Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #660 Dátum: 08 máj 16, 14:15:45 » |
|
A róka palást bizonyos értelemben gyógyítja így szerintem a rashiba nem halna bele. Szerintem igazad van Chakra tuti lesz ilyenxDD és ha még sem akkor majd én megíromxDDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinji
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #661 Dátum: 08 máj 16, 19:40:53 » |
|
Hogy lesz-e? hát elképzelhető de ahoz valami nagyon nagy csatának kell zajlania pl:Naruto vs. Pain (vagy Pein?) de szerintem az 1. nem fog betalálni és 1 várossal máris kevesebb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
aronrigo
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #662 Dátum: 08 máj 17, 19:03:17 » |
|
Ha már így a párosítésoknál avgyunk...felteszek egy vicces dolgot: Szél+víz=jég(haku csinálta, tom hogy kekei genkai, de csak vicc) benyom egy iylet és megfagy a kezében a rasenshuriken...Naru ránéz a kezére: mi a szar datebayo?!:D Kicsit szakadnék...sztem az ellenfél meghalna a röhögéstől:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #663 Dátum: 08 máj 17, 19:50:17 » |
|
Hát elég érdekes lenne De a hatása meglenne legalább hogy meghalna az ellen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ookami
Chuunin
Nem elérhető
Halál fia vagyok...
|
|
« Válasz #664 Dátum: 08 máj 19, 13:01:56 » |
|
vagy ha hozzávágná Egy nagy jég rasenshuri elég fura lenne
|
|
|
Naplózva
|
Ne üvöltsön a akaratod, ha a hatalmad suttogása is elég!
|
|
|
Narutorban
Chuunin
Nem elérhető
Bash-san(nin) Kami-sama
|
|
« Válasz #665 Dátum: 08 máj 19, 16:39:10 » |
|
fejbedobná az ellent és az belehalna abba h beszakadt a feje am meg a rasen nem fagyna meg sztem csak naru keze
|
|
|
Naplózva
|
APANYA tag Én a Shousensei (kis-sensei) Tanítványom: Mikoji^^;
|
|
|
matrayzz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #666 Dátum: 08 máj 19, 18:08:03 » |
|
Szerintem semmi nem fagyna meg mer csak vérvonalképességel lehet vegyíteni a kettő(haku) vagy fánál(xy )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #667 Dátum: 08 máj 19, 18:13:52 » |
|
igazából nem feltétel a vérvonal hozzá, csak 100000000szeresére könnyíti.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #668 Dátum: 08 máj 21, 22:48:29 » |
|
Ha már így a párosítésoknál avgyunk...felteszek egy vicces dolgot: Szél+víz=jég(haku csinálta, tom hogy kekei genkai, de csak vicc) benyom egy iylet és megfagy a kezében a rasenshuriken...Naru ránéz a kezére: mi a sz*r datebayo?!:D Kicsit szakadnék...sztem az ellenfél meghalna a röhögéstől:D
Apám , két különböző elemi ninjutsu vegyitése rasennel, nagy kár, hogy Naruto soha az életben nem lesz képes ilyet létrehozni, de szerintem más se, mert a rasent még egy elemmel is nehéz kombinálni hátmég kettővel egyszerre és az sem mellékes, hogy két elem egymással vegyítése már vérvonal képességet kíván.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 22, 18:06:19 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
aronrigo
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #669 Dátum: 08 máj 22, 16:40:39 » |
|
fejbedobná az ellent és az belehalna abba h beszakadt a feje am meg a rasen nem fagyna meg sztem csak naru keze Apám , két különböző elemi ninjutsu vegyitése rasennel, nagy kár, hogy Naruto soha az életben nem lesz képes ilyet létrehozni, de szerintem más se, mert a rasent még egy elemmel is nehéz kombinálni hátmég kettővel egyszerre és az sem mellékes, hogy két elem egymással vegyítése már vérvonal képességet kíván. Szerinted miért írtam le, hogy tudom, hogy kekei genkai????????Nem tudsz olvasni????Szerintem tisztában vagyok az emkberek képességeivel, és csak vicces feltevésnek írtam amúgy is!!Szóval vegyél vissza az oltogatásból. Köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #670 Dátum: 08 máj 22, 17:50:16 » |
|
vagy ha hozzávágná Egy nagy jég rasenshuri elég fura lenne Abból már jégcsapok jönnének ki ! Kicsit veszéjesebb lenne .... A hazsnáló épp , hogy megcsinálta már belé állt vagy 6 jég csap É sakkor már a fa Rasenshuriken milyen lennne kis gerendákat vagy fokpiszkálókat dobálna megából ?
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #671 Dátum: 08 máj 22, 18:21:30 » |
|
Szerinted miért írtam le, hogy tudom, hogy kekei genkai????????Nem tudsz olvasni????Szerintem tisztában vagyok az emkberek képességeivel, és csak vicces feltevésnek írtam amúgy is!!Szóval vegyél vissza az oltogatásból. Köszi
Bocs, de nem tudom mi volt ebben az oltás, mert én nem annak szántam, de ha te annak vetted az a te bajod. Egyébként csak azt kartam mondani a fentebbi HSZ-emmel, hogy milyen kár, hogy Naruto nem tud létrehozni ilyen rasent, csak kicsit viccesre vettem a figurát, de ugylátszik elég félreértehető voltam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 22, 18:34:05 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Alion
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #672 Dátum: 08 máj 22, 19:50:16 » |
|
A jeges szerintem oda fagyna a kezéhez a fa meg lehet nagyot ütne utána meg mindenfelé fa repeseszek replünének...Meg hal akit el talál meg aki körülötte áll az is kap egy repeszt az agyába...Amúgy a rasis shurikent nem lehet vajon robbano jegyzettekel fel tumingolni?Az lehet nagyobat szolna...Vagy egy két senbon rajta extra repesz.A jegyzet még lehet meg is oldható...
|
|
|
Naplózva
|
-A legendás rejtözködö lekvár falu shinobia
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #673 Dátum: 08 máj 22, 20:47:28 » |
|
A robbanó jegyzet olyan mint egy darab papír. A Rasengan pedig, a vadul mindenfelé forgó chakra miatt, olyan mint egy daráló. Ergó -> Papírreszelék no Jutsu -> iratmegsemmisítő. ^_^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
aronrigo
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #674 Dátum: 08 máj 23, 13:58:35 » |
|
Tényleg, mi lenne, ha tenyerébe venne csomó shurikent, és utánna kezdene rasit csinálni...belebszná a csvóba, és megleődne, hogy pár shuriken is van a hasában...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|