vzsombi
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #60 Dátum: 10 dec 28, 14:00:27 » |
|
Én csak egy dolgot rühellek az animékban! Ez pedig a nevetséges fillerek! Nem a fillerek ellen vagyok hanem a nevetséges fillerek ellen!
|
|
|
Naplózva
|
Ne becsülj le! Nem félek!
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #61 Dátum: 10 dec 30, 22:32:24 » |
|
fillerek nem passzoló szinkronhang csöpögős részek hosszadalmas, értelmetlen párbeszéd
asszem ez minden, de ha még eszembe jut valami, akkor beleírom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #62 Dátum: 11 máj 03, 18:01:42 » |
|
*A Fairy Tail animeváltozatában a pecséteket, gyerekes megjelenítést. *Fillereket *Elcseszett szinkronhangokat *Rossz openingeket *égetett külföldi fansubokat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #63 Dátum: 11 máj 03, 21:10:37 » |
|
Jó történet, pocsék rajzolás Értelmetlen részek Mikor egy kicsinek tűnő, de ugyanakkor nagy eltérés van a manga és az animé közt Egy jó animét abbahagynak 12/24 rész körül
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
median
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #64 Dátum: 11 jún 01, 20:42:08 » |
|
én az összes fillert utálom, főleg a bleachben a Bountok! az borzasztó volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gabig35
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #65 Dátum: 11 jún 06, 16:39:11 » |
|
A legeslegjobban a rossz befejezést nem szeretem.(pl a mi lesz tovább befejezéseket) Aztse szeretem,ha egy gonosz már tulságosan gonosz(bár ilyet inkább mangába látni,mert anime cenzurázza). Mechat sem szeretem. Ha egy történet nehezen érthető aztis utálom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikócca
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #66 Dátum: 12 jan 08, 15:46:11 » |
|
nekem is az nem tetszik,hogy a vége elvarratlan. meg amikor ezekben a Shoujo animékben a férfiak szja ki van mázolva. na az taszító (lásd:Perfect girl evoltion)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #67 Dátum: 12 jan 13, 17:18:42 » |
|
Egy csomó animében, egyes pasik lánynak, egyes lányok meg pasinak néznek ki... Ez gondolom mert élőben is van sok ilyen... "most ez fiú vagy lány?" kérdés... de egyébként egyet értek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #68 Dátum: 12 jan 13, 18:23:23 » |
|
Nem lehet mindenki olyan "férfias", mint manson... Egyébként amit gabig folhozott, nekem pont az tetszik, ha nehéz megérteni egy történetet, mert pl annyira csavaros, vagy gondolkodni kell, hogy összerakd a sztorit, hogy mi-miért van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #69 Dátum: 12 jan 13, 19:35:50 » |
|
Már biztos volt ,de azért leírom én azt utálom a shőnenekben amikor a főszereplő harcol stb. és egy csaj folyamatosan ordibálja a nevét meg sír...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #70 Dátum: 12 jan 13, 19:45:07 » |
|
Rossz befejezéseket utálom...pedig az FMAt (2003) egy jó befejezéssel én még a Narutonál is jobbnak mondanám
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #71 Dátum: 12 jan 15, 17:28:29 » |
|
-Engem az örületbe tudnak kergetni a folyamatos egy gondolaton való csüngés (pl.: naruto "Meg kell mentenem Sasukét ,mert megígértem ") -Nem tudom ,hogy csak én vagyok e igy vele ,de kifelyezetten irritáló tud lennei ,amikor egy harc közepén elkezdik az ellenfelek ordibálni a másik nevét (Számomra ez annyira irreális ,hogy nincsen rá szó) -Harcok közbeni hosszú monologok és vissza emlékezések . -Azok a filler epizodok ,amik annyira eltérnek az anime/manga szócselekményétől ,hogy olyan érzésem van mintha másik sorozatot néznék. -Amikor egy sorozatnak vége és a legvégén annyira nyitva marad a főcselekmény ,hogy ordít egy befejezésért (folytatásért ) ( pl: a sámán király ,az utolsó rész szerintem itt már nem kellett volna ,csak azért volt ,hogy kijelencsék hogy lehet lesz folytatás)
Asszem röviden ennyi .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #72 Dátum: 12 jan 15, 19:46:23 » |
|
-Az olyan befejezéseket aminek a "levegőbe lóg a vége" pl: Star Ocean EX: elakar pusztulni az a bolygó, az a sárkányisten akármi +állítja az időt, a főhős gárda+ indul az ellenséges bolygóra és The End... de 2. évad az +sehol... - Az olyan fillereket amiknek a saját sztorijuk és néhol a grafikájuk is 1 tízáveseknek szóló gyerekmese benyomását kelti, 1egyébként komoly témájú sorozatnak. -Azokat a részeket (ezek is fillerek) amik showműsort csinálnak az animéből, lsd: Naruto part1 -nek a 200ik része. (ha a végén van ilyen poénos jelenet az nembaj.) -Az összefoglaló részeket. pl: amik a Wolf Rainbe is voltak. -Az olyan személyiségű karaktereket akik sunyi alattomos dögök pl: Mayuri (Bleach), Kabuto (Naruto),a pali akinel Lucy kinyomta a szemét (Elfen Lied) stb... -Azokat a karaktereket, akik bántalmazzák vagy kinyírják az általam kedvelt karaktereket (pl: Pein és Kakashi esete) -A nagy arcú szukákat (pl: az a 2 arrankal csaj Lori és Menoli v hogyishívják őket a Bleachből) - Nem szeretem az ilyen hátköznapi "izgalommentes" tartalmú animéket mint pl: a Lovley Complex -Nem szeretem amikor 1 karakter annyira jóindulatú h az ellenségeit akik még mindíg kiakarják nyírni, +gyógyítja vagy +menti. (pl Orihime este a 2 arrankalnőcivel, én hagytam volna őket ott +dögölni) (az más ha valaki jóútra tér és nem hagyják "elveszni" )
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #73 Dátum: 12 jan 19, 21:01:20 » |
|
- fillerek. eddig kb. 2 jó volt, one piece G8, naruto Nekomatás filler - op-közül csak az FMA-nak jó az összes, de azokat se szoktam végignézni xD endingekről nem is beszélek. - rossz szinkron, bár eddig max. Peiné a fura. - ha egy karaktert (főleg, ha 1ik kedvenc) egy noname arc öli meg, seperc alatt, mikor egy jó kis fight is lehetne belőle. spoiler:mint pl. kimblee. annyira elcseszték a halálát,hogy az már fáj.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Sabakyu
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
A Halál Vérfarkasa
|
|
« Válasz #74 Dátum: 12 márc 29, 18:05:14 » |
|
Utálni tudom nagyon az olyan epizódokat ami benne van alapból de semmi haszna (pl.:Soul Eater-ből a két Excaliburos rész), valamint amikor a főhős 10 rész után már legyőzhetetlen (persze úgy hogy elején nulla volt) meg a Sasukeféle egoista mindenenbosszúálló emberkéket. Meg amikor egy harcot 40 részen át húznak, közben gondolkodnak, beszélgetnek, meg ilyenek.
|
|
|
Naplózva
|
A menyország szép. De a Pokolban több az ismerős!
|
|
|
|