24 nov 20, 10:30:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 97 98 [99] 100 101 ... 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 596424 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #1470 Dátum: 07 dec 17, 18:21:09 »

Tanítványom ez jó hozzáállás, persze azért nem árt néha kimutatni a dühöt kellő időben, KNTS-m Nevet én csak a legvégső esetben veszem fel a bakancsot, de holnap már abban megyek Nevet
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Rei-kun
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1471 Dátum: 07 dec 17, 18:23:18 »

Azért nem vállalom a feszültséglevezető szerepét Mosolyog Ütögessetek falat vagy nemtom Nyelvesít Attól még jó napom volt. Ki kellett élveznem, mert holnap magyar, kémia és matek TZ  ;D
Naplózva
Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1472 Dátum: 07 dec 17, 18:23:41 »

Én még mindig a kedvenc félcipőmben járom az utakat, de valszeg ha még több hó fog esni a közeljövőben nekem is váltanom kell ;D
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #1473 Dátum: 07 dec 17, 18:24:28 »

Mi? Hogy? Céloztál valamire, KZsT-m? :-X :-[ Nevet

Nekem nincs bakancsom Nyelvesít Marad a csizma vagy a hótaposóm... de holnap asszem utóbbiban megyek, mert nagyon túrám lesz - Miku-chan elvisz vlmi kínaiba, ami nem tudom, hol van :-X Szóval fel kell készülnöm minden eshetőségre Nevet

Ördög, akkor ezért koriztál, mert félcipőben járkálsz! Nem, mert otthonhagytad az egyensúlyodat xD
Naplózva

Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1474 Dátum: 07 dec 17, 18:26:12 »

Khm...hát igen nem volt nagy kedvem kutakodni a cipőssszekrényben, de ha muszály, akkor muszály...
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1475 Dátum: 07 dec 17, 18:26:23 »

Hali! végre itthon. Azt hittem megahlok angolon. Nem jutott eszembe csak két perc után az hogy First name. Milyen jó hogy 8 éve tanulom. Mindegy. Én már egy hónapja csizmában járok lapos a sarka és csak kicsit csúszik de Debiben egész jók az utak. Agyon van sózva meg hasonló.
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #1476 Dátum: 07 dec 17, 18:26:44 »

Arvael-sensei akkor előre is ittadakimasu Nevet És én is csak azért váltok mert ahol átszállok a villamosra, ott most ingyen koripálya van, csak épp senki nem kérte Nevet
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #1477 Dátum: 07 dec 17, 18:28:40 »

Enyje, ingyen van a koripálya és máris elégedetlen vagy...?! Bezzeg, amikor könyörögni kell érte, akkor nincs... ejj, semmi se jó? Nevet Nyelvesít

Hú, Morita, a só nem tesz túl jót a zöldségeknek meg a földnek, ami(k) az utcákban vannak...
Naplózva

Rei-kun
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1478 Dátum: 07 dec 17, 18:29:56 »

Ingyen koripálya?? Kimondta a két kulcsszavat Nyelvesít Hát, én ahogy megyek a suli felé reggel el a BVCs mellett 200 méteren keresztül le volt fagyva a járda és csúlkásztak össze-vissza az emberek Mosolyog
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1479 Dátum: 07 dec 17, 18:30:19 »

Hát igen Arvael. Pedig még a lapátot is kivertük a sózóember kezéből. Ztánna leütöttük és élve eltemettük, hogy egy életere megtanulja: VÉDD A KÖRNYEZETET!

Tényleg! A Combino télen mozog mert nyáron nem nagyon akart?
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 17, 18:31:06 írta Morita » Naplózva
Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1480 Dátum: 07 dec 17, 18:30:27 »

Hehe, ismerős jelenség Morita, ha éppen zombi állapotomban vagyok(kávé nélkül Nevet), akkor nekem is vág az eszem, mint a csorba beretva Nevet
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #1481 Dátum: 07 dec 17, 18:32:40 »

Reméltem is, Morita! Nevet
A combino mindig mozog, bár nem élőlény, csak megeszi őket, aztán ki...teszi őket... és nem is mindig mozog a jó irányba, de azért mozog xD (bár régebben jártam vele, néha látom... meg ha minden igaz, holnap megyek is vele - ha jól sejtem, merrefelé van a kínai, amit nem tudok, hol van xD)
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1482 Dátum: 07 dec 17, 18:32:54 »

Enye! a Koffein idegméreg! Ezér teát iszok tisztán. Persze feketét. Fel kell kelni. Meghát aki 96-os vérnyomása van az nem él. Hugom ilyenen ájult el. Nekem akkor magas ha 100 felé megy.
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #1483 Dátum: 07 dec 17, 18:34:58 »

Hehe... nekem is kérdezték már meg középiskolában vérnyomásméréskor, hogy "És maga még ébren van?! :o" Nagyon alacsony az enyém is xD
Kávét nem szeretem és újabban a fekete teát sem... tudtad amúgy, hogy az se tesz jót a szervezetnek...? Talán rákkeltő vagy mi a nyavalya, de manapság már majdnem minden az xD Mindenesetre én maradok az ízesített zöld teánál^^ Csak vigyázni kell, nehogy túl erős legyen, mert hiába ébredek fel, egész nap fáj tőle a fejem Hehe Ejj, mennyi nyavalya öregkorra xDD
Naplózva

Rei-kun
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1484 Dátum: 07 dec 17, 18:35:23 »

Hát igen, csak egy dolog van ami hoszú, meleg, és egyfojtában áll, mégpedig a combino. Mondom én ezt úgy, hogy életemben 5-ször voltam Bp-n és még nem is láttam combinot élőben Mosolyog
Naplózva
Oldalak: 1 ... 97 98 [99] 100 101 ... 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins