24 nov 26, 21:05:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 119 120 [121] 122 123 ... 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 599792 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Bigi
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1800 Dátum: 07 dec 18, 20:57:13 »

Én mindent elhiszek Nevet
Jó éjszakát!
Naplózva

"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #1801 Dátum: 07 dec 18, 21:07:36 »

Jó éjt mindenkinek mivel tesómnak oda kell adni a gépet Nevet
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1802 Dátum: 07 dec 18, 21:10:27 »

Jó éjt mindenkinek! Még jó hogy én a tesómat leszereltem azzal, hogy még telepítem a gépet >Nevet
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #1803 Dátum: 07 dec 19, 07:54:58 »

Jó reggelt mindenkinek! Ohayou gazaimasu! Most csak 3 oldalt olvastam vissza Nevet Sajna tegnap otthon bekrepát a net úgyhogy most kicsit kevesebbett leszek délutánonként  ;D Sok sikert a ma vizsgázóknak, meg mindenkinek kitartást aki suliba jár Mosolyog Sensei és Bigi, mikor olvastam a "tüdő megtelítése egy nagy levegővétellel" című értekezéseteket hát bevallom rám is rámragadt Nevet
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #1804 Dátum: 07 dec 19, 10:07:37 »

Ohayou!^^
Fű... szerintem durván 12 órát majdnem lenyomtam egyhuzamban - alvás terén :-X :-[ Hehhe... sebaj, idén már kezdek hozzászokni^^"
Most meg mehetek függönyt vásárolni - Nagyival... eh... remélem, még ma hazaérünk^^" No, csak beköszöntem Mosolyog

KZsT-m: az kár, hogy a netetek nem jó Szomorú Moonie-nak se, Neked se... ;D Remélem, mindkettőtöké mihamarabb megjavul...!
Naplózva

Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1805 Dátum: 07 dec 19, 10:11:30 »

Ohaxou Sensei! Hát azt mondták hogy 72 órán belül kijavítják a hibát, ami jó az 80-nak is. De legalább itt bent tudok netezni, de azért nagyon köszi KNTS-m  :-[ Jó vásárlást a Nagyiddal Mosolyog vagy kitartást ha hosszúra nyúlik Nevet
Naplózva

Aláírás
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1806 Dátum: 07 dec 19, 10:59:48 »

