Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #270 Dátum: 08 aug 22, 20:29:54 » |
|
Nem neked nyugi. Obito rulez
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daniel
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
A testem olyan mint a szívem
|
|
« Válasz #271 Dátum: 08 aug 26, 09:54:11 » |
|
az viszont igaz h Obito és Itachi írtották ki a klánt és hogy az a két öregember bérelte föl őket?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #272 Dátum: 08 aug 26, 11:27:06 » |
|
Ööö... Olvastad a Kakashi Gaident? Nem? Akkor javaslom. Olvasod a mangát? Nem? Azt is javaslom, mert e kettő ismerete nélkül csak a "poénokat" lőnénk le a válaszokkal.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
gaara666
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #273 Dátum: 08 aug 29, 17:15:45 » |
|
szerintem Rin nagyonis él legalábbis a KG-ben nem halt meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rocklee
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #274 Dátum: 08 aug 30, 08:35:00 » |
|
Szerintem Rin igenis meghalt mert egyszer mondta Kakashi h már mindenki meghalt aki fontos volt neki, és ha Rin még élne akkor Kakashi miért nem beszélróla vagy találkozik vele, mert csak arról nem szokott soha beszélni aki már meghalt.
|
|
|
Naplózva
|
"Hermész madara a nevem, szárnyimat megettem, szelíd így lettem"
Mesterem: sani-chan
|
|
|
LaSasuke
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #275 Dátum: 08 nov 24, 19:30:16 » |
|
rin már meghalt mivel kakashi monta a mangában
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo Dave
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #276 Dátum: 08 nov 30, 15:07:08 » |
|
Mikor mondta mert én nem emlékszem pontosan és valószinűleg átfutottam rajta.
Ha meg él és visszatér akkor Kakashival összeházasodnak és az eskűvön mikor megcsokolja a mennyasszonyt akkor le kellene vennie a maszkját és látnánk a teljes arcát. Erre Sasuke is hazatérne hogy ezt meglesse!!!!!!!!!!!!! Hahaha (Megint jót nevettünk vidéki pajtásunk ízes humorán)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #277 Dátum: 08 nov 30, 17:31:38 » |
|
Nem mondta ki, csak utalást tett rá (Naruto 425/02)...szóval elég valószínű, hogy már nem él.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 30, 17:33:06 írta Oxygene »
|
Naplózva
|
"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #278 Dátum: 08 nov 30, 23:14:51 » |
|
Én is azt tartom valószinűbbnek h nemél (Kakashi mondta h már mindenkije hulla). De Kishiből én kinézek 1 olyan fordulatot h csak halottnak hiszi Kakashi és mindenki más és 1x csak felbukkan (Madarárol is azthitték h hulla) végülis (ha halott) nemtudni h hogyan halt+ és h volt e teste v csak halottnak nyílvánították.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Adam-sensei
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #279 Dátum: 08 dec 01, 12:26:45 » |
|
Rin valószínűleg nem él sőt .....Kakashi mondta h nem tudta megvédeni..... meg ott van a szöveg a manga 425. végén
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gunnjo
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #280 Dátum: 08 dec 12, 21:29:57 » |
|
Kár, szerintem elég jó kis karakter lehetett volna, így hosszútávon !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norbie 12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
zabuza bácsi :-)
|
|
« Válasz #281 Dátum: 08 dec 26, 15:05:37 » |
|
um sziasztok de mellesleg obito ( ha nem halt volna meg ) akkor is szerintem inkább kakashi és rinel logna mint hogy kiirtsa az uchihákat mert obito egy jo fiú volt ( ez nem viccből mondtam ) vagy pedig tanitana genineket szoval obito nem ilyen gonosz mint madara meg itachi (csak ennyit akartam ) szerk:. ja és Daniel Madara és Itachi ölték meg az Uchihákat
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 26, 15:06:59 írta norbie 12 »
|
Naplózva
|
szia szeretem a narutott ennyi :-)
|
|
|
itachicrying
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #282 Dátum: 08 dec 28, 09:24:13 » |
|
Bocsi norbie 12 de biztos nem logna Rinnel , mivel egy kődarabra van felírva elvileg mindkettőjük neve... Obtoé és Riné.Azt nem mondom h Obito nem él de azt mondom h egyszer meghalt(Kakashi én nem adtam semmi ajándékot a Jouninná avatásodra ). De ez a lényeg... Azért vannak ezek a Tobi sémák h mi gyártsuk a jobbnál jobb Összeesküvés elméleteket.... és amint látom születtek már értelmes okfejtések is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norbie 12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
zabuza bácsi :-)
|
|
« Válasz #283 Dátum: 08 dec 28, 11:44:40 » |
|
de ha megfigyelted volna én azt írtam HA ÉLNE obito ( bocs valamiért ugy derenget hogy rin él ) szoval HA élne obito akkor biztos hogy nem akatsukis lenne mert ő nemes lelkü
|
|
|
Naplózva
|
szia szeretem a narutott ennyi :-)
|
|
|
itachicrying
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #284 Dátum: 08 dec 29, 00:00:17 » |
|
Igazad van nem láttam a ha szócskát... de a Shippu manga 425.part Naruto_425_02-es képfájl megtekintését is ajánlom mert a Rin ügy befejezése van ott...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|