Suvicc
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #765 Dátum: 08 aug 30, 14:36:33 » |
|
köszi, csak erre voltam kiváncsi , de lehet hogy valami modon majd tudja használni majd meglátjuk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #766 Dátum: 08 aug 30, 14:57:06 » |
|
... A RasenShuri olyan erős,hogy elbomlasztja a szöveteket. Olyan,mint egy gömbbe zárt atombomba. És a hasnálójára nézve is veszélyes ezáltal. ... A szél elemű chakra-tűk elvágják az idegeket és átszúrják a sejtetek. (Ez volt a 2. vagy 3. manga amit én fordítottam. ^^)
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Uchiha Kakashi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #767 Dátum: 08 aug 30, 20:47:04 » |
|
Egy biztos nem feleslegesen fejleszttete ki Naruto azt a jutsut tehát biztos , hogy viszont látjuk még valamejik részben.Van egy olyan érzésem ,hogy ezel fogja megölni Sasukét (ha egyáltalán harcolnak élet halálra )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #768 Dátum: 08 aug 30, 20:51:52 » |
|
Hát már régen olvastam a fejezetet bocsi Mindenesetre a lényeg ugyanaz: ettől a powertől valahogy megkell hogy védje Naruto a kezét,ha még akarja tovább használni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Phoenix shinsei
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #769 Dátum: 08 aug 31, 09:02:29 » |
|
nem hiszem h megölné vele sasukét naruto, mivel a legutolsó mangában (fordítás szerint) (sasuke) érzelgős lett és rájott h sosem volt egyedül (
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #770 Dátum: 08 aug 31, 13:53:00 » |
|
Azért azt is vegyük figyelembe, hogy a Szél elem - Rasen Shuriken nem csak jutsunak óriási, hanem edzésnek is kiváló volt. Megtanulta kezelni a szél elemet és a chakra-kontrollja is sokat fejlődött. Azt meg nem is említem, hogy a Kage Bunshinos tanulási módszert is itt alkalmazza először. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #771 Dátum: 08 okt 22, 20:02:13 » |
|
A Rasen Shuriken lehet hogy csak azért sebzi a kezét mert még nem teljesen tökéletes, de a Senjutsu tanulása közben nagyon sokat javult szerintem a chakra irányitási képessége és ez lehet, hogy elég is.
De azt sem kell elfelejteni, hogy mikor leesett a "Hegyröl" akkor nem lett semmi baja és lehet, hogy így már eleve nem tudja a sejteit rongálni a Rasen Shuriken de ez is csak egy elmélet.
|
|
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
Fox
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #772 Dátum: 08 okt 28, 15:42:40 » |
|
Egy kérdés: ha jól sejtem jelenleg 4 rasenganja van!?
rasengan oodama rasengen fuuton rasengan fuuton rasen-shuriken
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #773 Dátum: 08 okt 28, 15:46:03 » |
|
Tudtunkkal igen. Nemtudtunkkal meg passz. (utalva a titkos edzésre, amit a senjutsuzás közben csinált)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fox
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #774 Dátum: 08 okt 28, 15:54:32 » |
|
Mert a sima fuuton rasengan is erősebb az oodama rasengannál és az is menő tehát azt is használhatná azé.(Majd beszélek kishivel)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #775 Dátum: 08 okt 28, 17:57:21 » |
|
Egy kérdés: ha jól sejtem jelenleg 4 rasenganja van!?
rasengan oodama rasengen fuuton rasengan fuuton rasen-shuriken
Tudtunkkal van még1: a végső rasengan
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Fox
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #776 Dátum: 08 okt 28, 18:06:32 » |
|
azt igen kihagytam (de csak narutora gondoltam bár ezt elfelejtettem kiírni) tehát naruto csak négyet (elvileg) és ezért kiváncsi lennék amikor a fuuton rasengant használja élesbe nem csak annyit mikor kakashi visszaemlékszik a kakuzus harcok alatt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #777 Dátum: 08 okt 28, 18:12:24 » |
|
Ha így nézzük van a Goen Rasengan is bár csak egy játékban esszem Meg az Iker Rasengan alias két kezes de az is csak játékban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #778 Dátum: 08 okt 28, 19:02:26 » |
|
A sima fuuton rasi az, amikor nem viszi bele a formai manipulációt ugye?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #779 Dátum: 08 okt 28, 19:12:28 » |
|
Nem. az amit a leg frisebb részben áttunk amikor a 2 klónnal csinálta a rasengant, és így néz ki ha jóra gondoltam. http://www.naruto-kun.hu/images/site/aktualis/2008102301.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 okt 28, 19:15:39 írta petromanjanos »
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
|