peti93
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #900 Dátum: 09 jan 18, 17:42:25 » |
|
sztem állat lenne mongyuk 1 fuuton oodama rasengan is
|
|
|
Naplózva
|
Sensei: pintermate */_\*
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #901 Dátum: 09 jan 18, 17:53:54 » |
|
Jaja mondjuk én elgondolkodtam,milyen lenne egy óriás rasensuriken! De most már csak nem rasengant dob be,hanem valami más technikát,én reménykedek egy ilyen óriás vágó hullámban vagy valami ilyesmiben,azokat a levágott hegyeket alapul véve! Vagy mondjuk még arra lennék kíváncsi hogy meg oldható e a rasensurikent eldobni!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 18, 17:55:47 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
peti93
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #902 Dátum: 09 jan 18, 19:11:38 » |
|
hát az eldobható rasengan talán megoldható vmilyen szél jutsuval, mint amit pl. Asuma használt az egyik fillerrészben, de ha a rasenshurrikent felnyomná remete stílusba akkor ugyanaz lenne a hatás mint amit Pein csinált , még azért el tudnék képzelni olyan eldobható rasengant is majd ami majd olyasmi lesz, mint a kage shurriken no jutsu csak rasenganokkal
|
|
|
Naplózva
|
Sensei: pintermate */_\*
|
|
|
Földi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Ez így nem lesz, jó lesz! ^^
|
|
« Válasz #903 Dátum: 09 jan 18, 20:25:39 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Semmi sem kötelező,csak meghalni!" Naruto 4ever.
|
|
|
matrayzz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #904 Dátum: 09 jan 18, 21:11:23 » |
|
Viszont, ha Ironikusan mondtad, hogy "kicsit üt" akkor bocsáss meg...
OFF: Igen irónikusan gondoltam ON: Hát az eldobhatóság azért kcisit vicces lenne mer a rasengannal folyamatosan fenn kell tartani az áramlást nem? vagyis akkor folyamatosan csakrát nyomja bele. Vagy rosszul tudom?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Földi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #905 Dátum: 09 jan 18, 21:26:03 » |
|
Hát igazad lehet, sztem is folyamatos az áramlás, akkor max. csak úgy tudja, ha saját magát is elrepíti a Rasenschurikennel együtt, de ez már poénos lenne. De ha tovább fejleszti vhogy, lehet, hogy el tudja dobni v. nem tom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
matrayzz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #906 Dátum: 09 jan 18, 21:28:26 » |
|
Hát ha csinál egy oodama rasenshurikent(vagy mit:D) és eldobja akkor lehet hogy dobás közbe menne össze és a végén egy rendes rasenshuriken ütne be. de leht az lenne ha eldobja igy köddé válik. Erre lehet hogy sose kapjuk meg a választ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #907 Dátum: 09 jan 18, 22:31:33 » |
|
Pesuke: Gondolom onnan tudta, hogy eleinte a feje fölött tartotta, majd miután elég közel értek az állatkák, akkor nekivágta a Rasengant.
Az eldobható Rasengan pedig lehetetlen, mivel direkt a kézbe kell formázni, és erősíteni a Chakrát. Ezt úgy lehetne megoldani, ha a környező Chakrák repülés közben valahogy fenntartanák a Rasengan erejét és a forgását, más módot nemigen tudok elképzelni.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Földi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #908 Dátum: 09 jan 19, 14:38:16 » |
|
Én pont ugyanígy képzeltem el. A klónokkal megformálja és összetömöríti a Chakrát a kezében, kialakítja a Rasenschurkient és ha kész van akkor eldobja a Rasenschurikent. Én így képzelem el, de lehet, hogy hülyeség.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #909 Dátum: 09 jan 19, 21:56:33 » |
|
Na, ebben a témában is (újra) feltűnt az idióta, eldobható Rasengan ötlete. Gondolkozzatok már egy kicsit... Rondar megmondta a frankót. Amit ti is tudnátok, ha visszaolvastatok volna (E szintű jutsu) vagy megmozgattátok volna pici agytekervényiteket. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Földi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #910 Dátum: 09 jan 19, 21:57:30 » |
|
Rendben van, bocsánat, csak egy hülye ötlet volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #911 Dátum: 09 jan 19, 22:24:12 » |
|
Nekem van egy ötletem: emlékeztek KN4 chakra-lövedékére? Mi van, ha először egy ilyet formál, és a gömb köré csinálná a Rasengant? A golyó egyfajta gravitációs pontként fenntartaná az örvénylést + táplálná is.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Pesuke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #912 Dátum: 09 jan 19, 22:36:34 » |
|
Szerintem az eldobható bármilyen Rasengan falytát ejtsük...
|
|
|
Naplózva
|
Kyuubi. A legerősebb negatív szereplő.
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #913 Dátum: 09 jan 19, 23:08:33 » |
|
Szerintem se valami jó ötlet egy eldobható rasengan, nem kivitelezhető.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #914 Dátum: 09 jan 19, 23:48:44 » |
|
Nekem van egy ötletem: emlékeztek KN4 chakra-lövedékére? Mi van, ha először egy ilyet formál, és a gömb köré csinálná a Rasengant? A golyó egyfajta gravitációs pontként fenntartaná az örvénylést + táplálná is.
Ezzel a legnagyobb gond csak az, hogy ez egy Kyuubi féle Jutsu. És azt már Naruto nem irányítja, ergó a Rasenganos beformázás teljességgel kizárható.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
|