Nálunk apáék 6an voltak testvérek,Van ugye a kanadai nagybácsapum öcsije)(amikor magyarországon járt és ők egymás mellett sétáltak az kész volt.. hasonló v járás magasságban is kis különbség,alkat is tiszta hasonló... ) akinek három gyereke van,2 fiú egy lány (ők 5en vannak),van apum féltestvére,nővére neki nincs gyereke de az ő papája Svájcban él (szóval ő 1),van apum másik lány testvére (hug) akinek egy lánya van,de ő is elvált (ők 2en vannak),van mégegy lánytesó (ő is hug) aki szintén elvált és neki is van egy lánya (ők is 2en vannak),van még egy öcsi akinek 2 lánya van,de az egyik már férjhez ment (ők így 5en vannak),és ugye apumnak volt egy házzasága anyum előtt onnan van egy bátyám,meg ugye bátyám anyuja meg mostmár sógornőm is van meg egy unokaöcsém(de még gyarapodni fognak és akkor én leszek a keresztanya) (ők így 4en vannak,bár tesóm anyuja Amerikában él és elvileg lehet hogy házasodni fog..),szóval anyumnak két bátyja van,az idősebbiknek 3 gyereke van 2 fiu és 1 lány,csak a lányt láttam eddig mert a nagyim melletti templomba(nagyim szomszédja a templom) volt az eskövő és utána bejött xd,neki asszem 2 gyereke van,meg a másik tesójának az egyiknek is van családja ott 1 gyerek van(ők így 10en vannak),keresztapuméknál(anyum másik fiu tesója) van 2 gyerek,az idősebbik ő most fog házasodni (lehet én leszek az egyik koszorús lány
) elveszi a kedvesét,akinek van már egy 5,5 éves kisfia,ez a család 6 fős..És még 1 nagyim él. Az itt felsoroltakkal nagyjából tartjuk a kapcsolatot meg apum Ausztrál unokatesójával és annak a fiával,de én most nem adom össze xd
BOLDOG KARÁCSONYT NEKED IS MORITA!!
Nálunk nagyim meg keresztapumék szomszédok csak egy út választja el őket egymástól.
Orpheus:majd akkor megkérjük Kém-senseit hogy akkor legyen,ha másnak is jó akkor
Neked pontosan mikor lenne jó?
Mi tesónkkal mindketten apunk neve után kaptuk a nevünket,de minket is mindig elrontanak... Kleine-ről lehagyják az e-t!!! De akinek a végén e van az mind az én családom amugy
Klein-ből annyi van mint égen a csillag (jójó nekem is terebélyes családom van
),de belőlünk azért kevesebb