Shinji
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #690 Dátum: 08 máj 29, 15:02:41 » |
|
Mondjuk naruto is tud 1 kézzel rasit sasuke ellen is úgy tolta de lehet hogy a rosz chakra kontrollja miatt többet enne és így a gazdaságosabb. Ami az oodamarasengant illeti hogy miért 2 naruto futosgál vele szerintem csak mert jobban néz ki és jobban szemlélteti az erejét a végső rasenganba ugyan sok chakra kell de elvileg naruto akkor nagyobbat is tudna csinálni mint Jiraya de ő nem abba az irányba indult el a rasi erősítésénél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #691 Dátum: 08 máj 29, 15:17:22 » |
|
Az Oodama Rasengan-os résznél egy visszaemlékezésben látjuk amint azt mondja neki Jirayia-sama, hogy megkell alkotnia a saját egyedi Rasengan-ját és ebből jött az Oodama
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
baska
Akadémiai tanár
Nem elérhető
alsógatyát kivűl hordo superhero
|
|
« Válasz #692 Dátum: 08 máj 29, 17:16:59 » |
|
szászke ellen a kyubi chakrájának a segitségével tudta megcsinálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #693 Dátum: 08 máj 29, 20:48:43 » |
|
Az csak egy sima rasengan volt Kyuubi chakrával megspékelve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jocoo
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #694 Dátum: 08 máj 30, 12:37:34 » |
|
Szerintetek Naruto is fog használni mostantol oan 2 kezes boxert mint Asuma vagy beszerez öis egy kardot?és a szél chakrával vegyitimajd?hehe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #695 Dátum: 08 máj 30, 23:06:25 » |
|
Nem, mert az a két chakra-tőr már Shikamarunál van. És ez itt OFF is.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Itarra
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #696 Dátum: 08 máj 31, 16:40:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #697 Dátum: 08 máj 31, 17:34:55 » |
|
Miért lehet bezárni a témát...? Van még egy pár fajta Rasengan, esetleg olvass vissza és meglátod.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
sasuke_kun_
Vendég
|
|
« Válasz #698 Dátum: 08 jún 16, 13:21:46 » |
|
amm naruto klonjai már tudnak önállóan rasengant csinálni? pl : naruto shipp. I. film
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #699 Dátum: 08 jún 16, 15:24:49 » |
|
Sasuke_kun, a film, nem mérvadó, mondhatni "filler".......
Amúgy ki tudja, lehet, hogy az öreg béka, majd valami chakra koncentrációs tehnikát tanít majd Narutónak ^^, hogy ne ölje szét a kezét a Fuuton RasenShuriken ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 16, 15:25:20 írta Haku »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #700 Dátum: 08 jún 16, 19:37:53 » |
|
Azért a fillereknek is van némi alapja szerintem követi a mangát nem történik benne olyan ami cáfoná a mangát vagy fordítva..
Arra hogy a témát belehetne zárni: Szerintem is sok más rasi van és még mennyi lehet ahány elem annyi rasi lehet és még lehet hogy azt is tudnák ötvözni így ez a téma kimerithetetlen.
Amúgy Naruto a rasit csak klónnal tudja megcsinálni mert nem képes megtartani és sűríteni a chakrát egyszerre. Akkor Sasuke elleni harcban miért tudja egymaga elkészíteni?(vissza olvastam de nem találtam rá választ).
A fuuton rasit azt minimum 3 klónnal tudja elkészíteni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
matyi-senpai
Gennin
Nem elérhető
semiconductor alchemist
|
|
« Válasz #701 Dátum: 08 jún 16, 20:01:32 » |
|
Szerintem amikor félig átváltozik, akkor sokkal könnyebben csinál meg bármilyen ninjutsut (több chakrát tud elpocsékolni). Olyankor gyorsabb és erősebb is.
A fuuton rasihoz ő kell +2 klón, egy tartja a gömb formát, egy a szélelemet adja hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
"Tévedni emberi dolog."
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #702 Dátum: 08 jún 16, 20:04:46 » |
|
Ott mondjuk kyuubisan csinálta, (valamit úgy még a taijutsujai is elég jó, de az monjuk alapjában se ossz). Szerintem psichológiai oka lehet.. Vagy talán a méjebb (majdhogynem meditációs) tudatálapot közben könyebb megcsinálni a rasit, S mondjuk, Narutonak, hogy kiüritse gondolatait, ahoz még gyakorolnia kell. Viszont a kyuubi palástnál majdhogy nem el van nyomva a tudata, ami így mondhatni egy mélyebb állapotban van, s így..őö lefogadom hogy Kishi se gondolt bele, hogy miért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #703 Dátum: 08 jún 17, 14:31:27 » |
|
A mangában kicsit másképp van megrajzolva a Kyuubis Rasengan: http://www.onemanga.com/Naruto/232/13/http://www.onemanga.com/Naruto/232/14/Nekem valahogy úgy tűnik, mintha a Démonróka Palástja tartaná egyben a Rasengant és nem Naruto "akarata" ill. koncentrációja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zol96
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Shikamaru is the best!Shodaime Lustakage
|
|
« Válasz #704 Dátum: 08 jún 17, 15:20:24 » |
|
Érdekes lenne ha Kakashi az egyik kezébe Rasengan-t a másikba meg Raikiri-t(chidorit) csinálna! Egy focipályáni területet szétrobbantana vele az tuti!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|