Nagyon meglepődtem, mikor ennek a remek animének/mangának nem találtam sehol sem a topicját, hát itt az ideje az elkészítésének
Egy ismertető az animeaddictsról:
"A történet egy XXI. századi luxus akadémián kezdődik, ahol egy fiúnak kinéző lány, Haruhi sétál a folyosókon azon tűnődve, hogy miért nem talál egy olyan zugot az iskolában, ahol csönd van, és nyugodtan le tud ülni tanulni. Ő ugyanis az iskola egyetlen szegény tanulója. Miközben ezen tűnődik, betéved egy ajtón, ahol hat különös srác fogadja hatalmas ovációval, és azt mondják, hogy ők az iskolában az a klub, akik a lányokat bolondítják. Haruhi sietne ki a teremből mondván, hogy csak véletlenül keveredett be oda, de már késő, mert egy incidens folytán lelökött egy roppant értékes vázát, ami összetört.
Ezzel kezdetét is veszi a történet, ugyanis a fiúk nem tudják, hogy Haruhi lány és beállítják őt a klubba azért, hogy ki tudja fizetni a váza eltörésével okozott kárt, ami persze nem kis pénz. A klubban mindenkinek megvan a maga posztja, szerepe. Persze nagyon hamar az is kiderül, hogy Haruhi lány, és a klub vezetője bele is szeret azon nyomban, sőt, ebből is adódnak problémák, hogy folyamatosan titkolni kell Haruhi valódi kilétét...
A grafika nagyon szép, a zenéje tökéletesen illik az anime hangulatához, az OP nekem különösen tetszett.
A történet maga igazából nem szól semmiről, mégis szórakoztató. Olyan irreális, olyan megnevettető, olyan bugyuta, hogy mégis élvezed. Minden rész a Host klubnak egy külön kalandjáról szól. Szinte semmi összefüggés nincs közöttük, maximum annyi, hogy folyamatosan jelennek meg új szereplők, akik aztán később is feltűnhetnek az animében."
Én nagyon jól szórakoztam rajta, szép és élénk a színvilága, és a sok helyen feltűnő rózsák a fiúkat se riasszák el, sok fiút ismerek akiket ugyanúgy magával ragadott ez a pompás sorozat^^ Nem hiába áll a 2. helyen a kedvenceim listáján, a mangája is ugyanolyan szórakoztató, nem is fejeződik be ott, ahol az anime abbamaradt, hanem tovább szórakoztatja a népet poénok tömkelegével, meg némi romantikával... :-*