25 márc 01, 17:07:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 206 207 [208] 209 210 ... 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 632601 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
Arvael
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

-Oranjikage-

« Válasz #3105 Dátum: 08 jan 17, 16:53:34 »

Hali!
Végre legyűrtem a 12 oldalt! Nevet ~feláll a 12 oldalnyi kupac tetejére és magasba emeli ökleit és rázogatja, mint a dobogó 1-es fokozatán szokták~ Nevet
Üdv újra itt, Arv.
Köszi^^

Aaaaakkor... csak szépen, nem sorjában:
*Tagfelvétel: Verdict és Haha felvételének megvitatása [...] Jó, megvitattam magammal; úgy tűnik, minden feltételnek eleget tesznek, szóval üdv az ANYAPA tagjai közt mindkettőtöknek! Nevet És ezúton is szeretnélek megkérni Titeket (ill. azokat a tagokat, akiknek esetleg még mindig hiányozna), hogy tömörítse már be ugyan valahová, hogy ANYAPA tag, meg hogy Tobi-sziget, Madaragakure... vagy valami hasonló... előre is köszönöm! kacsint
Zemori-nénit pedig hivatalosan is üdvözölném akkor, mint hivatalos lufifogónk^^ Köszönöm, hogy elvállaltad - és akár azért is szedhetünk pénzt, ha egy-egy bámészkodó munka közben Rád akad, hiszen már az is látványosság ahogy a két jutsut együtt használod Nevet
*M&M&D Kiadót pedig üdvözlöm Tobi-szigeten, mindjárt be is jegyzem a cégjegyzékemben Nyelvesít De csak akkor, ha tőlem is adtok ki majd firkálmányokat :-[ :-\
Az évkönyv ötletét én is támogatom teljes mell... mellébeszélés nélkül xP
*Legyező és légsikló: FANTASZTIKUS, hogy elkészültél vele, kedves Nagypapi KZsT-m^^ Nagyon-nagyon szépen köszönöm! Nevet Így sokkal légiesebb=könnyebb lesz az életünk Nevet
*Hmm... mi maradt még? Ja, anime szentélyek. Természetesen minden animének lesz szentélye! Majd vezetni fogunk azért egy szentély-jegyzéket is :-X De bármelyiket szívesen várjuk^^
*Harcművészeti központ: ez egy... BAROMI JÓ ötlet volt! Nevet Íjászgatni már én is nagyon ki szeretnék próbálni, meg kardozni se ártana... bár én asszem, előbb a sai-oknál maradok Nevet (az egyfajta tőr, mielőtt még valaki félreértené xP). De ha már itt tartunk, akkor kéne egy kovácsműhely, egy kováccsal is... hmm... toborozhatunk megint Nevet
Ami a katanákat illeti, nem náluk volt az, hogy úgy nézték meg, mennyire sikerült jól egy-egy darab, hogy egymás mellé állították a halálra ítélteket és minél több fej esett le egy suhintással, annál jobb volt a kard...? ???
*Toborzás még-még-MÉG: én is toborzok jelentem (Katzn csokisnénim... Moonie-Hugi tudja, kiről van szó xP), bár még kissé nyaggatnom kell, de legalább már regisztrálva van x'D Az is valami^^ Remélem, minél hamarabb nekikezd végre a Narutónak... ill. folytatja, mert asszem egy fél epizódot már látott belőle régebben xD És majd ha ez megvan, akkor majd becsábítjuk ANYAPA tagnak kacsint ~terv készen~

Most hétvégén én sajnos nem érek rá, de Ti érezzétek jól magatokat kacsint KZsT-m olyan zseni, hogy már el tud egyedül is találni Csang úr büféjébe, ha esetleg arra esne a választásotok kacsint
Japán éttermesdi: épp most nyitok neki topicot :sziv:
Naplózva

Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #3106 Dátum: 08 jan 17, 16:56:01 »

Nevet Nevet Az nagyszerű nővérkém Mosolyog Kár h nem tudsz jönni de azért érezd jól magad akármit is csinálsz, hugid gondolni fog rád Hümm-hümm Én tuti nem találnék el Csang úrhoz, már most elfelejtettem :-X

Tényleg nagyfater, és kik jönnének? Mármint így megyünk h te, anyu meg én? Mosolyog
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #3107 Dátum: 08 jan 17, 16:58:25 »

Sajnálom, hogy nem tudsz jönni KNTs-m, de akkor előre is jó hétvégét, ahogy Moonie mondta, gondolunk rád Mosolyog :-[ és Mooni igen egyenlőre lánykám jönne, Te és persze én Nevet
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #3108 Dátum: 08 jan 17, 16:59:33 »

