squier
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #270 Dátum: 12 márc 15, 09:13:15 » |
|
köszi szépen. Ebben a Mobile Suit Gundam 00-ban is vannak azért ilyen érzelmek(itt érzelmek alatt arra gondolok,hogy valamilyen szerelmi dolgok,persze azért csak érzéssel :Dmint a CG-be) meg hasonló dolgok mint a CG-be?? Ha van még valami ilyesmi anime akkor azt is örömmel fogadom, az se baj ha nem mechás.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 15, 09:18:03 írta squier »
|
Naplózva
|
|
|
|
dert
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #271 Dátum: 12 márc 15, 12:14:08 » |
|
.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 10, 21:50:44 írta dert »
|
Naplózva
|
|
|
|
CsukiIce
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #272 Dátum: 12 márc 15, 15:04:16 » |
|
Első vagy második évad közepe? Én az első évad 10. részéig kb heti 1 résszel jutottam el és nem is tetszett, utána viszont elég volt 1 nap az 1. évad második feléhez. A 2. évadot is elég gyorsan letudtam. Amit még sokan szoktak javasolni a CG után, az a Tengen Toppa Gurren Lagann. Egyébként ez is a kötelezően megnézendők között van! szerk.: squierHa az érzelmek a legfontosabbak (és némi akció) akkor a Tengen Toppa az ideális jelölt!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 15, 15:06:26 írta CsukiIce »
|
Naplózva
|
|
|
|
dert
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #273 Dátum: 12 márc 15, 21:24:46 » |
|
.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 10, 21:50:06 írta dert »
|
Naplózva
|
|
|
|
squier
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #274 Dátum: 12 márc 15, 22:09:50 » |
|
Amit még sokan szoktak javasolni a CG után, az a Tengen Toppa Gurren Lagann. Egyébként ez is a kötelezően megnézendők között van!
Ebből a Tengen Toppa Gurren Lagann animéből melyiket? mert ezeket találtam: - Tengen Toppa Gurren Lagann Special -Gekijouban Tengen Toppa Gurren Lagann: Guren-hen -Gekijouban Tengen Toppa Gurren Lagann: Lagann-hen -Tengen Toppa Gurren Lagann Kirameki Youko Box: Pieces of Sweet Stars ??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsukiIce
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #275 Dátum: 12 márc 15, 22:24:25 » |
|
Csak simán Tengen Toppa Gurren Lagann. Néhány helyen még úgyis megtalálhatod, hogy Tengen Toppa Gurren-Lagann (fontos a kötőjel!). dertLesz még ott meglepetés bőven. Eredetileg a CG-hez hasonló animét kellett írni, azokban pedig a világbéke, a világ egyesítése a cél. Megjegyzem, a Gundam 00 a végében különbözik a többségtől és pont ezért "valóságosabb" mint pl a CG. Egyébként mindkettőtöknek javasolnám az Anime Ajánló utolsó oldalát, esetleg még párat vissza is olvashattok: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=88.870
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #276 Dátum: 12 márc 31, 23:53:39 » |
|
Új Amerikai Paródiát fordítottam, melynek témája ezúttal a Code Geass! Fogyasszátok egészséggel! és Orvosi felügyelettel..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 01, 00:00:13 írta Matten »
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #277 Dátum: 12 ápr 23, 03:32:33 » |
|
Azt hiszem ezt is megnézem újra. Láttam már 2x, de valahogy kedvem támadt. Emlékszem mikor a bátyám nézte, fújoltam a rajzolás miatt, majd leültem mellé és végig néztük. >_< Azóta ő már többször végig nézte, én csak 2x láttam összesen, de most tervezem nagyon hogy megnézem megint, mert nosztalgiáztunk kicsik és elkapott a Code Geass láz újra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #278 Dátum: 12 máj 29, 21:16:58 » |
|
Én most kezdtem ajánlásra és nagyon tetszik A második résznél tartok, de amennyire az időm engedi nézem folyamatosan
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
Yumi-neechan
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #279 Dátum: 12 júl 20, 18:19:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #280 Dátum: 12 júl 29, 16:57:08 » |
|
Code Geass: Picture Drama-t és Code Geass Gaiden: Boukoku no Akito-t hol tudnám megnézni angol felirattal?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yumi-neechan
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #281 Dátum: 12 júl 31, 20:12:16 » |
|
Code Geass: Picture Drama-t és Code Geass Gaiden: Boukoku no Akito-t hol tudnám megnézni angol felirattal?
Code Geass Picture Dramak általában fent vannak youtube-on angol felirattal, csak egy kicsit keresni kell őket. Code Geass Gaiden Boukoku no Akito pedig augusztus 4én lesz a japán mozikban azután fog megjelenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #282 Dátum: 12 aug 10, 23:40:24 » |
|
Na a végére értem . Sokan azt mondják , hogy Lelouch hasonlít Light-ra , de ez annyira nem igaz szerintem , vagy legalábbis nem teljesen . Light agya a vége fele már teljesen elborul olyanokat is megöl akik ártatlanok . Lelouche a geassal is megcsinálja ugyan ezt , de véletlenül , nem szánt szándékkal . A célja bosszú , de ennél egy kicsit bonyolultabb személyiség . Ő az egész világot meg akarja tisztítani a háborúktól , a gonoszságtól , a gyűlölettől. A célja ugye valóra válik , mint minden sorozatban általában , de mégsem úgy ahogy azt ellehet normálisan képzelni (akik még nem nézték meg nem akarok spoilerezni). Aki nem nézte még meg annak csak ajánlani tudom , látványos , érdekes .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gekkou
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #283 Dátum: 12 szep 30, 08:59:24 » |
|
Az egyik legjobb anime,amit láttam. Először idegenkedtem tőle,mert én nem vagyok oda az ilyen robotos témákért,de nem bántam meg.Még emlékszem is,először 2 éve karácsonykor néztem és újévre ki is végeztem az animét.xd Aztán úgy 1 éve megint megnéztem és ugyanúgy ütött,mintha elsőre néztem volna (: Igaz is...mi van a 3.évaddal? Nem tudni,hogy mikor vetítik japánban?
|
|
|
Naplózva
|
"A titok ajtaját nem olyan nehéz kinyitni, mint ahogyan azt az emberek gondolják. Ellenkezőleg, az a szörnyű, milyen nehéz bezárni."
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #284 Dátum: 12 nov 26, 18:57:55 » |
|
Pedig szerintem is van benne valami. Light és Lelouch rokonlelkek csak más eszközökkel dolgoztak, de a céljuk ugyanaz volt. Talán Lelouch többet ért a világbéke ügyében, de azért Light-nak is sikerült megváltoztatnia a világot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|