Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1530 Dátum: 07 dec 17, 19:28:15 » |
|
Ha imádkozik,ha nem akkor is kcisinálod >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1531 Dátum: 07 dec 17, 19:28:51 » |
|
Nálunk ilyen nem nagyon volt még hogy megverés. Hál istennek. Mi koripályán néha átmegyünk vekin vagy inkább átessünk. Egyszer a korim egy fiú lába közé ment és szegény vagy hatm méteren át tolta,. Nem lehett kellemes neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #1532 Dátum: 07 dec 17, 19:29:17 » |
|
Én egyszer ájultam el, de csak pár másodpercre... vagy fene se tudja, nekem annyinak tűnt :-X Nem reggeliztem rendesen és egyszerre leúsztam 600-700 métert... eh... azóta mindig odafigyelek, legalább egy falatot lenyomjak a torkomon, mielőtt elindulok otthonról, bármennyire se tudok kajolni kora reggel :-X :-[
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #1533 Dátum: 07 dec 17, 19:30:15 » |
|
Nekem is buszon volt hasonló csak kicsit másabb volt a helyzet Egyedül nyomtam annyit mint ők ketten együtt( , pedig csak 65-68 vagyok ), meg engem nem megverni akartak csak "elkérték" a mobilom...igaz miután kiröhögtem őket elmentek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #1534 Dátum: 07 dec 17, 19:31:07 » |
|
akkor egyezzünk meg, mindegyikünk megvédi a másikat ha az bajba kerü. ehm Sensei így már én is jártam nem ettem semmit aztán jött1,5 km-nyi iskolakör és hát kibukott belőlem hogy finomanfogalmazzak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1535 Dátum: 07 dec 17, 19:32:05 » |
|
A reggeli a legfontosabb étkezé! enye kincsem. Egyébként is tiszta anorexeia vagy. Anya mesélte hogy neki egyetemi társa a vizsgáján kapott epilepsziás rohamot. Elég durva lehett.
Nálam a legdurvább csak az volt hogy tipegtem a fehér miniszoknyában a nyáron és négy ...öhm... nem idén barnult egyén jött velem szembe és belecsíptek a hátsófelembe. akkor azt hittem meghalok. Lévén hogy nagyon erős és harcias lány vagyok. (persze meg hát szárnyaim is vannak.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 17, 19:33:22 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rei-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1536 Dátum: 07 dec 17, 19:33:22 » |
|
Nos, igazából úgyvolt, hogy kitalálták, hogy jó buli ha engem löködnek. Aztán fellöktek elég keményen és beszóltam nekik Aztán akartak elverni. De az igaz barátok kiállnak egymás mellett így segélykérésem nem talált süket fülekre, és mindegyik személesen bocsánatot kért. Gabor senseiel és velem pedig ne szórakozzon senki > Ja és mindenkit megvédünk!! Csak szóljatok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #1537 Dátum: 07 dec 17, 19:34:23 » |
|
De legalább a lábadon maradtál xD Bár nem kétlem, hogy az se lehetett kellemes :-X Ki anorexiás? xDD Amúgy csop. társam mesélte, hogy egész rendes környéken lakik, de említett sötétebb bőrű fazonok néhány éve költözködtek a környékre és azóta tiszta életveszély... mindenesetre egyszer vele is megtörtént az, ami Veled, csak ő visszalábról úgy belerúgott, hogy ihaj és akkor látta, hogy kivel van dolga... no, aztán sprintelt a magassarkúban a villamosig, mielőtt még bárki megláthatta xDD ... Nekem az egyik általános iskolámban kellett mindig vigyáznom a hátamra... ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1538 Dátum: 07 dec 17, 19:35:05 » |
|
Milyen szolídan fejezted ki magad a kisebbséggel kapcsolatban Rendben akkor mindenki megvéd mindenkit
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 17, 19:36:00 írta Morimoto-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1539 Dátum: 07 dec 17, 19:36:03 » |
|
Nos rei kun. Akkor minden péntek este várlak a debreceni buszmegállóban. Az ott "lakó" nő egyszer megkérdezte: Nem akarok e egy férfit aki boldoggá tesz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #1540 Dátum: 07 dec 17, 19:36:17 » |
|
nem packázhatnak a Tobi-sziget egy lakosával sem különben az egész szigettel kell szembenézniük
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #1541 Dátum: 07 dec 17, 19:36:27 » |
|
Lassan már mi leszünk kisebbség xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1542 Dátum: 07 dec 17, 19:36:59 » |
|
Morita:ez durva!!!!!!!! Nyomtam volna neki egy Raseshurikent!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #1543 Dátum: 07 dec 17, 19:37:20 » |
|
Igen az jópofa lesz főleg ha Pesten kötnek bele valakibe és Miskolc indul az illető segítségére (el is képzeltem ahogy 1 csoport dühös fórumozó vonatraszáll és elindul pest felé vért követelve )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1544 Dátum: 07 dec 17, 19:37:40 » |
|
Én anno Asztalos gépismeret órákon voltam ilyen kómás állapotokban. A tanár olyan monoton hangon monta a szöveget hogy 10 perc múlva mindenki aludt, de én mindig másnap 5 ös dogát írtam az adott anyagból. Pedig semmire sem emlékeztem az óráról... A többiek mindig cseszegettek hogy hogy csinálom. Megsúgom: A koleszban sem tanultm egy kukkot sem! Tehát még én előttem is rejtély!
Velem is keménykedtek már... Fel sem kell venni.. Ha meg kitartóak elég egy bal/jobbegyenes az állcsúcsra, oszt jóccakát minek szórakoztá!
úúúúúúúúÚgy van gyerekek védjük meg egymást!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|