24 nov 15, 04:35:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 17 18 [19] 20 21
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Code Geass - Hangyaku no Lelouch  (Megtekintve 70411 alkalommal)
0 Felhasználó és 25 vendég van a témában
squier
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #270 Dátum: 12 márc 15, 09:13:15 »

köszi szépen. Ebben a Mobile Suit Gundam 00-ban is vannak azért ilyen érzelmek(itt érzelmek alatt arra gondolok,hogy valamilyen szerelmi dolgok,persze azért csak érzéssel :Dmint a CG-be) meg hasonló dolgok mint a CG-be??
Ha van még valami ilyesmi anime akkor azt is örömmel fogadom, az se baj ha nem mechás. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 15, 09:18:03 írta squier » Naplózva
dert
Gennin
*

« Válasz #271 Dátum: 12 márc 15, 12:14:08 »

.
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 10, 21:50:44 írta dert » Naplózva
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #272 Dátum: 12 márc 15, 15:04:16 »

Első vagy második évad közepe? Én az első évad 10. részéig kb heti 1 résszel jutottam el és nem is tetszett, utána viszont elég volt 1 nap az 1. évad második feléhez. A 2. évadot is elég gyorsan letudtam.  Mosolyog

Amit még sokan szoktak javasolni a CG után, az a Tengen Toppa Gurren Lagann. Egyébként ez is a kötelezően megnézendők között van!

szerk.:
squier
Ha az érzelmek a legfontosabbak (és némi akció) akkor a Tengen Toppa az ideális jelölt!
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 15, 15:06:26 írta CsukiIce » Naplózva

dert
Gennin
*

« Válasz #273 Dátum: 12 márc 15, 21:24:46 »

.
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 10, 21:50:06 írta dert » Naplózva
squier
Újonc
*

« Válasz #274 Dátum: 12 márc 15, 22:09:50 »

Amit még sokan szoktak javasolni a CG után, az a Tengen Toppa Gurren Lagann. Egyébként ez is a kötelezően megnézendők között van!
Ebből a Tengen Toppa Gurren Lagann animéből melyiket? mert ezeket találtam:
 - Tengen Toppa Gurren Lagann Special
-Gekijouban Tengen Toppa Gurren Lagann: Guren-hen
-Gekijouban Tengen Toppa Gurren Lagann: Lagann-hen
-Tengen Toppa Gurren Lagann Kirameki Youko Box: Pieces of Sweet Stars
??
Naplózva
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #275 Dátum: 12 márc 15, 22:24:25 »

Csak simán Tengen Toppa Gurren Lagann. Néhány helyen még úgyis megtalálhatod, hogy Tengen Toppa Gurren-Lagann (fontos a kötőjel!).

dert
Lesz még ott meglepetés bőven. Eredetileg a CG-hez hasonló animét kellett írni, azokban pedig a világbéke, a világ egyesítése a cél. Megjegyzem, a Gundam 00 a végében különbözik a többségtől és pont ezért "valóságosabb" mint pl a CG.

Egyébként mindkettőtöknek javasolnám az Anime Ajánló utolsó oldalát, esetleg még párat vissza is olvashattok: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=88.870
Naplózva

Matten
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #276 Dátum: 12 márc 31, 23:53:39 »

Új Amerikai Paródiát fordítottam, melynek témája ezúttal a Code Geass! Nevet
Fogyasszátok egészséggel! Nevet és Orvosi felügyelettel..

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=iKXTKBB9TbY" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=iKXTKBB9TbY</a>
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 01, 00:00:13 írta Matten » Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #277 Dátum: 12 ápr 23, 03:32:33 »

Azt hiszem ezt is megnézem újra. Láttam már 2x, de valahogy kedvem támadt. Emlékszem mikor a bátyám nézte, fújoltam a rajzolás miatt, majd leültem mellé és végig néztük. >_< Azóta ő már többször végig nézte, én csak 2x láttam összesen, de most tervezem nagyon hogy megnézem megint, mert nosztalgiáztunk kicsik és elkapott a Code Geass láz újra.  smirksweat
Naplózva

Lina Lisana
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

FTfan meg még sok más :D

« Válasz #278 Dátum: 12 máj 29, 21:16:58 »

Én most kezdtem ajánlásra és nagyon tetszik Nevet A második résznél tartok, de amennyire az időm engedi nézem folyamatosan Nevet
Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
Yumi-neechan
Gennin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #279 Dátum: 12 júl 20, 18:19:22 »

Kijött az új PV!
http://www.youtube.com/watch?v=5k1LfBddYqo&hd=1

Már nagyon várom!
Naplózva

viktor6665
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #280 Dátum: 12 júl 29, 16:57:08 »

Code Geass: Picture Drama-t és Code Geass Gaiden: Boukoku no Akito-t hol tudnám megnézni angol felirattal?
Naplózva

Yumi-neechan
Gennin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #281 Dátum: 12 júl 31, 20:12:16 »

Code Geass: Picture Drama-t és Code Geass Gaiden: Boukoku no Akito-t hol tudnám megnézni angol felirattal?

Code Geass Picture Dramak általában fent vannak youtube-on angol felirattal, csak egy kicsit keresni kell őket.

Code Geass Gaiden Boukoku no Akito pedig augusztus 4én lesz a japán mozikban azután fog megjelenni.
Naplózva

marioV
Kezdő Jounin
*

« Válasz #282 Dátum: 12 aug 10, 23:40:24 »

Na a végére értem . Sokan azt mondják , hogy Lelouch hasonlít Light-ra , de ez annyira nem igaz szerintem , vagy legalábbis nem teljesen . Light agya a vége fele már teljesen elborul olyanokat is megöl akik ártatlanok .
Lelouche a geassal is megcsinálja ugyan ezt , de véletlenül , nem szánt szándékkal . A célja bosszú , de ennél egy kicsit bonyolultabb személyiség . Ő az egész világot meg akarja tisztítani a háborúktól , a gonoszságtól , a gyűlölettől.
A célja ugye valóra válik , mint minden sorozatban általában , de mégsem úgy ahogy azt ellehet normálisan képzelni (akik még nem nézték meg nem akarok spoilerezni).

Aki nem nézte még meg annak csak ajánlani tudom , látványos , érdekes .  Nevet
Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
Gekkou
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #283 Dátum: 12 szep 30, 08:59:24 »

Az egyik legjobb anime,amit láttam. Először idegenkedtem tőle,mert én nem vagyok oda az ilyen robotos témákért,de nem bántam meg.Még emlékszem is,először 2 éve karácsonykor néztem és újévre ki is végeztem az animét.xd Aztán úgy 1 éve megint megnéztem és ugyanúgy ütött,mintha elsőre néztem volna (: Igaz is...mi van a 3.évaddal? Nem tudni,hogy mikor vetítik japánban?
Naplózva

"A titok ajtaját nem olyan nehéz kinyitni, mint ahogyan azt az emberek gondolják. Ellenkezőleg, az a szörnyű, milyen nehéz bezárni."
viktor6665
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #284 Dátum: 12 nov 26, 18:57:55 »

Pedig szerintem is van benne valami. Light és Lelouch rokonlelkek csak más eszközökkel dolgoztak, de a céljuk ugyanaz volt. Talán Lelouch többet ért a világbéke ügyében, de azért Light-nak is sikerült megváltoztatnia a világot.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 17 18 [19] 20 21
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins