peti93
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #975 Dátum: 09 feb 03, 17:35:03 » |
|
Én csak akkor láttam hogy megpörgette a csávót, amikor Jiraya megmutatta Narutonak. Talán csak így akarták jobban bemutatni, hogy ennek a jutsunak a forgás az alapja.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 06, 15:11:55 írta peti93 »
|
Naplózva
|
Sensei: pintermate */_\*
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #976 Dátum: 09 feb 03, 18:48:19 » |
|
...
Talán mert a széle elem nem a forgás erejét vagy sebességét növelte. El is lett magyarázva utána, hogy a szél elemű chakra apró kis chakrapengékké vált, melyek sejt-szinten roncsoltak.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Sheme
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #977 Dátum: 09 feb 03, 19:10:03 » |
|
Skacok, sajnos a válaszokkal nem tudok egyet érteni.
Ugyanis amikor Kazuu ellen létre hozza, akkor a Fás sensei valami olyasmit mond, hogy álljon mindenki távolabb - és látszik is, hogy óriási szélörvényt gerjeszt vele. Ezért nem értem, hogy ha ott szélörvényt - hurrikánt? - csinál, akkor miért nem pörgeti meg az Akatsuki-s ellenfelét?
A szél elemmel elállta a víz útját, bár ez sem egészen igaz, mert akkor a feltorlódott víz hová is került? És amikor Kakashi Sensei-jel összeméri a Fuuton vs Rasengan, akkor is "lobog" a hajuk...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #978 Dátum: 09 feb 03, 19:19:03 » |
|
én meg a tiéddel, ugyanis: yamato azt mondta, hogy álljanak hátrébb, mert a lökéshullámban lesznek (tudta, hogy robbanás lesz, viszont azt nem, hogy a sejtekben is lejátszódik ugyanez) lobogni meg bármikor loboghat a hajuk. és az 5 szívű akatsukis tag: KA KUZU
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Spyro-sama
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #979 Dátum: 09 feb 03, 19:56:10 » |
|
Én a F,R-S-nél azt a "szélörvényt" én nem a jutsu erejének tulajdonítanám. Ez inkább valamiféle mellékhatása annak, hogy a shuriken forma úgy pörög mint az atom, és ezért felkavarja a levegőt. Főleg, hogy egy Rasengan (szerű) gömb van a közepén, ami szerintem hajtja a shurikent, de az igazi hatása a chakratűkben van. Ha megpörgetné szerintem semmi értelme nem lenne, hisz nah bumm... most pörögtem egyet, max hányok és kész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #980 Dátum: 09 feb 03, 20:05:25 » |
|
Skacok, sajnos a válaszokkal nem tudok egyet érteni. ...
Akkor olvasd el még egyszer a mangát 346/11 (azt a részt már én fordítottam) és nézd meg az animét is újra. (-: A szél elemnek bizony ennyi a szerepe a Fuuton Rasen Shurikennél (mikroszkópikus chakra-tűk). Azért mert szél elem, nem feltétlenül kell az adott természeti jelentség hatásait is magán viselnie. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
DeiBaba
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #981 Dátum: 09 feb 18, 00:17:13 » |
|
Kár hogy nem villámmal egyesítette vhogy..elvégre az gyorsabb és roncsolóbb mint a szél..a szél csak +próbál áttörni míg a villám útját nem állja semmi..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #982 Dátum: 09 feb 18, 00:54:24 » |
|
Igen, nem állja útját semmi, kivéve a szél. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #983 Dátum: 09 feb 18, 21:49:58 » |
|
Vajon azt hogy csinálja? Elvágja?
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #984 Dátum: 09 feb 20, 20:37:18 » |
|
Szerintem hogyha a szél annyira szétroncsolta a sejteket akkor a villám szerintem még jobban szétroncsolta volna a kezét , és kezdjük azzal hogy narutónak szél elemű chakrája van és elég nehéz lett volna neki megtanulni egy olyan elemet ami nincs is a "génjeiben" .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #985 Dátum: 09 feb 21, 00:30:09 » |
|
azért mert a villám látványosabb, még nem kell azt hinni hogy erősebb is szerintem semmivel nem lett volna erősebb vele a FRS max látványosabb
|
|
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #986 Dátum: 09 feb 21, 17:20:18 » |
|
Vajon azt hogy csinálja? Elvágja? Egyszerűen a szél elem erősebb. A miérteket pedig talán a japán folklórban érdemes keresni. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #987 Dátum: 09 feb 21, 20:40:13 » |
|
Akkor tűzel is egyesithette volna az biztos erős jutsu lett volna és jól nézett volna ki tűz rasen shuriken. De gondolom azt se használhatta volna mert úgyis szétroncsolta volna a sejtjeit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
winyo
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #988 Dátum: 09 feb 21, 20:55:32 » |
|
a tüzes rasengant láthatjuk egyébként a shippuuden accel 2 ps2-s játékban itt van róla egy link: http://www.youtube.com/watch?v=CJ9-3qadN18
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő