24 nov 20, 14:16:38 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 101 102 [103] 104 105 ... 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 596481 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Morimoto-kun
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1530 Dátum: 07 dec 17, 19:28:15 »

Ha imádkozik,ha nem akkor is kcisinálod Nevet >Nevet
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1531 Dátum: 07 dec 17, 19:28:51 »

Nálunk ilyen nem nagyon volt még hogy megverés. Hál istennek. Mi koripályán néha átmegyünk vekin vagy inkább átessünk. Egyszer a korim egy fiú lába közé ment és szegény vagy hatm méteren át tolta,. Nem lehett kellemes neki.
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #1532 Dátum: 07 dec 17, 19:29:17 »

Én egyszer ájultam el, de csak pár másodpercre... vagy fene se tudja, nekem annyinak tűnt :-X Nem reggeliztem rendesen és egyszerre leúsztam 600-700 métert... eh... azóta mindig odafigyelek, legalább egy falatot lenyomjak a torkomon, mielőtt elindulok otthonról, bármennyire se tudok kajolni kora reggel :-X :-[
Naplózva

Feo
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

"Not all who wander are lost"

« Válasz #1533 Dátum: 07 dec 17, 19:30:15 »

Nekem is buszon volt hasonló csak kicsit másabb volt a helyzet Nevet
Egyedül nyomtam annyit mint ők ketten együtt( Nevet , pedig csak 65-68 vagyok Nevet Nevet ), meg engem nem megverni akartak csak "elkérték" a mobilom...igaz miután kiröhögtem őket elmentek Nyelvesít
Naplózva

Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #1534 Dátum: 07 dec 17, 19:31:07 »

akkor egyezzünk meg, mindegyikünk megvédi a másikat ha az bajba kerü. ehm Sensei így már én is jártam nem ettem semmit aztán jött1,5 km-nyi iskolakör és hát kibukott belőlem hogy finomanfogalmazzak
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1535 Dátum: 07 dec 17, 19:32:05 »

A reggeli a legfontosabb étkezé! enye kincsem. Egyébként is tiszta anorexeia vagy. Anya mesélte hogy neki egyetemi társa a vizsgáján kapott epilepsziás rohamot. Elég durva lehett.

Nálam a legdurvább csak az volt hogy tipegtem a fehér miniszoknyában a nyáron és négy ...öhm... nem idén barnult egyén jött velem szembe és belecsíptek a hátsófelembe. akkor azt hittem meghalok. Lévén hogy nagyon erős és harcias lány vagyok. (persze meg hát szárnyaim is vannak.)
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 17, 19:33:22 írta Morita » Naplózva
Rei-kun
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1536 Dátum: 07 dec 17, 19:33:22 »

Nos, igazából úgyvolt, hogy kitalálták, hogy jó buli ha engem löködnek. Aztán fellöktek elég keményen és beszóltam nekik Nevet Aztán akartak elverni. De az igaz barátok kiállnak egymás mellett így segélykérésem nem talált süket fülekre, és mindegyik személesen bocsánatot kért. Gabor senseiel és velem pedig ne szórakozzon senki >Nevet Ja és mindenkit megvédünk!! Csak szóljatok Nevet
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #1537 Dátum: 07 dec 17, 19:34:23 »

De legalább a lábadon maradtál xD Bár nem kétlem, hogy az se lehetett kellemes :-X
Ki anorexiás? xDD
Amúgy csop. társam mesélte, hogy egész rendes környéken lakik, de említett sötétebb bőrű fazonok néhány éve költözködtek a környékre és azóta tiszta életveszély... mindenesetre egyszer vele is megtörtént az, ami Veled, csak ő visszalábról úgy belerúgott, hogy ihaj és akkor látta, hogy kivel van dolga... no, aztán sprintelt a magassarkúban a villamosig, mielőtt még bárki megláthatta xDD
...
Nekem az egyik általános iskolámban kellett mindig vigyáznom a hátamra... ;D
Naplózva

Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #1538 Dátum: 07 dec 17, 19:35:05 »

Milyen szolídan fejezted ki magad a kisebbséggel kapcsolatban Nevet
Rendben akkor mindenki megvéd mindenkit Nevet
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 17, 19:36:00 írta Morimoto-kun » Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1539 Dátum: 07 dec 17, 19:36:03 »

Nos rei kun. Akkor minden péntek este várlak a debreceni buszmegállóban. Az ott "lakó" nő egyszer megkérdezte: Nem akarok e egy férfit aki boldoggá tesz?
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #1540 Dátum: 07 dec 17, 19:36:17 »

nem packázhatnak a Tobi-sziget egy lakosával sem Nevet különben az egész szigettel kell szembenézniük Nevet
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #1541 Dátum: 07 dec 17, 19:36:27 »

Lassan már mi leszünk kisebbség xD
Naplózva

Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #1542 Dátum: 07 dec 17, 19:36:59 »

Morita:ez durva!!!!!!!! Nyomtam volna neki egy Raseshurikent!!!!!!
Naplózva
Feo
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

"Not all who wander are lost"

« Válasz #1543 Dátum: 07 dec 17, 19:37:20 »

Igen az jópofa lesz Nevet főleg ha Pesten kötnek bele valakibe és Miskolc indul az illető segítségére Nyelvesít (el is képzeltem ahogy 1 csoport dühös fórumozó vonatraszáll és elindul pest felé vért követelve Nevet )
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1544 Dátum: 07 dec 17, 19:37:40 »

Én anno Asztalos gépismeret órákon voltam ilyen kómás állapotokban. A tanár olyan monoton hangon monta a szöveget hogy 10 perc múlva mindenki aludt, de én mindig másnap 5 ös dogát írtam az adott anyagból. Pedig semmire sem emlékeztem az óráról... A többiek mindig cseszegettek hogy hogy csinálom. Megsúgom: A koleszban sem tanultm egy kukkot sem! Tehát még én előttem is rejtély!

Velem is keménykedtek már... Fel sem kell venni.. Ha meg kitartóak elég egy bal/jobbegyenes az állcsúcsra, oszt jóccakát minek szórakoztá!

úúúúúúúúÚgy van gyerekek védjük meg egymást!
Naplózva
Oldalak: 1 ... 101 102 [103] 104 105 ... 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins