lumiere
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #75 Dátum: 08 máj 20, 09:05:37 » |
|
elég komoly volt ez a 7es rész főleg a vége volt nagyon jó kíváncsi vagyok most mit tervez zero, mert nem hiszem, hogy ennyivel beéri remélem az anime végén minden kérdésre választ kapunk főbb kérdések amik foglalkoztatnak: - az anime elején: ragnarok szövetsége vagy mi (ez mi lehet?) -C.C. valódi kiléte, valódi neve -milyen isteneket akar elpusztítani Lelouch apja és hogyan ja meg az jutott eszembe ennek a résznek a kapcsán, hogy ha Lulu a 17. az örökösi ranglétrán, akkor nunully mért csak a 87ik?
|
|
|
Naplózva
|
" A boldogság nem egy állandó állapot, csupán apró örömpillanatok sorozata."
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #76 Dátum: 08 máj 20, 14:06:58 » |
|
Hát mert Lulu idősebb mint Nunnaly Mivel ott van majdnem az egész család és úgy tűnik,hogy a legfiatalabbik Munnaly
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lumiere
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #77 Dátum: 08 máj 21, 12:48:28 » |
|
na jó, de akkor is, milyen kiterjedt a rokonság, hogy 70 emberke van közte és a bátyja között, mikor csak 1-2 év lehet a különbség ja, meg nem tudom ki figyelte meg, de C.C. már az anime első részének első pár percében is jelen van és figyeli Lelouch-t meg Suzakut, valamint mikor kisiklik a kamion, akkor meg azt mondja, hogy megtaláltalak szóval lehet ez az egész valami terv része volt, hogy Lulu elfogadja a Geass-t Meg még egy kérdés eszembe jutott: Mi lehet C.C. kívánsága, amit majd Lelouch-nak teljesíteni kell? Nagyon remélem, hogy mindenre választ kapunk
|
|
|
Naplózva
|
" A boldogság nem egy állandó állapot, csupán apró örömpillanatok sorozata."
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #78 Dátum: 08 máj 21, 13:19:33 » |
|
Mivel C.C Lulu édesanyjával beszélget,szal ezért mondhatta,azt,hogy megtaláltalak,csak ismeri a saját fiát a királynő,ezért mondhatta C.C-nek,hogy jó helyen lesz a Geass Lulu-nál Bár ez cska egy elmélet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DaViS
Akadémiai tanár
Nem elérhető
..........Air Gear.......
|
|
« Válasz #79 Dátum: 08 máj 21, 16:51:44 » |
|
nah egykis késésel megnéztem a 6. és a 7. részt nah csalódtunk Nunalyban hogy milyen Naiv kiscsaj szegény őrá tényleg vigyáznikell mert mindenki simán kihasználja ...haaah......ja és totál elhitte hogy ő majd képes lesz megteremteni a békét " vér fagyasztó kacaj" és ezt persze a brit császár simán engedte volna xD .......nah mindegy .....hmmm....Lulu becsavarodott kicsit ..? inkább már nagyon jó hogy a végére vissza tért mert már kezdtem kiábrándúlni az animéből ( szegény Kallen majd nem kihasználta Lulu ......bocsánatott kell kérnie xD ) hmmm...Lulu új terve mindenki agódik de persze ennnek is az lesz a vége , hogy Nunalyt elrabolják vagyis ezt szeretnék .....de ez is csak spekuláció na de Suzaku megint megmutatta hogy mekkora egy tapír xD hmm..tálán ennyi az összegzésem ....talán..... lumiere: Lulu a császár fia és így is csak a 17. örökös szóval elégé sokan vanak Lulu előtt , így ezért vannak sokan Nunaly előtt is ...hmm..talán....érthető..talán..hmmm U.I.: nade Zeronak micsoda felesége van már ....xD meg Udvarhölgyei xD xD xD xD Xd félelmetes xD ( Moromoto-kun rég írtál az Árnybíró topicba )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #80 Dátum: 08 máj 21, 17:45:04 » |
|
Hát, sikerült végignéznem a Code Geass 1. évadát. Csak annyit mondhatok, h egyszerűen hihetetlen volt!! Végig tartotta az adrenalin szintemet, és még, még, többet akarok, ma muszáj elkezdenem a másodikat isXD Röpült is a kedvencek listájához a drága, imádtam Szörnyű lesz hetente 1 részt megnézni belőle hamarosanOo
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #81 Dátum: 08 máj 21, 17:57:54 » |
|
A hétfő/kedd hamar eljön nővérkém Áááááá végre megint visszazökkent Lulu a zseniális énjéhez
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #82 Dátum: 08 máj 21, 18:28:51 » |
|
Hát én is örültem a döntésének, mert komolyan attól féltem, hogy úgy bepörög, hogy a saját hugát is megöli, és örülök, hogy végre levedlette magáról ezt a "mindenkit megölök aki az utamba áll" hozzáállást.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 21, 18:29:27 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #83 Dátum: 08 máj 21, 18:32:12 » |
|
Nekem tetszett az is Kíváncsi lennék mi lenne ha akkor Kallen igrnt modd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #84 Dátum: 08 máj 21, 18:40:09 » |
|
He-he, arra én is kíváncsi lettem volna, de nekem úgytűnt nem sok választja el attól, hogy igent mondjon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DaViS
Akadémiai tanár
Nem elérhető
..........Air Gear.......
|
|
« Válasz #85 Dátum: 08 máj 21, 19:28:57 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #86 Dátum: 08 máj 21, 20:41:59 » |
|
Huhh, hát jó hogy végre Lulu visszatért a régi kerékvágásba Most tök normális volt, és még egy hajóflottát is elsüllyesztett. Remélem mostmár télleg folytatódik az akció. ah, és majdnem megcsókolták egymást
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #87 Dátum: 08 máj 22, 16:29:28 » |
|
Öhm... belekezdtem a 2. évadba, de egyszerűen nem igazán értettem semmit Biztos hogy az első évadnak a 24-25. rész a vége? Ugyanis: a végén pont kiáltanak, majd semmi. Aztán a 2. évad már úgy kezdődik, h. Viletta tanár, Lelouch-nak pedig van egy öccseOo Ez engem nagyon meglepett, aztán megmagyarázzák, h most mi van? :'X Vagy lemaradtam még az 1. évadból vmi fontos részről? :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #88 Dátum: 08 máj 22, 16:32:39 » |
|
Ugye milyen cseles? De minden a legnagyobb rendben van, minden kiderül majd talán már a második részben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #89 Dátum: 08 máj 22, 16:37:20 » |
|
Oh... akkor jóXD Sejtettem h majd kiderülnek a dolgok, de nem mertem volna mérget venni rá :'X Akkor máris rohanok CG-t nézni, köszi Tomi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|