak 3 évbe került a Rasengant kifejleszteni/elsajátítani, ergo Naruto még maximum csak egy gondolat volt, mikor elkezdte fejleszteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #1332 Dátum: 11 szep 20, 20:48:05 » |
|
.Kushina justukhoz egy nagy extra hiperszuper 0000 volt!!!
bocsi ,de ezen akár mennyit gondolkozom nem tudom mit akarsz ezzel mondani leírnád máshogy fogalmazva?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1333 Dátum: 11 szep 20, 23:33:45 » |
|
bocsi ,de ezen akár mennyit gondolkozom nem tudom mit akarsz ezzel mondani leírnád máshogy fogalmazva?
Szóval Kushina nem értett a jutsukhoz,nem értett a ninjutsuhoz....kb. ennyi...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mr.busta
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1334 Dátum: 11 szep 21, 05:57:43 » |
|
és ezt hol mondják? linkelnél nekem egy pontos manga oldalt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|