24 nov 26, 21:19:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 145 146 [147] 148 149 ... 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 599828 alkalommal)
0 Felhasználó és 23 vendég van a témában
Morita
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2190 Dátum: 07 dec 25, 17:59:44 »

Nekem e mellé még az agész nevemt se tudják néha felfogni. Kathy Rita. Matekversenyen háromszor mondtam el a nőnek és nem értette meg. A végén én írtam fel a papírra.
Föcitanárunknak én vagy Réka, Rékarita, vagy Böszörmény vagyok. Rita még egyszer nem voltam. (van egy Réka nevű o.társam.)

Nekem csak édestesóim vannak. Legalábbis az anyánk biztosan közös (na ez nem volt vicces). A legjobba barátaminál viszont minden szülő elvál vagy nem élnek együtt. Elég fucsa nekem ez, mert néha mondok olyasmit amik nekik nem biztos hogy a legjobb, de nem sértésnek szánom.
Naplózva
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #2191 Dátum: 07 dec 25, 18:01:05 »

Hát nálunk midenhol sok volt a gyerek apai, meg anyai ágon is. Mi már csak ketten vagyunk tesómmal. De apám egyik öccsének 5 gyereke van (meg még ki tudja mennyi, amiről talán ő sem tud. elég nagy nőcsábász) 5 nőtől.

Kém-sensei okítása remélem inkább februárban lesz, mert januárban nekem nem jó Szomorú
Naplózva

Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2192 Dátum: 07 dec 25, 18:05:38 »

Barátnőmnél van olyan hogy az apának két családja van. Egy debrecenben és egy pesten. Legalábbis ezekről tud.
Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2193 Dátum: 07 dec 25, 18:07:45 »

Nálunk apáék 6an voltak testvérek,Van ugye a kanadai nagybácsapum öcsije)(amikor magyarországon járt és ők egymás mellett sétáltak az kész volt.. hasonló v járás magasságban is kis különbség,alkat is tiszta hasonló... ) akinek három gyereke van,2 fiú egy lány (ők 5en vannak),van apum féltestvére,nővére neki nincs gyereke de az ő papája Svájcban él (szóval ő 1),van apum másik lány testvére (hug) akinek egy lánya van,de ő is elvált (ők 2en vannak),van mégegy lánytesó (ő is hug) aki szintén elvált és neki is van egy lánya (ők is 2en vannak),van még egy öcsi akinek 2 lánya van,de az egyik már férjhez ment (ők így 5en vannak),és ugye apumnak volt egy házzasága anyum előtt onnan van egy bátyám,meg ugye bátyám anyuja meg mostmár sógornőm is van meg egy unokaöcsém(de még gyarapodni fognak és akkor én leszek a keresztanya) (ők így 4en vannak,bár tesóm anyuja Amerikában él és elvileg lehet hogy házasodni fog..),szóval anyumnak két bátyja van,az idősebbiknek 3 gyereke van 2 fiu és 1 lány,csak a lányt láttam eddig mert a nagyim melletti templomba(nagyim szomszédja a templom) volt az eskövő és utána bejött xd,neki asszem 2 gyereke van,meg a másik tesójának az egyiknek is van családja ott 1 gyerek van(ők így 10en vannak),keresztapuméknál(anyum másik fiu tesója) van 2 gyerek,az idősebbik ő most fog házasodni (lehet én leszek az egyik koszorús lány Nyelvesít ) elveszi a kedvesét,akinek van már egy 5,5 éves kisfia,ez a család 6 fős..És még 1 nagyim él. Az itt felsoroltakkal nagyjából tartjuk a kapcsolatot meg apum Ausztrál unokatesójával és  annak a fiával,de én most nem adom össze xd

BOLDOG KARÁCSONYT NEKED IS MORITA!!

Nálunk nagyim meg keresztapumék szomszédok csak egy út választja el őket egymástól.
Orpheus:majd akkor megkérjük Kém-senseit hogy akkor legyen,ha másnak is jó akkor Nevet Neked pontosan mikor lenne jó?

