25 feb 26, 22:41:33 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 202 203 [204] 205 206 ... 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 631955 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #3045 Dátum: 08 jan 14, 13:45:25 »

akkor légyszi próbáld az aláírásodba belegyömöyzölni, hogy Tobi sziget lufifogója vagy. a Jutsu miatt ne fájjon a fejed, mint a sziget hivatásos jutsumestere már kifejlesztettem és megtanítom neked Nevet
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Zemori
VIP

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Zemochimaru

« Válasz #3046 Dátum: 08 jan 14, 13:53:00 »

Azt a fűzfán fütyülő rézangyalát neki:D (öreg mi? ikszdé)
Megpróbálom beszorítani:P
De meg kell tudnom, h milyen jellegű a jutsu, mert én is egész jól haladok vele és lehet,h valójában két ilyen jutsu is lesz végül:D Tőőők jóó:D
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3047 Dátum: 08 jan 14, 13:58:52 »

a jutsu-m segítségével elérheted a levitációt, magyarul a lebegést, aminek segítségével könnyebben elfogod az elszabadult lufidat, és amíg kitart a chakra-d addig tudsz lebegni Nevet
Naplózva

Aláírás
Zemori
VIP

Zemochimaru

« Válasz #3048 Dátum: 08 jan 14, 14:05:45 »

Akkor tényleg más:D Állati:D
Az én jutsummal meg be lehet vonzani a lufikat:D Kicsit olyan ez mint a megboldogult Sasori fonalai:D Koncentrál, elkap és huss itt a luffantyú 8)
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3049 Dátum: 08 jan 14, 14:08:36 »

az se rosz, akár mindkettőt is alkalmazhatod, a döntés joga a tiéd Nevet
Naplózva

Aláírás
Zemori
VIP

Zemochimaru

« Válasz #3050 Dátum: 08 jan 14, 14:11:18 »

Lebegve húzgálom le őket:D Yoo Nevet
Hm... ez a nap is hasznosan telt és 9 perce szurkolok az én kisfiamnak:D Nehogy elaludjon a vizsgákon:D
Hmmm... oké...kifulladtamXD tök durvaxD hét topicban is az én hsz-em az utsóxD
Tipikus nyugdíjas: dumál-dumál, pedig már senki nem figyelixD
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3051 Dátum: 08 jan 14, 15:02:41 »

Nyugi Zemori figyelünk...úgy ahogy....
Naplózva
Zemori
VIP

Zemochimaru

« Válasz #3052 Dátum: 08 jan 14, 15:11:07 »

HehexD
Láttam mindentXD
Elhúzott innen mindenki, mint a vadlibákXD
Nem baj:D Magamra terítettem a skótkockás plédemet, arrébb gurultam a tolókocsival és bambultam ki az ablakon, közben pedig beszéltem:D Bár feltűnt, hogy a hangyák eltűntek... és a legyek is lepotyogtak a párkányra... én nem tom,h mi vanXD
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam

Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3053 Dátum: 08 jan 14, 15:13:58 »

Zemori én még kitartok Nevet engem még nem kergettél el Nevet
Naplózva

Aláírás
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3054 Dátum: 08 jan 14, 15:15:28 »

Menjek vizitleni...? orvos vagyok...majdnem...tök mindegy... Az idősek úgy is beszélgetni járnak dokihoz...meg néha hogy dugjanak egy tükröt az orruk alá hogy lélegeznek-e még...

Jöbb ötlet...Gábort kiszögeljuk melléd...de csak fél lábát hogy legalább körzőset tudjon játszani...
Naplózva
Zemori
VIP

Zemochimaru

« Válasz #3055 Dátum: 08 jan 14, 15:16:56 »

Sirály bár lövésem nincs, hogy milyen témát lehetne előkapni így hirtelenXD
Izé... neked is kockás a pléded? ikszdé
Meg mintha peregne az ablakról a festés...hm... nem jól van ez így.. bezzeg a mi időnkben még rendben tartották a házakat. De ma már... ejhxD
Izé... ööö... üüü...elakadt a szavam? ikszdé

Tapsikoltapsikol:D Erőszak:D Remek:D szögeljük ki:D szögeljük:D
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 14, 15:17:49 írta Zemori-san » Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam

Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3056 Dátum: 08 jan 14, 15:19:20 »

Morita drága miért is kéne körzőset játszanom?  ??? Nevet ízemori nekem csíkos plédem van függőleges és vízszintes csíkokkal Nevet nah de azért a szigeten nem vagyunk annyira öregek. simán lenyomjuk a fiatalokat is a sportrendezvényeken Nevet
Naplózva

Aláírás
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3057 Dátum: 08 jan 14, 15:22:04 »

Hát ha leszögeljük a fél lábadat akkor már csak a körül tuds rohangálni és köröket írni...mint a körző.... jó ez morbid vicc...de vicces lennne. Nevet

Ja zemori...bezzeg a mi időnkben amikor kőbaltával vadásztunka mamutra és a piramis épitkezésekre jártunk bulizni...azok voltak a szép idők....
Naplózva
Zemori
VIP

Zemochimaru

« Válasz #3058 Dátum: 08 jan 14, 15:27:07 »

Hmm.... véér:D
Remek:D a vízszintes és függőleges csíkos plédes Gabor-sama le van szögezve,h le van szögezveXD
Mori... azok voltak ám a szép idők:D És mikor legutóbb a Julius Caesar fiúval is összefutottunk... hogy az milyen fess legény lett Nevet
Meg a falfestő versenyek azokon a piramis partykonxD...hmm...
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3059 Dátum: 08 jan 14, 15:30:11 »

Ne is mond... ilyenkor mindig könnybelábad a szemem...emlékszem amikor gyerekként a galdiátorküzdelmen ordítottam hogy halál..istenem...milyen gyorsan telik az idő...De majd egyszer...csinálunk itt is galdiátorküzdelmet...csak a turistákkal....
Naplózva
Oldalak: 1 ... 202 203 [204] 205 206 ... 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins