Fuji Taka
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #180 Dátum: 08 jún 30, 14:53:18 » |
|
Szerintem nem halott. Ugye Zetsu és Tobi még az akatsuki elött is barátok voltak, (ha nem akkor igazítsatok ki) és amikor Obitóra rázuhant a szikla, mielött meghalt Zetsu kimentette, hiszen ő tud úgy elmerülni, és kihúzta. Megcsinálta a maszkot és így lett Tobi. Ha ez így van akkor a neve sem változott nagyon. T|obito|bitobi ha így írjuk ki lehet olvasni az Obitót. Tehát szerintem nem halt meg, csak azt hitték.
|
|
|
Naplózva
|
Zsolti
|
|
|
Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #181 Dátum: 08 jún 30, 17:10:51 » |
|
Szerintem hallot. Nemhiszem, hogy barátok lettek volna Zetsuval, mert egyik a rejtett levélben, másik a rejtett fűben élt... (asszem). De ugye Obitonak a testének a jobb fele összeroncsolodott de Tobinak mégis ott (a jobb szeménél) van a sharingan. Szóval már azértsem lehet Obito... xD + a mangából azért szerintem elég egyértelműen kiderült, hogy Tobi kicsoda.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 30, 17:52:56 írta Oxygene »
|
Naplózva
|
"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
|
|
|
yupi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Pein is Invincible
|
|
« Válasz #182 Dátum: 08 júl 02, 15:21:03 » |
|
hát jó kérdés,h Obitoval mi lett... mivel külön csinálta meg Kishi azokat a részeket így ez sztem nem véletlen... és az se,h Kakashi néha oda megy az emlékműhöz és "beszél hozzá"... tehát arra utalok ezzel,h ezek a jelenetek nem véletlenül vannak benne a történetbe... vagyis Obito-nak fontos szerepe lesz még ebben bisztos vagyok... és amikor az Amaterasu picit megpörköli Tobit... akkor rendesen olyan feje van mint Obitonak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fuji Taka
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #183 Dátum: 08 júl 03, 20:00:00 » |
|
És nem volt róla szó, hogy megtalálták, vagy sem a holt testét.
|
|
|
Naplózva
|
Zsolti
|
|
|
Itachi9
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #184 Dátum: 08 júl 06, 20:47:33 » |
|
Szerintem nem halott. Ugye Zetsu és Tobi még az akatsuki elött is barátok voltak, (ha nem akkor igazítsatok ki) és amikor Obitóra rázuhant a szikla, mielött meghalt Zetsu kimentette, hiszen ő tud úgy elmerülni, és kihúzta. Megcsinálta a maszkot és így lett Tobi. Ha ez így van akkor a neve sem változott nagyon. T|obito|bitobi ha így írjuk ki lehet olvasni az Obitót. Tehát szerintem nem halt meg, csak azt hitték.
Üdv Fuji Taka! Egyet tisztázzunk Tobi=Uchiha Madara!!!! Nem Obito Obito az életét áldozta Kakashiért! Obito halott(sajnos)! Biztos jó fej lenne!
|
|
|
Naplózva
|
Bár az Uchihák nagyrésze kihalt (hála a tapló vezetőségnek) akkor is maradtak olyanok akik továbbviszik az Uchiha eszményeket! Az egyikük én vagyok! Ha kötözködsz a Uchihákkal az =a halállal! Hidegvérű vagyok! De Itachi-ért ölni bírok! (De azt is hidegvérrel)
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #185 Dátum: 08 júl 06, 20:52:03 » |
|
Te Itachi először is olvass vissza nem vagyok benne biztos hogy le lett írva, de akkor elmondom én hogy miről is megy most az elmélkedés. Tobi=Madara eddig oké csak hogy Madara már több mint 100 éves és kellett neki egy új test és úgy véljük néhányan a fórumon, hogy mikor Obito meghalt akkor Madara vagy esetleg Zetsu kiszedte a testét a szikla alól utána regenerálta a sérült sejtjeit úgymond, és abba költözött Madara vagyis elméletileg fizikai formában Obito áll Tobi maszkja mögött.
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
Itachi9
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #186 Dátum: 08 júl 06, 20:56:19 » |
|
ááhhááá! Akkor ezért halottam már egy csomó embertől hogy tobi=Obito!(bár még a necek is hasonlítanak!) De akkor is: nem hinném hogy egy ilyen nagyszerű shinobinak ( utálom de az erejét elismerem) mint Madara nem kell új test! Szerintem! Oszt majd kiderül!
|
|
|
Naplózva
|
Bár az Uchihák nagyrésze kihalt (hála a tapló vezetőségnek) akkor is maradtak olyanok akik továbbviszik az Uchiha eszményeket! Az egyikük én vagyok! Ha kötözködsz a Uchihákkal az =a halállal! Hidegvérű vagyok! De Itachi-ért ölni bírok! (De azt is hidegvérrel)
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #187 Dátum: 08 júl 06, 21:05:00 » |
|
Akármilyen nagyszerű shinobi akkor is csak egy ember és az emberi test hátrányokkal is jár. Pl. meghatározott számú sejtosztódás miatt egy idő után meghal a szervezet mert nincs miből pótolni a sérült részeket. Na de mostmár legyen elég az off-ból
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #188 Dátum: 08 júl 06, 23:28:43 » |
|
Moderátor: A Ki is lehet Tobi téma itt van. Az Uchiha Madarás meg itt. Jó lenne már leszokni a Tobis OFF-okról ebben a témában.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Itachi9
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #189 Dátum: 08 júl 07, 10:42:41 » |
|
Ok! De mi az az Off?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #190 Dátum: 08 júl 08, 18:44:21 » |
|
Az OFF, amikor nem arról írsz, ami a téma címe.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Itachi9
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #191 Dátum: 08 júl 08, 19:33:01 » |
|
Oh! Köszi! Végre kaptam egy kielégítő választ!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
IchigoXd
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #192 Dátum: 08 júl 20, 20:09:15 » |
|
Egyszerűen imádom Rint ^^ Jaj annyira megnyugtattatok amikor leírtátok, hogy az anbu csaj nem Rin ^^" Köszönöm xD A NarutPedia szerint "elhunytnak feltételezett" és szerintem is meghalt , nekem jobb is hogy meghalt Meg amikor Kakashi és Sasuke beszélget , az is arra utál, hogy Rin valószinűleg... elhunyt ^^.
|
|
|
Naplózva
|
ShikamaruxIno4ver
|
|
|
gaara666
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #193 Dátum: 08 júl 26, 08:59:35 » |
|
én kezdem elveszíteni a fonalat főleg annál a képnél az első oldalon
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 26, 10:43:26 írta gaara666 »
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #194 Dátum: 08 júl 26, 12:39:49 » |
|
Ezt hogy érted gaara666?
Amúgy biztos nem kis dolog egy szem átültetése, úgyhogy biztos a csaj tehetsége már gyerekkorában nem volt kicsi. Én azt gondolom, hogy orvosi nin., de sokan mondják, illetve mielőtt Sasuke elmegy, Kakashi mondja, hogy ő minden hozzá közel álló személyt elveszített. Tudom, hogy sokan írták, de két eset lehetséges!
1. Kakshinak, Rin egy közelálló személy volt, akit elvesztett.
2. Vagy Rin-t nem tekintette nagyon közelálló személynek, és Rin eltűnt, vagy Konohában egy ninja!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|