Zemori
|
 |
« Válasz #3060 Dátum: 08 jan 14, 15:36:48 » |
|
Ohh, és az a sok vér...:p hmm... Hoppá, Gabor-sama nem ír... lehet,h főeret talált el a szög..hmm...:p Ííígeeen és lesznek véres lufik is meg minden:D De szép lesz 
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3061 Dátum: 08 jan 14, 15:39:32 » |
|
Nem...nyugalom...mint már mondtam orvos vagyok...tudom hol a főere...szerintem csak besértődött hogy kiszögeztük...de hát ilyen a férfiak sorsa előbb utóbb úgy is le lesznek szögezeve egy nő mellé...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
 |
« Válasz #3062 Dátum: 08 jan 14, 15:44:42 » |
|
nem sértődtem be csak pakolászok, mert lejárt a munkaidőm. de otthonról még írok 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #3063 Dátum: 08 jan 14, 15:50:53 » |
|
Hihi:D Nem is sértődhettélxD olyat nem lehet:p Itt csak meghalni, feladni és ilyeneket lehet xD
Ez jó, Mori:D Örülök,h biztos kezekben vannak az emberkék:D Nem kell félni,h idő előtt meghal vki... pláne anyapás:D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3064 Dátum: 08 jan 14, 15:53:54 » |
|
Lányok de gonoszak vagytok! Szegény Gábor... Remélem nem szenved sokat... :'(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #3065 Dátum: 08 jan 14, 15:57:41 » |
|
Áh, nem. Nem hinném:D Tuti élvezixD Téged is odaszögeljünk mellé? (Még három percig nyitva a könyvtárxD Addig vokxD És szögelekxD )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3066 Dátum: 08 jan 14, 15:57:54 » |
|
Oh ho hó! Megtt a bátyám...nyakába ugrik boldogan és csokit követel...azután megmutataja mit játszottak Zemorival...sajnálja hogy nem tetszik...de nem gonosz a hugi...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3067 Dátum: 08 jan 14, 16:00:33 » |
|
Tudom hugim, hogy te jó kislány vagy!  A szegelést meg inkább kihagyom... Biztos hogy élvezi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #3068 Dátum: 08 jan 14, 16:05:41 » |
|
Hát... lehet,h mégis elvérzettxD Innen is pápát mondok:D További jó játékot:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3069 Dátum: 08 jan 14, 16:09:10 » |
|
Nyugi bátyus...biztosan élvezi...nézd az arcát...örömkönnyek csillognak a szemében...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3070 Dátum: 08 jan 14, 17:02:31 » |
|
sziasztok újból! az nem örömkönny  bocs de nem vagyok mazohista 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3071 Dátum: 08 jan 14, 17:05:02 » |
|
Hopp. - gyorsan kihózza a szöget a lálbábol. - Sajnálom Gábor, biztos összekevrtelek valamelyik másik mazohista Gáborral. Dehát az én koromban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3072 Dátum: 08 jan 14, 17:08:08 » |
|
semmi baj előfordul "öregek" között, ha rendvehozod a lábam akkor nem haraxom 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3073 Dátum: 08 jan 14, 17:13:43 » |
|
rendvehozom...nyugi Gábor...elvégre köt valamilyen eskü...a nevét mindig elfelejtem...mostmár csak abban reménykedem hogy kellemesen szellőzik a cipőd és nincs semmilyen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3074 Dátum: 08 jan 14, 17:17:40 » |
|
Hipokratészi eskü ha jól emléxem  és látod Morita drága milyen jó, hogy orvos vagy a szigetünkön 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|