Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2100 Dátum: 07 dec 23, 09:54:16 » |
|
Mi is fel szoktuk pakolni a fára a szaloncukrot! De minek, amikor másnapra mind lekajálom a fáról... Mindenkinek kellemes karácsonyt! :happymiki:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #2102 Dátum: 07 dec 23, 11:28:45 » |
|
Kiskorunkban mi is csináltunk hasonló trükköket tesómal, de mindig le lettünk szidva érte. Ezért is jött az ötlet, hogy eleinte csak pár cukor a fára, a többi alá egy tálba, végül pedig, hogy semmi a fára, minden a tálban legyen. Tobi szigetén ki fogja díszíteni a karácsonyfát? Mert ugye lesz olyanunk? Gabor-sama találmányainak köszönhetően hó lesz hozzá. Én szívesen készítek díszeket.
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2103 Dátum: 07 dec 23, 11:39:52 » |
|
A fadíszítésnek közösnek kell lennie! (szerintem). Nálunk már ma lesz ajándékozás. Ez a kis családi karácsony. A többi napon rokonoknál leszünk és ott ajándékozunk. Mé semmit nem csomagoltam be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2104 Dátum: 07 dec 23, 11:58:21 » |
|
Anyámék most veszik meg a fát. Aminek feldíszítése alltalában nekem meg őcsémnek a feladata. Az ajándékok becsomagolásával meg nem igazán szoktam törödni arra ottvannak azok azándékos "zacskók" abba belerakom és be van csomagolva.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2105 Dátum: 07 dec 23, 12:50:23 » |
|
Kreatív... Anya ideges mert apa nagy baráti ebédet szervetett és vett 30kg halat halászlének... így azt sem tudjuk mikor díszítünk mi fát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bigi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2106 Dátum: 07 dec 23, 14:08:15 » |
|
Helló mindenki és Boldog karácsonyt! :happymiki: Nálunk is mindig én meg nővérem díszítjük a fát, apu csak a csúcsot és az égőket teszi fel [egyszer úgy szeretném én feltenni de soha nem engedik :'( ], de mi mindig 24-én délelött díszítünk és még aznap délután ajándékozunk. A szaloncukrot meg mi is egy tálba tesszük a fa alá A csomagolást meg én is azokkal a szütyőkkel szoktam megoldani, de idén nem vettem úgyhogy kénytelen leszek csomagolni :-[ És ezzzzazzz esik a hó! :jupije: [már csak az lenne jobb ha nagyobb szemekben esne]
|
|
|
Naplózva
|
"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #2107 Dátum: 07 dec 23, 23:17:32 » |
|
Mivel végre műxik a fórum, így hát végre elmesélhetem, hogy milyen jó volt a kínai Ciki, h nem volt nyitva, ezért a westendben kínaiztunkXD Arvael nővérkém, Gábor, én nagyon jól éreztem magam veletek, bár nem tudom h Gábor téged mennyire hagytunk érvényesülni, annyit pofáztunkXD Már alig várom a mozit, h megint találkozhassunk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2108 Dátum: 07 dec 24, 11:02:13 » |
|
Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nálunk a szűk családi karácsoy tegnap volt. És nagyon jó volt. Kaptam: mangát, fejpántot vagy 10bd-t(maindig elhagyom őket), síruhát, meg édességet, meg pénzt is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2109 Dátum: 07 dec 24, 11:05:57 » |
|
Boldog karácsonyt minden öregnek Morita:melyik mangát kaptad meg?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2110 Dátum: 07 dec 24, 11:08:03 » |
|
D a vámpírvadász. Hihi. Érdekes manga, egy óra alatt elolvastam tegnap este.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2111 Dátum: 07 dec 24, 11:10:01 » |
|
Ált.a mangákat 1 óra alatt lazán el lehet olvasni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2112 Dátum: 07 dec 24, 11:26:12 » |
|
Nálunk most a fenyőfán csak az égők vannak felrakva (amiből a kék és a zöld már évekkel ezelőtt kiégett, így csak arany és piros szín vanXD), nemsokára megyünk nővéremmel karifát díszíteni, aztán ha kész az ebéd megkajálunk, és talán végre ajándékbontás Mondjuk nem leszek meglepődve túlságosan, nővéremtől kapom a kultúrajegyeket, anyáméktól meg szerintem pénzt (hogy majd vehessek magamnak animés cuccokatXD), bár általában ha megmondom mit szeretnék szokott lenni egy ksi meglepi is:3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2113 Dátum: 07 dec 24, 11:28:26 » |
|
Mi nálunk a díszítés lesz arany és piros Nekem minden ajándék totál meglepi lesz,bár mikor szüleim megvették elkérték az egyik pulcsimat,na szerintetek minek kellett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2114 Dátum: 07 dec 24, 11:31:04 » |
|
Ezúton is szeretnék minden ANYAPA tagnak boldog karácsonyt kívánni, otaku cuccokat a fa alá, mondjuk egy ilyet:
[a csatolmányt egy admin törölte]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|