Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #1470 Dátum: 07 dec 17, 18:21:09 » |
|
Tanítványom ez jó hozzáállás, persze azért nem árt néha kimutatni a dühöt kellő időben, KNTS-m én csak a legvégső esetben veszem fel a bakancsot, de holnap már abban megyek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rei-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1471 Dátum: 07 dec 17, 18:23:18 » |
|
Azért nem vállalom a feszültséglevezető szerepét Ütögessetek falat vagy nemtom Attól még jó napom volt. Ki kellett élveznem, mert holnap magyar, kémia és matek TZ ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1472 Dátum: 07 dec 17, 18:23:41 » |
|
Én még mindig a kedvenc félcipőmben járom az utakat, de valszeg ha még több hó fog esni a közeljövőben nekem is váltanom kell ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1474 Dátum: 07 dec 17, 18:26:12 » |
|
Khm...hát igen nem volt nagy kedvem kutakodni a cipőssszekrényben, de ha muszály, akkor muszály...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1475 Dátum: 07 dec 17, 18:26:23 » |
|
Hali! végre itthon. Azt hittem megahlok angolon. Nem jutott eszembe csak két perc után az hogy First name. Milyen jó hogy 8 éve tanulom. Mindegy. Én már egy hónapja csizmában járok lapos a sarka és csak kicsit csúszik de Debiben egész jók az utak. Agyon van sózva meg hasonló.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #1476 Dátum: 07 dec 17, 18:26:44 » |
|
Arvael-sensei akkor előre is ittadakimasu És én is csak azért váltok mert ahol átszállok a villamosra, ott most ingyen koripálya van, csak épp senki nem kérte
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Rei-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1478 Dátum: 07 dec 17, 18:29:56 » |
|
Ingyen koripálya?? Kimondta a két kulcsszavat Hát, én ahogy megyek a suli felé reggel el a BVCs mellett 200 méteren keresztül le volt fagyva a járda és csúlkásztak össze-vissza az emberek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1479 Dátum: 07 dec 17, 18:30:19 » |
|
Hát igen Arvael. Pedig még a lapátot is kivertük a sózóember kezéből. Ztánna leütöttük és élve eltemettük, hogy egy életere megtanulja: VÉDD A KÖRNYEZETET!
Tényleg! A Combino télen mozog mert nyáron nem nagyon akart?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 17, 18:31:06 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1480 Dátum: 07 dec 17, 18:30:27 » |
|
Hehe, ismerős jelenség Morita, ha éppen zombi állapotomban vagyok(kávé nélkül ), akkor nekem is vág az eszem, mint a csorba beretva
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #1481 Dátum: 07 dec 17, 18:32:40 » |
|
Reméltem is, Morita! A combino mindig mozog, bár nem élőlény, csak megeszi őket, aztán ki...teszi őket... és nem is mindig mozog a jó irányba, de azért mozog xD (bár régebben jártam vele, néha látom... meg ha minden igaz, holnap megyek is vele - ha jól sejtem, merrefelé van a kínai, amit nem tudok, hol van xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1482 Dátum: 07 dec 17, 18:32:54 » |
|
Enye! a Koffein idegméreg! Ezér teát iszok tisztán. Persze feketét. Fel kell kelni. Meghát aki 96-os vérnyomása van az nem él. Hugom ilyenen ájult el. Nekem akkor magas ha 100 felé megy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Rei-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1484 Dátum: 07 dec 17, 18:35:23 » |
|
Hát igen, csak egy dolog van ami hoszú, meleg, és egyfojtában áll, mégpedig a combino. Mondom én ezt úgy, hogy életemben 5-ször voltam Bp-n és még nem is láttam combinot élőben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|