Ti aztán termeltek rendesen!! :o Most "csak" 23 oldalt olvastam vissza mivel multkor már elolvastam 7-et azthiszem...
Na bele is kezdek a regénybe Nyelvesít Persze én is jegyzeteltem mindent,hogy el ne felejtsek vmit Nyelvesít
Nálam a meditációs állapot általába magyarórán lép fel,de az onnantól ,hogy belép a tanár a terembe ez már szokásos reflex Nevet 4 év alatt rendesen kialakult Nyelvesít De tényleg nagyjából felfogom mi zajlik körülöttem és reagálok is rá csak fáziskéséssel...
Volt nekem is altató hangú fizika tanárom és ez kihatott a tanulásomra.. Tényleg nagyon nagy tudással bír és okosakat mondd de az az egyhangú altató jellegű hang... Az nagy alvásveszéllyel bír  :-X Ennek köszönhetően semmi nem maradt meg bennem a fizika órákról végig puskáztuk,lestükl az egészet... Emiatt is adtam le mint fakultációt és vettem fel az informatikát mert ott egy elég mókás tanár van és rá muszály figyelni . Nevet
Az előző számtechtanárunk még 1.-2.-ban szintén hihetetlen agy volt,de olyan erős szivar és pia szaga volt,hogy mellette el lehetett ájulni főleg nekem,aki alapból ki van a cigi füsttől...  ;D
Mibol lopás buszon/villamoson: Velem még nem esett meg de több ismerősömtől próbálták vagy lopták már el ugy a mobilját hogy "elkérték"... Osztálytársamtól például úgy lopták el,hogy nagyban írja a padon az sms-t fut egy gyerek ki a buliból és kikapja a kezéből ...  :-X
Másik: ismerősöm utazik a villamoson körbeállják:- Van mobilod?
Erre ő:- nincs
a körbeállók: -Ne izélj add csak ide szépen...
pont zárná be a villamos vezető az ajtót óő meg leugrik és futott egészen odáig ahol mi vártuk...  :-X
És ilyen villamosos sztoriból nem ez az egyetlen...
És tényleg ha bárki bajba van szerintem innen fórumról mindenki megy és segít Nevet
Egységben az erő Nevet
Arvael: Már a 121. oldalnál jáűrunk ez a topic simán felveszi a versenyt még a Duma topiccal is Nevet
Tali: Jó lenne ha vmikor megtudnánk oldani ,hogy az itteniek mind talizzanak vhol. Jó lenne ha ez összejönne szerintem a japán étterembe ,mert az igen jónak ígérkezik.. Ja és ezzel kapcsolatba lenne egy kérdésem: barátnőm is szeretne jönni ő is nagy animés, ő szoktatott rá nyáron a Naruto-ra és még sok mást is ő ajánlott,remáélem nem lenne baj. (Ez kérdés volt csak öööö....  :-X )
Nekem csak buliba meg hétvégén este szólogatnak be sajna mindenféle "érdekességet" ,de régebben amíg Miskolcon laktak a karatéstársaim akkor ezzel semmi probléma nem volt.. (Már mindannyian felköltöztek tanulás céljából Budapestre így a miskolci csoport megszünt,csak valahol Miskolc mellett van edzés,ami nekem hihetetlenül kiesik és egyedül nem fogok utazgatni...) De ha valahova megyek este azt olyan emberrel teszem akiben megbízom és tudom hogy kiállna értem... Sajnos elég sokminden történik este amiről az ember nem is tud,mert nem reklámozzák a híradóba,ott is csak annyit mondanak,hogy ne azt fessék le hogy minden tökéletes hanem,hogy vannak hibák,de ha az emberek tudnák valójában mik történnének tuti káosz lenne. Mivel a híradóba csak azt közvetítik amivel mi azt hisszük,amit ők akarnak én emiatt nem is nézek nagyon híradót....
A Tobi-szigeten én szívesen bevállalom a tervezést bárkivel akár egyedül is (de mégiscsak jobb vmit közösen csinálni Nevet ),de ezt írtam már korábban is Nevet Pár ötletem már kezd is körvonalazódni,csak papírra kéne vetni őket Nyelvesít
A Naruto örök kedvencek között van nálam és ott is marad Nyelvesít És animenézés közbe jöhet a csoki Nyelvesít Pizza Nyelvesít mikor mi Nyelvesít
Gábor gratu a randihoz és ma is sok sikert!!!!!
A számítógépemnek max az a neve hogy "Gépecském" de semmi extra meg ennek a  különböző változatai ,de ez jó így Nyelvesít
Gondolkozós helyek,mint Shikamarunak: Amíg nem kezdett beéplülni ez a környék azelőtt rentgeteg volt,de mostmár mindenhol házak vannak (amikor mi ezt a telket vettük még csak akkor mérték ki a telkek méretét és mi miattunk kezdték bevezetni a víz-gáz-szennyvíz és egyéb vezetékeket,kivéve az áramot mert az a telkeken alapból volt Nyelvesít ). De feljebb mindigis és mostt is rentgeteg telek van ,bár már azokat is adják el építési teleknek..