Mi tesónkkal mindketten apunk neve után kaptuk a nevünket,de minket is mindig elrontanak... Kleine-ről lehagyják az e-t!!! De akinek a végén e van az mind az én családom amugy Nyelvesít Klein-ből annyi van mint égen a csillag (jójó nekem is terebélyes családom van Nyelvesít ),de belőlünk azért kevesebb Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 25, 18:11:57 írta Csillus » Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #2194 Dátum: 07 dec 25, 18:10:25 »

szent Tobira már kezdem elveszíneni a fonalat Nevet Nem bántának szántam
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2195 Dátum: 07 dec 25, 18:13:58 »

:o Huhh!
Ez azért nem semmi. Ha jól vettem ki ebben még másoduncsik benne se vannak. Akkor a te családod se a kis család híve. De az a legviccesebb hogy a te saját csaádodat meg se említetted. Nekem papáék voltak sokan. 6-an testvérek. Ott vannak másoduncsik meg hasonlók. Eddig 3-al találkoztam a sokból. Mamámék kevesen voltak ők csak hárman. Anyáék négyen lettek volna. Csak két gyerek meghalt meg gyerekkorában. Anya a legkisebb volt. Nagynéném meg a legidősebb. És anya egyik nővérét úgy hívták volna mint őt.
Naplózva
R
ANBU újonc
*

felfújható-porszívó ügynök

« Válasz #2196 Dátum: 07 dec 25, 18:25:11 »

Gabor-sama: dettó Nevet.

Nekem a nagyszüleimnek vannak testvérei így van pár 2. unokatestvérem (2 német lány és 3 magyar lány + 1 fiú), de velük nem annyira gyakran találkoztam:

németekkel 12 éves koromban utoljára (nagyapám 75. szülinapjára), majd most 22 évesen (nagyapám 85ik szülinapjára) és eléggé megváltoztak, hogy úgy néztem mint Jiraiya az avataromban, és akkor mondtam h fenébe, hogy rokonok Nevet.

magyarokkal meg ebben az évben egy temetésen taliztam (velük is 2-3szor találkoztam összesen életemben, mert ők Székesfehérváriak én meg BP-i).
Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2197 Dátum: 07 dec 25, 18:37:53 »

Nálunk mikor a kanadai srácok voltak itt akkor volt nagy  jiraiyás fej xd elég szép uncsiesóim vannak és vannak akik szerint én se panaszkodhatok Nyelvesít Meg ugyebár sok itt a lány xd Amikor tesóm haverjait megismertem egyszer teljesen kiakadtak hogy 10 év van köztünk,meg legyek már idősebb... (tesóm meg én köztem) xd Régen mindig idősebbnek néztek mostmeg fiatalabbnak xd
A felmenőket csak nagyszülőig számoltam a szülők meg olyan egyértelműek Nyelvesít (kivétel egy uncsitesó meg a fia,de egyébként inkább lefele néztem,pl én uncsitesóm gyereke..)
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 25, 18:39:47 írta Csillus » Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #2198 Dátum: 07 dec 25, 18:39:11 »

Köztem és legidősebb tesóm között kb 20 év a különbség, szal az anyám is lehetneXD
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2199 Dátum: 07 dec 25, 18:40:16 »

nekünk sem akarják elhinni, hogy tesóm és énköztem is 9 év van. bár rólam még azt sem akaják elhinni, hogy 22 leszek januárban Nevet
Naplózva

Aláírás
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2200 Dátum: 07 dec 25, 18:42:38 »

Miért mennyinek néznek?
Engem 13-nak és a 13 éves hugomat 16-nak. Köszi... Mondjuk három réteg sminkkel én is elmennék 20-nak. De volt már olyan hogy ikreknek néztek, van amikor meg nem hiszik el hogy testvérek vagyunk. Nálunk csak 2 évesesk a különbségek.
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2201 Dátum: 07 dec 25, 18:43:46 »

a legtöbb amit kinéznek belőlem a 17 év, d még az is 5-tel el van maradva Nevet
Naplózva

Aláírás
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2202 Dátum: 07 dec 25, 18:44:26 »

Nemegyszer néztek már huszonévesnek 2-3 éve mostmeg állandóan 16nak néznek xd
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #2203 Dátum: 07 dec 25, 18:45:15 »

Gábor, meg kell mondjam őszintén, szerintem sem nézel ki 22őnekXD De szerintem nem olyan szörnyű ha az embert fiatalabbnak nézik, később kell a szemránckrém Nevet
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2204 Dátum: 07 dec 25, 18:47:06 »

viszont tegnap a virágárus már kérdezte, hogy dolgozom-e tehát ő nem nézett fiatalnak Nevet vagy csak emlékezett, hogy még nyáron beszéltem vele a vizsgáim előtt Nevet de nagyon sokan ledöbbennek attól, hogy dolgozom, még az egyik takarítónéni is 10-esnek nézett csak azt hitte gyakorlatom van Nevet Moonie épp kérdezni akartam, hogy mennyinek néztél Nevet
Naplózva

Aláírás
Oldalak: 1 ... 145 146 [147] 148 149 ... 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins