NinjaGo:rl
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #360 Dátum: 08 feb 05, 05:55:06 » |
|
Egyébként a movie 4-ben Naruto ismét egy különös módon használja a Rasengant. A klónjaival mind két kezébe koncentrál egyet! (Dupla-Rasengan! )
|
|
|
Naplózva
|
Icha Icha Édenkert For ever!
|
|
|
narutofan 13
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #361 Dátum: 08 feb 05, 09:35:58 » |
|
az nem a movie 2 őben van a dupla rasen? amugy mien fura a movie k ban minig a végén a "főgonoszt" ugy yőzi le hogy rasegan ozik és vamivé átváltozik és irtó erős lessz Movie 1:szivárvány chakra rasengan Movie 2:dupla rasengan Movie 3:hold rasengan nem ez a nevük csak hogy igy néznek ki az 1 ső 7 szinű a másik 2 darab a 3 adik meg ahogy a sziget néz ki és a sziget valami félhold szerűség
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NinjaGo:rl
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #362 Dátum: 08 feb 05, 10:07:17 » |
|
Én úgy láttam h ott is használja. Végül is lehet mert ha a movie 2ben használta akkor utánna miért ne? De lehet tévedtem. Tudnál küldeni linkeket ezekhez a Rasenganokhoz?
|
|
|
Naplózva
|
Icha Icha Édenkert For ever!
|
|
|
kryboy
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #363 Dátum: 08 feb 05, 14:49:45 » |
|
Én úgy tudom hogy a movie 2-ben nem 2 rasengánt használ egyszerre hanem csak a jobboldali kezében van rasi a másikba a balba pedig a gelei köves erő (lehet nem jol írtam le).Én így emlékszem. De a movie 4 előzeteseibe tényleg egyszerre kettő van!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #364 Dátum: 08 feb 05, 22:41:09 » |
|
Az a gelel kő féle energiából is mindha rasengant formált volna... Legalábbis úgy nézett ki mint a rasengan, csak a színe nem passzolt.... ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #365 Dátum: 08 feb 06, 08:36:53 » |
|
és? a másik kezébe, meg piros volt ... szerintem, így akarták ábrázolni, hogy mind2-jüknek más az energia forrása (Gelel kő, kyuubi), de megbírják csinálni ua.-t a teknikát ... és a végső rasengan ... énis ezen a véleményen vagyok, 20x akkora, mint a sima ... akkor 20x annyi chakra kell hozzá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #366 Dátum: 08 feb 06, 08:51:39 » |
|
hm lehet a végső rasengant megtanította Naruto-nak és még a legelején mikor elindultak megmenteni Gaarat akkor arra mondta neki Jiri, hogy ne gasználja azt a technikat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #367 Dátum: 08 feb 06, 08:59:58 » |
|
Hmm, én úgy emlékszem a Kyuubira mondta, hogy ne használja ... Amugy én sejtem, hogy miért olyan tűs a Rasen Shuriken, talán ezért, mert szél van benne, és olyan gyorsan fúj, hogynagy hideg, és, ha fázol, és fúj a szél olyan érzés, mintha tűvel szurkálnának ... xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #368 Dátum: 08 feb 06, 16:59:04 » |
|
Szerintem pedig Naruto manga 346/11.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 15, 23:06:11 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Alion
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #369 Dátum: 08 feb 15, 17:54:29 » |
|
Egy kérdés lehet elsöre furinak tünik.A rasegan elvileg egy nagy ütés amikor a chakra becsapodik.Mi lenne ha Naruto meg forditaná?A helyet hogy ütne el szivna,nyelne mindent mint egy fekete lyuk?
|
|
|
Naplózva
|
-A legendás rejtözködö lekvár falu shinobia
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #370 Dátum: 08 feb 15, 18:12:58 » |
|
Hát , ha olyan lenne , mint egy fekete lyuk akkor oylan lenen , mint egy fekete lyuk Egyébként a ransengan alapvetően nem chakra ütés csak , ha úgy csinálja a használó . Jiraiya megmutatja azt is , hogy hogy lehet vele ütni , de úgy emlékszem azzal gyöngébb ( fogalmam nincs miért ezt majd leírná valaki ?) . De egyébként Alion azt , hogy csinálná meg , hogy szívjon ? Egyébként szerintem úgy nem is lehet meg csinálni meg semmi érteleme nem lenne , de ez csak az én véleményem . Az amúgy olyan lenne , mint az In*yasha - ban (csak pár részt néztem nem vagyok fan ) a pap gyerrek tenyerén az a lyuk az is ilyen két esélyes volt , mert ott az apját az a lyuk ölte meg . Háát itt is elég veszélyes lenen a használóra is szerintem . Már , ha meglehetne csinálni .
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Alion
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #371 Dátum: 08 feb 15, 18:20:24 » |
|
Hát egyszerüen el nyelné az ellenfelet ahelyet hogy harcolna vele.Amúgy valami hasonlora gondoltam mint az a pap gyerek.Hát talán ha egy pontba süritené a chakrát és sokat akkor lehet túl sok lenne és elkezdene mindent el nyelni.Lehet a nagy rasit ezért nem lehet használni.
|
|
|
Naplózva
|
-A legendás rejtözködö lekvár falu shinobia
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #372 Dátum: 08 feb 15, 18:22:13 » |
|
Kimondta, hogy nagy rasengant nem lehet használni? Úgy hívják, hogy végsőú rasengan. ha pedig sok chakrát egy pontba sűrítene, azt úgy hívnák, hogy chidori, csak elem nélkül.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #373 Dátum: 08 feb 15, 18:28:27 » |
|
Én max úgy birom elképzelni , hogy nagy rasengan - t csinál és belül próbálja prögetni a chakráját szóval , mintha egy erős ventillátort csinálna chakrából a rasengan közepén és akkor ez naggyából úgy működne , hogy behúzna az ellent . Olyannak tudom elképzelni mikor a repülő motorja bedararálja a madarakat . De nem hiszem , hogy ezt így meg lehetne csinálni .
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #374 Dátum: 08 feb 15, 23:24:40 » |
|
No, emberek? Nem tompultak ki még a balták a nagy szőrszálhasogatában?
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|