Kisebb koromba az elvonulós helyek helyett megtette a szekrény alja meg a padlás de máramár ez kilőve Nyelvesít
Kínai kajálda hmmmmm azóta is tervezem,hogy itt Miskolcon is elmegyek illatos-omlós csirkét enni tojásos rizzsel és édes-savanyú szósszal (megjegyeztem  :jupije: :jupije: ),bnőm is benne van csak idő kéne meg helyszín ami nem egyszerű...
Üdv Sedna köreinkben!! Nevet És tanúsíthatopm bárki be akar érni minket nehéz... Pár óráig nincs valaki és jönnek zömében az üzenetek....
Ne bántsátok szegény Cart-ot biztosan nagyon elfoglalt! Ahhoz képest még így is vannak feltöltések rendesen,meg az amv verseny is most zárult le nemrég Nyelvesít (biztos sok melója van Nyelvesít )
Öregek: Ezen a vonalon,ahol én vagyok csak a reggeli iskolai csúcsforgalom után utaznak az öregek,kivéve ha kísérik az unokákat suliba Nyelvesít (Itt sok olyan család van akinél még a nagyszülőkkel egy házba laknak,ha másnem közel egymáshoz... Gondolom nem akarják akadályozni az unokát a tanulásban Nyelvesít ) De utána jön az idősek csúcsforgalma akkor ha vkinek nincs 2. órája se az találkozik ezzel az özönnel vagy esetleg aki 6ra megy mert hajnalba látni az elvetemültebb piacrajáró néniket de e két időpontba diákot kirívó esetben látni a buszon Nyelvesít
Még régen amikor mentünk nagyimhoz távolsági busszal gyakran anyummal (most is megyünk csak külön más időpontba ritkán van olyan hogy anyummal együt megyek csak akkor ha apum is jön(apum kamionos ritkán van itthon)).Ugye kis 5-6 évesként sprinteltem fel a buszra hogy foglaljak helyet magunknak mert ilyenkor persze jól felpakoltan mentünk(meg hát elől még a csöpp kisnövésű gyerekek is kilátnak,nekem az kiskoromba hihetetlenül nagy élmény volt és még a legelső ülésen a lábam is leért,meg sokszor vittem magammal a cicám és ha vele vmi van könnyebb lesprintelni előlről mint bárhonnan máshonnan,naon szerettem a cicám... Mult hónapba altattuk el 11 évesen... Hiába volt nyitva a busz ajtó és kivettem a dobozából az ölembe el nem mozdult volna...És jött velem akkoriba mindig...)és volt egy öregbácsi aki egyszer még majdnem az ölembe is ült és közölte velem ,hogy ez az ő helye üljek el onnan, DE KÖNYÖRGÖM AZ EGÉSZ BUSZ ÜRES VOLT!!!!!! Ugyanez a bácsi mikor harmadszor jött szószetint arrébb lökte a macskám na több se kellett nekem.. Azelőtt mindig elsunnyogtam jó kislány módjára DE A MACSKÁM SENKI NE BÁNTSA!!! És végül a bácsi fel akart pofozni,de a buszsöfőr megfogta a kezét és leszállította mert egyszer már felpofozott gyerekeket és mindenkit mindig elküldött arról a helyről ráadásul nem kedvesen hanem bunkó sztílusban...
busztémához még annyit,hogy itt Miskolcon körülbelül a fejetetejére állt a közlekedés néhány buszról azt se tudom hogy létezik és ha igen merre jár... Mivel átépítettek több szakaszt,van olyan út amit kétírányúsítottak és kitiltották onnan az  autósokat és még sok egyéb variálás... Meg az elmult két hónapba csak az első ajtónál lehet felszállni bérletet mutatva és addig senki nem szállhat le míg mindenki fel nem szállt,na persze ha a 2. ajtónál áll a sor ez a folyyamat megreked... De ha leszállt a nép a vezető ujra bezárja nehogy felszálljanak ott... Így kb 10 perccel jhosszabb a buszok menetideje és a busz hátulja tök üres az eleje meg tele van... Ilyenkor rambózok én hátra mert a végállomáson szállok... És addigra ugyis kiürül a busz...
der Teufel: az ötödik pecsét???? az mi?
És sok sikert a még hátralévő vizsgákhoz neked és Arvaelnek is !! És gratu az eddigiekhez! Az a lényeg,hogy megvan!!!
Arvael: Mikor lesz folytatása a ficidnek ? Nyelvesít
Kitartást a függönyvéásárláshoz!! Nemsokára én is átfogok esni egy ilyenen de az az én szobámra vonatkozik meg anyum még akar vagy 2 helyre ...
És remélem mindenki akinek rossz a gépe megjavul és visszatér Nyelvesít

