verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #30 Dátum: 08 jún 11, 11:08:18 » |
|
g_f szerintem ha befejezik a mangát akkor lehetséges egy második szezon (de lehet, hogy csak remélem ) a mangát olvassa valaki rajtam kívül?
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #31 Dátum: 08 jún 11, 13:24:58 » |
|
Hát én elakadtam a 6. kötetnél, mert addig van meg nekem rendes könyv formájában :'X Tervezem a tovább olvasását, csak én inkább animés vagyok, a mangákkal sokáig elbíbelődökXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #32 Dátum: 08 jún 11, 13:58:10 » |
|
én meg inkább mangás... és néha az aimékkel maradok le akkor most nem is írom le hogy mi bajom a mangával mert hiába spoilerezek... magamnak De azért remélem hogy minél hamarabb tovább olvasod Moonie-chan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #34 Dátum: 08 jún 11, 16:10:19 » |
|
Igen kislányom, én említettem, de utánaírtam spojlerben, h az animében majdnem lelép a csajjal, de a mangában meg sem jelenik Szal javaslom, h az elejétől is olvasgasd a mangát, mert pl. az Alice-s történet ott teljesen más, meg ilyen változtatások vannak benne az animéhez képest
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
HaganeNoAnna
Chuunin
Nem elérhető
A Pokol Úrnője
|
|
« Válasz #36 Dátum: 08 júl 01, 16:57:29 » |
|
Én sajnos több, mint egy éve láttam az animét Ideje lenne újra megnézni ^^ (Vagy nekem is elkezdeni a mangát.) Hiába volt rég, akkoris nagy kedvenc
|
|
|
Naplózva
|
鋼 の アンナ、 悪魔 な 少女、地獄 の 女神様
˝...A kedves, aranyos álmok valóra válnak...˝ By: Buszvezető srác az álmomból
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #37 Dátum: 08 júl 19, 21:29:07 » |
|
Jajj, ma néztem végig, oan kár hogy vége! Nekem Tamaki-senpai volt a kedvenc a cuki chibi alakjaiért is, meg olyan szerencsétlen, de nagyo bírom De tulképp mindenkit bírok, de talán Haruhi van a toplista alján, de azért kívántam hogy Tamakival összejöjjenek De a vége oan szomi volt először, majdnem elsírtam magam, de szerencsére minden jóra fordult Kár, hogy angol tudás híján nem tudom a mangát olvasni, pedig szivesen tenném.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vvica
Akadémiai tanár
Nem elérhető
vvica
|
|
« Válasz #38 Dátum: 08 júl 21, 20:11:53 » |
|
Az egyik kedvenc animém kár, hogy nem készült folytatás! Pedig a manga szerint lehetett volna még mit! Akik csak az animét nézték ajánlom a mangát mert lesznek benne még érdekes izgalmas, szívszorító és persze nagyon-nagyon vicces részek is.
|
|
|
Naplózva
|
"Bolond ki a fának gyümölcsét nézi, s magasságát nem tekinti"
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #39 Dátum: 08 aug 01, 10:57:30 » |
|
ááá énis végignéztem annyira rossz h vége =( nekemis amaki volt akedvencem...meg persze azikrekkkk (L) ésésés hamár ijen sok jót hallottam a mangáról elkezdem olvasni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #40 Dátum: 08 aug 09, 15:57:43 » |
|
Ma kezdtem most tartok a 12. resznel, eddig Kyouya a kedvencem, 2. hely Tamaki es az ikrek Nagyon tetszik ez az anime, majd ha vegigerek, mangat is elolvasom, szerintem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #41 Dátum: 08 aug 10, 01:41:01 » |
|
végre jött új fejezet kemény 2 hónap után és és... -lehet most magamban beszélgetek mert senki nem tart a 63ik fejezetnél de... - SPOILER Tamaki de egy vak X'D meg igazán Hikaru valódi céljait sem értem mert igazán nem hiszem hogy Haruhit akarná miután ő kikosarazta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #42 Dátum: 08 aug 10, 18:10:45 » |
|
Izeee. A mangat le lehet valahol tolteni? Mert hg en most nem tudom eldonteni, hg akk ezt meg kell venni? x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #43 Dátum: 08 aug 10, 19:49:56 » |
|
én online olvasom angolul itt: www.onemanga.com vagy itt is fel van töltve: www.mangafox.com de azt hiszem ez már le volt írva remélem most hamarabb jön új fejezet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #44 Dátum: 08 aug 10, 21:34:41 » |
|
Ekkora jo story, es senki se forditja nah nembaj, legalabb gyakorlok angolul es amugy koszi, csak nem lattam hg levolt, sorry.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|