Chakra
|
|
« Válasz #15 Dátum: 07 júl 07, 17:03:48 » |
|
Vagy esetleg egy óriási fejes-buzogányt > (A kard-forma már foglalt )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 07, 17:44:26 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #16 Dátum: 07 júl 07, 17:40:41 » |
|
az eldobható rasengan meg a másik még talán lehetséges lenne de sztem még narutonak sincs ezer rasenganhoz elegendő chakrája
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
Sector-kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #17 Dátum: 07 júl 07, 18:15:37 » |
|
Kér egy kevesett a Kyuubitól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #18 Dátum: 07 júl 07, 19:48:59 » |
|
de sztem még narutonak sincs ezer rasenganhoz elegendő chakrája
ugy gondoltam, hogy ahoz a klónok adják a chakrát. De lehetne olyan is, hogy fog egy maréknyi chakra penge szilénkot, és ezokat belekeveri a Rasiba
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 07, 19:51:27 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #19 Dátum: 07 júl 07, 19:58:15 » |
|
Az érdekes lenne... De a chakra penge az Sasukehoz tartozik (és villám elemű), vagy te másikra gondoltál?
Amúgy pedig a Szél-elem Rasen Shuriken is valami ilyesmi, csak ott mikroszkópikus chakra-tűk szúrják át a sejteket és vágják el az idegszálakat.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #20 Dátum: 07 júl 09, 02:24:22 » |
|
Én olyasmire gondoltam, mint amilyen Asumának van, de szerintem minden elemhez gyártottak chakra pengéket, csak még nem láttuk őket,
Meg kiváncsi lennék milyen lenne a Rasenganban mind az öt elem, az persze egyértelmű, hogy a kivitelezése jóval nehezebb mint egy S osztályunak talán G, vagy X, vagy nem tomy milyen lenne.
Az eredmény talán kétféle lehet. 1. Mivel egyik elem üti a másikat, lehet, hogy nem lenne semmi erelye, 2. Egyik elem felerősíti a másikat, ezáltal viszont végtelen is lehet, legalább is nagyon naaaagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #21 Dátum: 07 júl 09, 18:31:45 » |
|
Szerintem az elemek "ütközése" miatt (pl.: tűz<->víz, föld<->villám) csak adott elemeket lehetne egyszerre beleszőni a Rasenganba. Pl. a szél felerősíti a tüzet, a szél megfagyasztja a vizet (->jég elem) vagy a föld és a víz elem együtt (->fa elem).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #22 Dátum: 07 júl 10, 15:07:00 » |
|
én arra lennék kíváncsi hogy narutó vajon háynszor tudja megcsinálni a rasengant ugymint szászke a csidorit szóval valaki emléxik valamien utalásra csak a normál rasenganra és az Oodama rasenganra hogy hányszor tudja használni
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #23 Dátum: 07 júl 10, 16:11:12 » |
|
Nincs utalás. Én nem emlékszem. Jiraiya csak annyit mond, hogy ez a technika pont Narutónak való, mert nem kell képpecséteket megjegyezni, csak chakra kell (az pedig van neki bőven).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #24 Dátum: 07 júl 10, 17:52:32 » |
|
Most eszembe jutott valami Lehet hogy Jirayja tudja hogy Naruto apja Yondaime(feltevés) és azt akarja elérni hogy, Naruto befejeze a negyedik technikáját mert bízik benne hogy sikerülhet neki. És ezért is tanította meg neki olyan fiatalon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakarotto
Vendég
|
|
« Válasz #25 Dátum: 07 júl 13, 17:38:00 » |
|
Az Oodama Rasengan 1000-szer erősbb mint az általános Rasengan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #26 Dátum: 07 júl 13, 18:49:12 » |
|
Most eszembe jutott valami Lehet hogy Jirayja tudja hogy Naruto apja Yondaime(feltevés) és azt akarja elérni hogy, Naruto befejeze a negyedik technikáját mert bízik benne hogy sikerülhet neki. És ezért is tanította meg neki olyan fiatalon. aztmondta h azért tanítja meg merthogy az akatsuki üldözi/üldözni fogja és hogy legyen mégis valami erösebb fegyvere
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #27 Dátum: 07 júl 13, 20:31:40 » |
|
ez szemét lenne kihasználná narutot elég érdekes mondjuk ahozz képest hogy nem volt olyan tehetséges az elején már erősebb mint kakashi a rasengannal vagy csak ha tpkéletes lesz?
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
spet95
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #28 Dátum: 07 júl 14, 20:28:05 » |
|
az odoba rasengan az egyik legjobb technika
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #29 Dátum: 07 júl 16, 18:39:30 » |
|
Tény, hogy jó technika, azt azért nem mondanám, hogy alegjobb, de szép kis tisztást csinált ott az erdő helyén
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
|