A kisregénynek vége   :-X Bepótoltam a hiányzást Nyelvesít
Elvileg nincs terjedelmi korlátozás  :-X Lehet ezek után lesz  :-X De a 4 szó megvolt  :-X
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 19, 11:00:43 írta Csillus » Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1807 Dátum: 07 dec 19, 11:33:38 »

Csillus először is gratulálok, hogy volt türelmed végigolvasni mindent, és hogy mindenre tudtál válaszolni, semmi sem maradt ki. Másodszor. köszönöm a bíztatást, már várom a ma délutánt Mosolyog Harmadszor a tervezésnél teljesen szabad kezet kapsz a robotom bármit fel tud építeni úgyhogy szárnyaljon a fantáziád Nevet Negyedszer, ha jól tudom még nem kaptad meg a neutralizálódat úgyhogy most küldöm Nevet
Naplózva

Aláírás
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1808 Dátum: 07 dec 19, 11:48:30 »

Általába mindig végigolvasom mit írnak előttem nem akarok másokat ismételni meg nagy sületlenséget írni...  :-X Bár van amikor így is sikerül sajna  ;D
Köszönöm a gratulációt (igyekeztem Nyelvesít,és remélem nem hagytam ki semmit  :-X ) és a neutralizálót Nevet
A fantáziám hmmm elkezdett szárnyalni ... öööö Vissza kéne térni a földre és papírra vetni Nyelvesít Csak össze kéne írni,hogy eddig milyen épületek vannak kitalálva meg egyéb ötletek  :-X 121 oldal már sok lenne  :-X
Én meg a hétvégét várom nagyon Nyelvesít
És tudom mit felejtettem el Nyelvesít
Én mindenképp nekifutok a mérnökinek bármi legyen,ha másnem második körbe,de olyan képzésért ami nem elsődleges nem fogok kidobni fölöslegesen egy rakást pénzt,főleg ebbe az uj rendszerben!!! Mi az az UV?
Utána még léehet tanulok mást is de csak fontossági sorrendben Nyelvesít
És remélem fehér karácsonyunk lesz  Nevet
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1809 Dátum: 07 dec 19, 11:52:52 »

A fehér karácsonyt igyekszem elérhetővé tenni Nevet Az épületek, hát a lakóépületek, a szálloda, a tengerpart, az áldozati szentély, a téli sportcentrum, a nagy stadion, uszoda, állatkert, vámpírpakr, túristakert, vidámpark, a masszás szalonunk, bevásárlóközpont, gyógyfürdő és asszem a többinek még utána kell néznem Nevet Bár nem vagyok fősulis de szerintem az UV utóvizsgát jelent.
Naplózva

Aláírás
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1810 Dátum: 07 dec 19, 11:56:02 »

Köszönoöm Nevet
Akkor kezdek dolgozni az ügyön Nyelvesít
Épülettek kapcsolatos külön igényeket is szívesen várom Nyelvesít pl ilyen helyiség legyen benne de az mindenképp a tengerre nézzen Nyelvesít
És meglesem a Tobi szigetet hogy mit kell a vizen megoldanunk Nyelvesít
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1811 Dátum: 07 dec 19, 12:04:32 »

hát szerintem az összes szigetlakónak tengerre nézhet az otthona Nevet a túristák meg megkaphatják a többit Nyelvesít
Naplózva

Aláírás
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #1812 Dátum: 07 dec 19, 12:24:58 »

Igaz,igaz Gábor Nevet
Ha majd időd engedi csinálnál egy szentély építő gépet? Nevet
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1813 Dátum: 07 dec 19, 12:26:11 »

mint Csillusnak is említettem a gépem mindent fel tud építeni akár egy kis hétvégi ház, akár egy szentély Nevet
Naplózva

Aláírás
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #1814 Dátum: 07 dec 19, 12:29:10 »

Ó akkor nagyon jó,lehet a szél szentélyem,de tök jó Nevet
Arigato!
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 19, 12:29:43 írta Morimoto-kun » Naplózva
Oldalak: 1 ... 119 120 [121] 122 123 ... 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins