Ezzel a problémával tényleg kéne kezdeni vmit, tehát +1 tag a névsorban. Bár nekem nem a szomszédommal, hanem az alatt lakóval volt bajom. Enyhén idegbeteg a bácsika és egy időben voltunk olyan bátrak, h kisebb >

>

bulikezdeményeket csaptunk össze (gyülekezés+hangulatteremtés nálam, aztán irány a város). Mindig leléptünk 11 körül, és vhogy a többi szomszéd észre se vette, de ez a papó..... Érdekes hallása volt, már azt kiszúrta, ha vki nagyobbat tüsszentett, de mikor már ott ordibált az ajtóban, vhogy már nem észlelte, h mi mit beszélünk hozzá... 8) Ja a többi szomszédot meg ez az ordibálás zavarta egy csöppet...

A másik kedvencem, ő sajna nem tudom merre lakhatott, vagy hogy ki volt, de éjfélkor kezdett el hallgatni operákat. Na most lehet, h bunkó vagyok, de ezt szívesen kihagytam volna. De ez a dologok már megoldódottak, szerintem azóta kihaltak ezek a szomszédok a házból, mert azóta boldog szomszédmentes környezetben élek, még köszönni se kell, mert még össze se futok velük.. Esküszöm nem volt közöm az eltűnésükhöz!!! :-[

Ebbe az idilli állapotba egyedül utált gyorséttermem ( reklám helye: MacDonald's) rondít bele, szerencsétlenül az ablakom pont a hátuljára néz.. Macskakő+belső udvar=minden hang kb. 10xesére nő. Nap kezdete: 6:00 kor megérkeznek az árufeltöltők és a tegnap esti eseményeket kezdik el tárgyalni az ablakom alatt. Vhogy ezek az IQ 70es szintet ütögető történetek se izgatnak annyira fel, de ébresztőóra tutira nem kell! 8) Én őket tekintem az ellenségnek... >

>

:-\ :-\