Chakra
|
|
« Válasz #480 Dátum: 08 ápr 07, 16:43:04 » |
|
Az igen... érdekes ötlet... -.- És elmondanád/leírnád, hogy hogyan gondolod? Mert amit írtál, az kb. olyan mintha a békafőnök Orioke no Jutsut használna.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
baska
Akadémiai tanár
Nem elérhető
alsógatyát kivűl hordo superhero
|
|
« Válasz #481 Dátum: 08 ápr 07, 18:38:44 » |
|
azért már kikéne találnia vmi újjabbat a shurikennél mert a sima már unalmas... amikor jira-sama mondta narutonak az S-szintű küldetés előtt hogy ne használja AZT akkor az oodama volt amire gondolt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #482 Dátum: 08 ápr 07, 20:00:29 » |
|
azért már kikéne találnia vmi újjabbat a shurikennél mert a sima már unalmas... amikor jira-sama mondta narutonak az S-szintű küldetés előtt hogy ne használja AZT akkor az oodama volt amire gondolt?
Nem akkor a Kyuubi erejére gindolt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dongo
Chuunin
Nem elérhető
Újra itt van a nagy csapat
|
|
« Válasz #483 Dátum: 08 ápr 07, 20:39:48 » |
|
maxos,de nem csak szél elemben?attól még más elemben is el lehetne érni a maxos formai manipulációt.
Nem. A Rasengannak alapból maximális a formai manipulációja. Annak semmi köze az elemhez amivel elem-manipulálják. ^^ ja okés^^ akkor tehát a formai az már úgy maxos ahogy van..akkor az elembeli változtatásokat hoggy hívják??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #484 Dátum: 08 ápr 08, 15:55:44 » |
|
elemi manipuláció :'X :'X :'X
Moderátor: Legközelebb legyen meg a minimum 4 szó. Chakra
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 08, 19:42:41 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dongo
Chuunin
Nem elérhető
Újra itt van a nagy csapat
|
|
« Válasz #485 Dátum: 08 ápr 08, 19:43:05 » |
|
upsz tényleg!köszi :'X azt hiszem ideje újraolvasnom...bár ezt a rész sosem értettem meg teljesen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
david-kun
Vendég
|
|
« Válasz #486 Dátum: 08 ápr 10, 11:44:35 » |
|
Az igen... érdekes ötlet... -.- És elmondanád/leírnád, hogy hogyan gondolod? Mert amit írtál, az kb. olyan mintha a békafőnök Orioke no Jutsut használna.
Hááááááááááát én azt ugy kondonám hogy az egyik klon csnál resangent naruto meg chidorit vagy pont fordítva és egymásba monyomák a resangent meg a chidorit valahogy igy de elég kicsi az esélye hogy nem megy széjel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #487 Dátum: 08 ápr 10, 12:17:26 » |
|
Egymásba nyomnák? Ez eléggé meredek elképzelés! Te ugye nem láttad Sasukét, és Narutot harcolni a 130. részek környékén a völgyben? Mert ha láttad volna, nem írnál ilyet! A kettő egymásnak eresztésének egy marha nagy fekete képződmény a vége...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #488 Dátum: 08 ápr 10, 13:24:08 » |
|
Hááááááááááát én azt ugy kondonám hogy az egyik klon csnál resangent naruto meg chidorit vagy pont fordítva és egymásba monyomák a resangent meg a chidorit valahogy igy de elég kicsi az esélye hogy nem megy széjel Semi esély nincs rá hogy nem megy szét, mert a rasengan és a chidori alapjaikban kölönböző technikák amelyek nem kombinálhatók egymással, viszont szerintem nem elképzelheteten a sima rasengant villám elemmel kombinálni(nem chidorival)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #489 Dátum: 08 ápr 10, 14:20:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #490 Dátum: 08 ápr 10, 14:30:42 » |
|
még mindig em értem , hogy miért írkáljátok mindig saz elemi manipulációt .... energia az energia hiába van , hogy az egyik föléget a másik meg 2- é vág .... Amúgy meg nem olyan 1szerű az egész , hogy szél eleű vagyok akkor , ha tudom a rasengan - t akkor azonnal szél elemmel tolom ... Naruto is örülhet , hogy 1-el tudta kombinálnni ... Amúgy meg szerintem nem erősítené 1-ik a másikat .... pl. ha azt vesszük föld+víz = fa és egyik se erősíti a másikat ...
Na most lehet, hogy <moderálva> írtam :'X
Moderátor: Ha nem tudsz normálisan foglamzani, ne tedd!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 12, 17:14:57 írta Chakra »
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #491 Dátum: 08 ápr 12, 10:01:56 » |
|
Azt azt hiszem Kakashi csinálta meg, mikor mutatta Narutonak a mangában Az "elemental recomposition", magyarán kakashi elemét bele tudta vinni, és azt forgatni, de nem sikerült a másik összetevőt belevinni azt hiszem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #492 Dátum: 08 ápr 12, 16:13:14 » |
|
lehet hogyha megtudná tanúlni naruto a végső rasengant - ami persze lehetetlen mert Yondaime magával vitte a sírba - akkor az odama elbújhatna
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #493 Dátum: 08 ápr 12, 16:18:36 » |
|
szóval... Yondaime = Rasengan Kakashi = Rasengan Naruto = Rasengan, Oodama Rasengan, Fuuton: Rasenshuriken Jiraiya = Rasengan, Végső Rasengan
Jiraiya használta a végső Rasengant és nem Yondaime
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 12, 16:26:18 írta Dei »
|
Naplózva
|
|
|
|
Belnir
Chuunin
Nem elérhető
Nem félek a haláltól, akkor mitől féljek?
|
|
« Válasz #494 Dátum: 08 ápr 12, 16:20:21 » |
|
Rasen Shuriken egy kis Chidori Nagashi -val keverve az kemény lenne Lemaradtam milyen a végső rasengan?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 12, 16:20:55 írta Belnir »
|
Naplózva
|
éljen az aszimmetrikus internet
|
|
|
|