Chakra
|
|
« Válasz #30 Dátum: 07 júl 16, 19:01:24 » |
|
Igen, elmehetne vele erdőt írtani. Sőt szerintem talán Kakuzu ellen is elég lett volna csak a Ōdama Rasengan és akkor Naruto sem veszélezteti az életét és a karját a Szél-elem Rasen Shuriken-el.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Axel-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Keyblade master
|
|
« Válasz #31 Dátum: 07 aug 10, 19:10:52 » |
|
Lehet, hogy nem mondok új dolgot, de egy kis érdekesség: Klikk Ezen a képen az áll, hogy a Rasengan Szél elem technika, amit nem ír ki sehol a sorozat. Egyébként a kép a wikipediáról származik.
|
|
|
Naplózva
|
Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com"...SouthSide nigga..."
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #32 Dátum: 07 aug 10, 20:10:01 » |
|
A "sima" Fuuton: Sarengan-t csak egyszre láthatjuk, egészen pontosan a Naruto Manga 337. rész 16. oldalán. Lehet félreértem amit írsz, de a Rasengan nem szél elem jutsu. Csak Kakashi biztatására Naruto ötvözte a szél elemmel, és így már nemcsak a formai manipulációja lett maxos, hanem elemet is kapott, ami naaaaaaaagyban megdobta a hatékonyságát. Nomeg a használatának veszélyét
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 10, 20:13:12 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #33 Dátum: 07 aug 12, 06:04:27 » |
|
ő most lehet, hogy én tudom rosszul...de az nem Fuuton: Rasenshuriken, hmm?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #34 Dátum: 07 aug 12, 08:49:07 » |
|
Olyan is van! Csak ott az egészet berakja (rárakja ???) egy shurikenre.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Asakurave
Vendég
|
|
« Válasz #35 Dátum: 07 aug 12, 20:07:50 » |
|
Nekem ez a kedvenc támadásom! 8) szeintem nagyon király a rasengan!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
inuchan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #36 Dátum: 07 aug 16, 16:35:23 » |
|
Nekem a kedvencem Az Oodama Rasengan.Az a legjobb erdőirtó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Axel-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Keyblade master
|
|
« Válasz #37 Dátum: 07 aug 16, 21:58:02 » |
|
Rasengan nem szél elem jutsu Ez a lényeg. Úgy látom tévedtem... :-[
|
|
|
Naplózva
|
Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com"...SouthSide nigga..."
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #38 Dátum: 07 aug 16, 22:18:33 » |
|
Hmmm... Inkább maradjunk annyiban, hogy a Rasengan van elem nélkül (ez volt amit Yondaime Hokage kifejlesztett) és elemmel is (ez volt amit Naruto hozott össze Kakashi útmutatásával). Elemmel persze sokkkkkkal erősebb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #39 Dátum: 07 aug 16, 22:42:24 » |
|
Na igen a duracel csoakra képes, na de miert hivjak azt az uj techniket ami erösebb sokkal mint az a Oodama rasengan ugy hogy Rasenshuriken ?
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #40 Dátum: 07 aug 16, 22:56:03 » |
|
Nézd meg az alábbi képet és rájössz, miért rasen SHURRIKEN: http://img524.imageshack.us/img524/6305/naruto3391617oo5.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #41 Dátum: 07 aug 17, 07:20:44 » |
|
a Rasengan vagy a Chidori vagy a Raikiri a legerősebb eközül a 3 közül?...mert szerintem elég hasonlóak..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #42 Dátum: 07 aug 17, 07:22:07 » |
|
A raikiri erősebb a chidorinál de Sasuke vs. Naruto az egy chidori vs. rasengan volt ami olyan eggyenértékű lett szal sztem a raikiri a legerősebb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Ulquiorra Forever!
|
|
« Válasz #43 Dátum: 07 aug 17, 08:23:48 » |
|
De a Fuuton: Rasen Shuriken erősebb a Raikirinél. Különben nem múlná felül Kakashi-t. ???
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #44 Dátum: 07 aug 17, 09:47:02 » |
|
Erősebb -e? Hm...más. Én inkább ezt a szót használnám rá. Mindkettő elemi chakrából áll, szal nemtom, hogy erősebb -e. Igen most jutott eszembe, hogy erősebb, mert a szél elem, legyőzi a villámot
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
|