Fess Gáspi
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #150 Dátum: 11 márc 07, 16:38:40 » |
|
tesó, hogy kaptad meg a visszaigazolást? úgy hogy elfogadják a jelentkezésedet, vagy úgy, hogy továbbjutottál?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nitelite
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #151 Dátum: 11 márc 07, 16:43:22 » |
|
Csak úgy, hogy elfogadták a nevezést. Amúgy a menetrend még nincs meg szal eleve nem nyerhetek még. Azért kiváncsi lennék már a többiek munkájára is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #152 Dátum: 11 márc 07, 16:53:15 » |
|
A visszaigazolás az az, hogy beküldöd a művet, és kapsz egy mailt, hogy kösz a jelentkezést bla bla bla...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lond
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #153 Dátum: 11 márc 07, 17:47:11 » |
|
Valaki megmondaná , hogy áll a verseny jelenleg? Értem ez alatt, hogy mennyi jelentkező ( azaz pályamunka) van a két kategóriába? Előre is köszönöm a választ!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #154 Dátum: 11 márc 07, 17:49:49 » |
|
Átnéztem a beérkezett műveket, és akik az elmúlt napokban küldték, mindenkinek rendesen megérkezett a küldeménye. ^^ Az állókép és szöveg kategóriába összesen 64 jelentkezés jött. A mozgókép és hang kategóriába összesen: 36 jelentkezés jött. Azaz összesen 100 jelentkezés érkezett. További információk hamarosan a főoldalon. ^^ Csak egy oldallal kellett volna visszább lapoznod...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #155 Dátum: 11 márc 07, 18:02:41 » |
|
pff most olvastam, h valakinek csak fele videója ment át mailben ha nem nagy fáradtság valaki le tudná csekkolni, hogy az enyém teljes 1:05 perce ( ) megérkezett-e a nicknevem anna990 légyszi! kül meg fog enni az ideg, hogy nem "Amúgy nagyon sok elképesztően jó nevezés jött, az államat a padlóról kellett felvakargatni. xD" <---by Cart' akkor nekem semmi esélyem xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #156 Dátum: 11 márc 07, 18:09:31 » |
|
A-chan, igen a tied rendesen megérkezett. ^^ A főoldalra pedig felkerültek az információk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fess Gáspi
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #157 Dátum: 11 márc 07, 18:17:53 » |
|
zsír:DDD aztán jókat ítélni ám:D szerk.: hogyha a jelentkezésnek vége, de a sorozatom újabb résszel bővült az 5.résszel, az számít, vagy csak az első 4 van versenyben?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 07, 18:19:18 írta Fess Gáspi »
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #158 Dátum: 11 márc 07, 18:32:11 » |
|
huhh most megnyugodtam köszi szépen, hogy megnézted amúgy lehet, hogy csak én vagyok a szőke, de miért kell 4 selejtező? mert túl sok a mű és ezért nem tudjátok egyszerre leosztályozni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #159 Dátum: 11 márc 07, 18:34:56 » |
|
amúgy lehet, hogy csak én vagyok a szőke, de miért kell 4 selejtező? mert túl sok a mű és ezért nem tudjátok egyszerre leosztályozni? Pontosan. ^^ Sokunknak egyéb elfoglaltságai is vannak és ezért 4 felé osztottuk a jelentkezéseket... meg így izgalmasabb is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fess Gáspi
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #160 Dátum: 11 márc 07, 18:36:30 » |
|
amúgy lehet, hogy csak én vagyok a szőke, de miért kell 4 selejtező? mert túl sok a mű és ezért nem tudjátok egyszerre leosztályozni? Pontosan. ^^ Sokunknak egyéb elfoglaltságai is vannak és ezért 4 felé osztottuk a jelentkezéseket... meg így izgalmasabb is. legalább addig is izgulunk. Dant-C Yoko Matten párosítás sztem durvaXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ram-kun
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #161 Dátum: 11 márc 07, 18:39:58 » |
|
Szóval ha mondjuk a 4-edik selejtezőbe kerülök én akk még 4 hetet kell várnom mirre értékelnek? De addig azért kint lesz mindenkinek a műve nem ???
|
|
|
Naplózva
|
Aki másnak vermet ás.... az a sírásó!!!
|
|
|
Morrow
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #162 Dátum: 11 márc 07, 18:40:54 » |
|
És azt mikor lehet megtudni h az eggyes selejtezőkbe hányan jutnak tovább?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #163 Dátum: 11 márc 07, 18:42:15 » |
|
Dant-C Yoko Matten párosítás sztem durvaXD
Tudsz jobbat? Egy zsűri legyen durva, és akkor fog valóban látszani melyek a jó művek ;D
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #164 Dátum: 11 márc 07, 18:43:45 » |
|
Hehehe! Mi, az hogy durva? Szerintem ez a lehető legjobb trió! xD Amúgy, szerintem, én nem jutok a döntőbe! (saját magad alábecsülése 4ever) És, mit rinyáltok mááár? Gondolom mind, ki lesz írva az oldalra, ha lesz fejlemény!
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
|