Remek Nevet Aki meg még akar jönni az max szólXD Esetleg be kéne írni Duma topicba? Hümm-hümm (érvényesüljön a minél többen annál jobb elvXD)
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3109 Dátum: 08 jan 17, 17:03:32 »

Ha gondolod, akkor írd be nyugodtan Nevet és igen eltalálok Csang úrékhoz, igaz a nyugatitól és nem a Kossuth tértől Nevet Most, hogy újra van itt éltet, kinek milyen kütyü/jutsu kellene? Nevet oh és még mielőtt elfelejtem Sensei majd belinkeled az új topic-ot? előre is köszönöm  :-[
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 17, 17:07:16 írta Gabor-sama » Naplózva

Aláírás
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3110 Dátum: 08 jan 17, 17:07:15 »

Nos nekem mint hivataos orvosank kellene egy hátmerevítő...első lépésben is....csak ezek után leszek képes dolgozni...azután meg... nincs valami olyasmid mint a compúder...bár kétlem hogy ismered...az a lényege hogy amilyen ruhát akarok azt gyakorlatilag rámvarázsolja...egyedi lehetne a báli ruhám...
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3111 Dátum: 08 jan 17, 17:08:13 »

Morita kivételesen láttam egy részt a Tottaly Spies-ból D: rendben akkor ezeket elkészítem neked Nevet
Naplózva

Aláírás
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3112 Dátum: 08 jan 17, 17:09:25 »

Jéé...meglepődtem...bár sok fiú szereti...meglepően sok... volt egyszer maraton belőle akkor bátyám is ott ült és együtt néztük egész nap...
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #3113 Dátum: 08 jan 17, 17:12:57 »

Én nem szeretem a Totaly Spies-t, egyáltalán nemXD

Amúgy én vmi szülő elhallgattató jutsut kérnék szépen, mert itt a félév aztán lesznek olyan rábeszélések...ikszdé Nem akarom hallgatni majd :-*
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3114 Dátum: 08 jan 17, 17:14:33 »

tehát akkor drága Moritának egy hátmerevítő meg Compúder, Moonie kisunokámnak pedig szülő elhallgattató no jutsu rendel Nevet rendben nekiállok Nevet
Naplózva

Aláírás
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3115 Dátum: 08 jan 17, 17:16:37 »

A Compúder elég ha február 22.-én jön meg... 23 bál...jaja alig várom..tavaly nagy estélyiben voltam...idén kisestélyi lesz rajtam...fekete amiben még gebébnek látszom mint így...de csak jövőre akarok újat venni
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #3116 Dátum: 08 jan 17, 17:17:22 »

Hehe, a Totally Spies ari egy agyzsugorító tud lenni Nevet Compúdert én is kérek szépen^^ Különben hogy megyek el Csillushoz? :-[ :-X

Íme japán éttermesdi topic

Ja, és ne lepődjetek meg, ha kitalálják, mit kértek... szegény kínai nőci a múltkor... bementünk Csillus Anyussal és kitalálta, mit kérünk... :-X Néztünk egy nagyot... már ismernek minket, mint a rosszpénzt xD
És tessék pálcikával enni! Különben irgum-burgum lesz! xP
Naplózva

Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #3117 Dátum: 08 jan 17, 17:18:51 »

Ebben számíthatsz ránk Nevet Jaj, akkor kínai néni megismer minket is remélem, legalább Csillust meg talán szerény személyemet Hümm-hümm
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3118 Dátum: 08 jan 17, 17:25:27 »

Arvael-kisunoka sensei-em Nevet Csillusnak elméletileg febr 9-én lesz a bálja. most egy kis ON: akkor 2 Compúder rendel Nevet
Naplózva

Aláírás
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3119 Dátum: 08 jan 17, 20:59:49 »

Kenshin: előbb az ovát néztem utána most nézem a részeket éééés imádom Nyelvesít
Monnie nagyon ürülök hogy te is jösz! De sajnálom hogy Arvael nem...
Kovácsműhely meg elengedhetetlen Nevet
És én is toboroztam valakit de nálunk ő szoktatott rá az animékra,már regisztrált kedves barátném,de még nem írt semmit a vizsgaidőszak miatt,de azt mondta fog Nyelvesít
És majd meg is lesem a japánéttermesdit  :sziv: :sziv:
És jelenleg évfolyamtársamnál van az összes  animém  xd Toborzok aktívan Nevet
Igen és 9.-én lesz a bál és alig várom és juj és wááááá
Naplózva
Oldalak: 1 ... 206 207 [208] 209 210 ... 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins