Kriszti203
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #150 Dátum: 08 márc 10, 20:09:23 » |
|
Nekem ennyi bőven elég ahhoz, hogy szeressem És a stílusa is olyan volt, ami nekem bejön
|
|
|
Naplózva
|
Határtalan az én Hülyeségem Ez az egyetlen jó Képességem!
|
|
|
Sofia-chan
Vendég
|
|
« Válasz #151 Dátum: 08 márc 13, 20:54:16 » |
|
Én olvastam Rinről, és úgy tudom Orochimaru támadta meg (Nem biztos, hogy Oro. volt, de az tuti, hogy valaki elrabolta). Obito utána ment, Kakashi azonban (még fiatalok voltak) önfejű volt, és hagyta. Obito persze össze veszett vele, és egyedül ment Rin keresésére. Aztán Kakashi is végül utánuk eredt, de Obitot nem tudta megmenteni. Az biztos, hogy Kakashi azóta vallja az "Azt a anindzsát, aki megszegi a szabályokat semmibe veszik. - ezt mondta Obitonak, mikor Rin eltűnt - De az a nindzsa, aki cserben hagyja a csapattársait a semminél is kevesebb." - ezt Obito fűzte hozzá - elvet. Nem okoskodásképp írtam, csak olvasva, hogy nagy rajongó vagy gondoltam örülsz az információnak. Egy angol oldalon olvastam ezt, Kakashi biográfiájában. ( www.leafninja.com ha bővebben érdekelne) U.i.: Én is szeretem Rint. Jó lenne, ha kapna szerepet majd később a mangában...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #152 Dátum: 08 márc 13, 21:00:59 » |
|
no egy kicsit helyesbítek akik olvassák a mangát azok tudják mi is volt: ugyebár a kakashis rések a nagy ninjaháború idelyén játszódik itt az ellenséges területen elrabolják rint obito megpróbálja rávenni kakashit h mentsék meg de kakashi az apjával történtek miatt nem megy bele obito egyedül megy kakashi utánna obito és kakashi közös erővel harcol megmentik rint obito sharinganja felébred, ráesik az a sok szikla stbstb
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #153 Dátum: 08 márc 13, 21:03:54 » |
|
Hát tudod kedves Sofia-chan ez szép és jó, hogy leírtad, csakhogy benne van a Kakashi-gaidenben (A mangában), úgyhogy sokak számára nem új infó.... És biztos nem rabolta el Oro a csajt... Ez a információd helytelen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sofia-chan
Vendég
|
|
« Válasz #154 Dátum: 08 márc 13, 21:35:10 » |
|
Hmm... akkor félreértelmeztem a szöveget. . Azért köszi, hogy kijavítottatok. U.i.: Én nem olvasom a manga netes verzióit, vagy külföldi példányokat, csak a magyart, úgyhogy, a harmadik fejezeten túli részletekben még nem volt időm elmerülni. Bár nézem online az animét, és rákeresek biográfiákra...de többre még nem jutottam. Akit félrevezettem annak bocsi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #155 Dátum: 08 márc 14, 22:17:12 » |
|
Kakashi Gaiden itt: http://www.naruto-kun.hu/viewpage.php?page_id=363239-244. részek. Magyarul. Még ha nem is olvasol mangát, akkor is érdemes átnézni, mert értékes infóbánya.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
love_sasu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #156 Dátum: 08 márc 22, 10:17:56 » |
|
lehet h tobi madara mert itachi azt mondta sasukénak h a mesterem, madara...meg h a madara él és h ő a harmadik mangekyou használó...egyébként hogy halt meg obito??az melyik részben van mert én arra nem emlékszem.. meg a mangában a 39.kötet 352.fejezetében, a 10. képnél suigetsu hogy érti azt, hogy "TUDOM H TE CSINÁLTAD AZT SASUKÉNEK!" ???
|
|
|
Naplózva
|
i may not have gone where i intende to go, but i think a have ended upwhere i intended to be
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #157 Dátum: 08 márc 22, 10:22:50 » |
|
Oboto nem Madara. Es Obito ugy halt meg , hogy egy ko ala szorult mikozben megmentette Kakashit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sofia-chan
Vendég
|
|
« Válasz #158 Dátum: 08 márc 22, 22:42:44 » |
|
Köszi a linket, nyugi olvasok mangát, de egynelőre bolti úton. Úgy értem, a Naruto köteteket szép sorban olvasom, egyszer a 27-dikhez is biztos eljutunk, ha meg addig már nem fordítják csak utána kezdem a netes verziót. Addig is pedig megfogadtam, hogy növelem a tudásomat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
royal
Vendég
|
|
« Válasz #160 Dátum: 08 ápr 07, 15:03:09 » |
|
szerintem obito se nem tobi se nem madara, mert tobi=madara.....és akkor obito nincs is benne a képben és szerintem nem is biztos h egyáltalán benne lesz még az animeben/mangaban....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
aronrigo
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #161 Dátum: 08 ápr 07, 17:53:33 » |
|
.. mostt nem azért de nem lenne sokkal értelmesebb ha kivenné a szemet minthogy az egészséges testébúl átmennyen egy agyonzúzottba ?? ... de ez itt off.. ... .. lessz egy hülye kérdésem.. Obitoo vajon miért viselhette azt a szemüveget..??. lehet h volt valami szükségleti célja vagy csak úgy simán h legyen ?? ..toom h hülye kérdés..csak nem hagy nyugodni..xD.. Azért, nem mindíg pityergett, és arra fogta, hogy belement valami a szemébe, és ezért mestere adott neki egy szemcsit!!!De yodi is tudta, hogy miért "megy valami a szemébe"...aSSZEM ENNYI
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #162 Dátum: 08 ápr 13, 18:52:25 » |
|
Olvasd el a Kakashi Gaident és megtudod. Lsd. a link: http://www.naruto-kun.hu/viewpage.php?page_id=363
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
What a sick, mazochistic lion..
|
|
« Válasz #163 Dátum: 08 ápr 15, 19:20:29 » |
|
szerintem nem yondi adta neki a szemüveget...ez valami olyasmi lehetett nála mint narutonál az a pilótaszemüveg...csak ő nem dota el amikor megkapta a fejpántját...nemtudom.
|
|
|
Naplózva
|
Egy ember halála tragédia, millióké statisztika. kuciblog.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #164 Dátum: 08 ápr 15, 19:41:54 » |
|
Obito elvileg tehetséges Uchihának számított. ÉS valóban nem volt rossz harcos, kivéve persze, amikor bepánikolt. Elméletem szerint Obitót lehetséges Sharingan-várományosnak tekintették és mint ilyen, vigyáznia kellett a szemeire. ^^ És valóban, 12 évesen aktiválta a Sharingant és egyből a 2 pöttyös verziót!
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|