|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Ma is tanultunk valami újat gyerekek~
|
|
« Válasz #61 Dátum: 09 máj 11, 20:49:37 » |
|
KYAAAA~,Ouran High School Host Club,egyik kedvenc animém!! Egyszerűen hihetetlen jó, halálra szakadok rajta, gyönyörű grafika,megúnhatatlan sztori,imádnivaló karakterek, visítozó fangirl-ök mindenhol(meg persze banánhéjak ) és egy hét múlva (miután végeztem mind a 26 résszel) a szomorúság,hogy miért lett vége? Nekem egyedül a vége nem tetszett annyira,eléggé nyitott volt..örültem volna,ha legalább egy befejezés erejéig megcsinálják végig persze ez magánvélemény...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #62 Dátum: 09 máj 22, 14:16:18 » |
|
Hát végülis még nyitott persze.. mert a manga viszi tovább a cselekményt ^^ Remélem azért egyszer csinálnak folytatást az animében is... Bár így is megunhatatlan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mocsok22
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #63 Dátum: 09 jún 03, 09:26:48 » |
|
Nekem is nagyon tetszett.....sokat nevettem rajta......és érdekes volt...... Én nemrég kezdtem el animéket nézni....már elég sokat láttam de egyik sem nevetetett meg ennyire...... Szerintem fantasztikus anime......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tamina
Újonc
Nem elérhető
Jégszobor, klasszikus Uchiha beszédmóddal...
|
|
« Válasz #64 Dátum: 09 jún 13, 20:55:52 » |
|
Oh, az Ouran felejthetetlenül röhögős anime. Én speciel percenként fordultam le a székemről, a masszív röhögőgörcs miatt. Shou Tamaki-senpai... Istenem!
|
|
|
Naplózva
|
Nem vagyok tökéletes. A hiba belőlem is hiányzik.
|
|
|
Mocsok22
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #65 Dátum: 09 jún 14, 17:03:06 » |
|
Teljesen igazad van.......én tisztára megszerettem és folytatást is néznék.......
Ha lesz.......szerintetek lesz?.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cruella
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #66 Dátum: 09 jún 16, 02:20:26 » |
|
Én nem olvastam a mangát, de egyik ismerősöm igen, és ha a manga szerint mennek még lehetne folytatása (nem akarok spoilerezni). Amúgy van egy külföldi "petíció" a második évadra, egy próbát megérhet, de annak nem sok esélyt jósolok... és szerintem akkor is az a legaranyosabb rész, amikor Hikaruval tölt egy délutánt Haruhi. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Ma is tanultunk valami újat gyerekek~
|
|
« Válasz #67 Dátum: 09 jún 24, 20:38:46 » |
|
Én szerintem nem lesz. Normális érvet nem tudok mondani,hogy ezt mire alapozom,de szerintem nem. Megcsinálták a végét,még ha elég furcsán is, de szerintem HA lesz,akkor csak azért,mert a rajongók kikérik maguknak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cruella
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #68 Dátum: 09 júl 05, 22:36:23 » |
|
... ha a rajongók kiérik maguknak, akkor legalább megcsinálják, és lesz folytatás. Ennek csak örülni lehet, még ha nem is lesz annyira jó mint az első.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #69 Dátum: 09 júl 11, 04:53:00 » |
|
Nos más egyénekkel ellentétben nekem kicsit tovább tartott végignéznem, úgy kb. 3 hétbe, s voltak pillanatok amikor tényleg könny szökött a szemembe. Ember! mit szívott az aki ezt kitalálta? Biztonsági övet kellett raknia székemre és még így csoda, hogy élek. Némely epizód megtekintése részemről majdhogy nem fulladás általi halállal végződött.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Himeko
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #70 Dátum: 09 okt 29, 20:36:46 » |
|
Az biztos,hogy egy kihagyhatatlan anime xD Nekem is jó lett volna a biztonsági öv xD 1 rész alatt vagy hatszor lefordúltam a székről.Apum meg mindíg átnézett,hogy jól vagyok-e xD Nekem az ikrek a kedvenceim xD A kedvencem mikor az ikrek "összevesznek" azt hittem a legvégén ott halok meg a nevetéstől xD A másik fav Kyouya ébredéskor xD Az a fej xD Tisztára pszihopata xD
|
|
|
Naplózva
|
"Jobb adni mint kapni...kivéve ha pizzáról van szó..."
|
|
|
Tsunade
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."
|
|
« Válasz #71 Dátum: 09 nov 01, 12:35:39 » |
|
Én is nagyon szeretem Tamaki (L) Remélem lesz 2. évad...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yumi-neechan
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #72 Dátum: 09 dec 03, 22:30:00 » |
|
2. évadot akarok Ikrekkel a főszerepben!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BM-13
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
BM-13= Katyusha = Orosz rakétavető kocsi :)
|
|
« Válasz #73 Dátum: 10 márc 03, 20:05:38 » |
|
Először rosszul álltam hozzá, de amint megnéztem az első részt, egy hétvége alatt kipörgettem, annyira király volt. Minden perc röhögőgörcs volt nálam... Mori-senpai, őt szeressük! *___* Egy jópár hónapig hallgattam az OST-ját, a karakter dalok nagyon szépek. ^^ Kedvenc részem volt, amikor Honey-senpai-nak megfájdult a foga. Annyira édes volt.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor a test fenyegeti az elme biztonságát, olykor szorgalmazni kell annak eltávolítását. //Dr. Killjoy
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #74 Dátum: 10 márc 10, 19:43:29 » |
|
BM-13: Az tényleg eszméletlen rész, de hát a legtöbb az. Ha lenne 2. évad akkor azt szerintem úgy oldanák meg mint a Fullmetal Alchemist Brotherhood-ot, előröl kezdik az egészet, és haladnának a manga vonalán, mert annak nincs sok érterme, ha most, ha ez utána befejezés után valahogy elkezdik folytatni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|