rondár
|
|
« Válasz #990 Dátum: 09 feb 22, 01:21:14 » |
|
Akkor tűzel is egyesithette volna az biztos erős jutsu lett volna és jól nézett volna ki tűz rasen shuriken. De gondolom azt se használhatta volna mert úgyis szétroncsolta volna a sejtjeit. Narutónak csak egy elemét ismerjük, vagy legalábbis egyet derítettek ki neki eddig, ez pedig a Fuuton.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
DeiBaba
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #991 Dátum: 09 márc 06, 21:52:26 » |
|
A tűz ellen még mindig ott a víz, ergo talán még mindig a szél alapú rasengan a legerősebb!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baxy
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #992 Dátum: 09 márc 16, 13:39:25 » |
|
szél ellen meg ott a tűz szóval tök mind1 víz ellen meg a föld... szal mindennek megvan az előnye és a hűtrűnya ahogy yamato is mutatta...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #993 Dátum: 09 márc 21, 12:54:04 » |
|
de azt is megmondta, h földnek lenni a leghátrányosabb és a szél a legerősebb... míg a szélnek 1 ütője van addig mást több tud ütni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti93
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #994 Dátum: 09 márc 21, 15:43:48 » |
|
csak azt monta, h szászke villám technikái ellen hátrányosabb lenne ha föld elemű lenne, és a szél nem a legerősebb, csak az a legritkább
|
|
|
Naplózva
|
Sensei: pintermate */_\*
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #995 Dátum: 09 márc 21, 21:23:12 » |
|
peti93:
Te is rosszul tudod. A föld elem gyenge a villám elemmel szemben. Pl.: - Kakashi Raikirivel átszúrta Kakuzut (Föld elem, Acélbőr), - Sasuke a véráramába került mikrobombákat (Deidara, föld elem) egy Chidori saját magába vezetésével semmisítette meg.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #996 Dátum: 09 márc 22, 00:42:07 » |
|
ő is tök ugyanezt írta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #997 Dátum: 09 márc 22, 01:42:21 » |
|
Nem-nem Ő azt írta, hogy... ... szászke villám technikái ellen hátrányosabb lenne ha föld elemű lenne, ...
Én csak erre cáfoltam rá.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #998 Dátum: 09 márc 22, 11:58:26 » |
|
hát mindenképpen hátrányosabb lenne, ha föld lenne az eleme, mivel a villám a föld ellen erős, és nyilván jobb, ha egy erősebb eleme van, mintha gyengébb. mindenesetre ez itt elég off
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #999 Dátum: 09 márc 23, 15:08:30 » |
|
Chakra te tudnál vmit mondani arrol a 8 szintről amit a rasengan tanulásakor ellehet sajátítani, mert a főaldolon írtátok hozzá és h csak Yondi tudta elsajátítani azt a 8 szintet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1000 Dátum: 09 márc 24, 19:38:46 » |
|
Nem tudom ki és honnan vette ezt a "8 Rasengan-szint" butaságot, de eddig egyetlen szó nem volt róla sem a mangában, sem az animében. A honlapról egyelőre eltávolítottam ezt az infót.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti93
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1001 Dátum: 09 márc 26, 20:01:02 » |
|
ha jelentésileg nézzük, akkor Chakra-nak van igaza és én tévedtem, mert a hátrányosabb nem azt jelenti, h biztosan veszít ellene
hallottam olyat, h Jiraya-nak sikerült megcsinálni a tűz elemű rasengant. ez tényleg így van, mert a mangában nem láttam sehol, vagy csak vki kitalálta?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 26, 20:03:34 írta peti93 »
|
Naplózva
|
Sensei: pintermate */_\*
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1002 Dátum: 09 márc 26, 20:15:32 » |
|
vki kitalálta, mert naruto volt az első, aki vegyítette egy elemmel a rasengant.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1003 Dátum: 09 márc 26, 20:43:45 » |
|
Kamu habbal. Akitől hallottad, kérd meg, hogy manga fejezet és oldalszámot is adjon. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kolt
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1004 Dátum: 09 márc 27, 09:10:03 » |
|
A Jiraya féle tűzzel vegyített rasengan valamelyik Narutos konzol játékban van asszem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|