24 nov 18, 17:36:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 593607 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
Der Teufel
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #915 Dátum: 07 dec 12, 23:21:27 »

Hehe, senki sem menekül Mosolyog
Naplózva
Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #916 Dátum: 07 dec 12, 23:22:40 »

Elvileg nekem még gimi utolsó évében írták fel a szemüveget. De nem vagyok hajlandó hordani, nem szépészíti okokból, csak megfájdul tőle a fejem. Meg különben is csak messzire nem látok, aki fontos (nekem  kacsint ) az úgyis közelebb jön, nem? Az se számított igazán sokat, h a leghátsó sorból nem láttam rendesen a táblát, de könyörgöm akkora előadóban? Nem akarok én mesterlővész lenni...  :o, ja és a fénymásoló remek találmány!  Nevet Szal maradok vaksi, bár állítólag a szemüvegtől csak gyorsabban romlik a szemed és vannak módszerek, amivel visszafordítható a folyamat. Csak időigényes, kb. 1 hónapig minden nap kell különböző szemtornákat csinálni, na ebből addig jutottam, h megvettem a könyvet.. Nevet Nevet Majd ha mellettem lévő személyeket is csak homályosan látom, akkor jöhet a kövi lépcsőfok! kacsint
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 12, 23:23:35 írta Kenshin » Naplózva

Balin oldalbordája  és lelkes kísérleti alanya kacsint
Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! Mosolyog
De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #917 Dátum: 07 dec 12, 23:24:45 »

Kenshin, én tökéletesen meg tudlak érteni Nevet Amúgy nekem is szokott fájni tőle a fejem, főleg, ha olyankor van rajtam, amikor amúgy is fáradt vagyok ;D

Ördög: betenni még csak-csak... na de kiszedni...? o.O Nem szeretek én a szemembe nyúlkálni, ha nem muszáj xD Szal maradok lestrapált szemümmel egyelőre - végszükség esetére xD
Naplózva

Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #918 Dátum: 07 dec 12, 23:27:12 »

Egyik barátom nemrég átesett egy lézeres szemműtéten, mivel már elege volt a rövidlátásából. Én azért kissé tartok az ilyen drasztikus módszerektől, főleg mióta tudom, hogy esetleges kockázatként előfordulhat a " narancs szem effektus"(  a szem bevérzik, mint a narancs gerezdei, igaz csak az esetek igen kis százalékánál fordul elő+ ezeket ki szokták szűrni).
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 13, 10:12:30 írta Der Teufel » Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #919 Dátum: 07 dec 12, 23:29:10 »

Lézeres szemműtét? Ha fizetnének se... :-X
Na jó, én mentem aludni... pihentetni a szemeimet, hogy témánál maradjunk xD Szal jó éjt mindenkinek^^
Naplózva

Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #920 Dátum: 07 dec 12, 23:29:38 »

Hú ez ismerős.. Egyszer a volt pasimnak tűnt el a lencséje a szemében.. Miután már szinte kikaparta a szemét, kiderült, h vhogy összeragadt és a szemhéjának a belsejéhez tapadt... Na ezt nekem együtérzően végig kellett nézni, sőt még segédkezni is kellett. Na azóta frászt kapok attól, ha vki az ujjaival közelít a szeméhez!  8)

Ja a barátnőm is megcsináltatta, azóta este nem vezethet, mert sötétben nem lát rendesen és azóta kb ugyanolyan erősségű lencsét hord, mint előtte. + azt se teszik hozzá, h utána eléggé fáj a dolog!  ;D Vagy csak nála szúrtal el vmit nagyon...  ???
Naplózva

De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #921 Dátum: 07 dec 12, 23:29:47 »

Szép álmokat! Asszem én is megyek...
Naplózva
Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #922 Dátum: 07 dec 12, 23:30:13 »

Akkor szépítő álmokat mindenkinek!  Nevet
Naplózva

Rei-kun
Akadémiai tanár
*

« Válasz #923 Dátum: 07 dec 13, 05:51:53 »

Nekem, mint a takarítószemélyzet fejének(BRUHAHAHA >Nevet) korán fel kell kelnem. Elgondolkodtam a szemétkérdésen, és az éjszaka folyamán kifejlesztettem a
Shika-Mika no jutsut:) Nos, reformbejelentés mellett Jó reggelt! Ha valaki felébredne...
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #924 Dátum: 07 dec 13, 07:53:01 »

jó reggelt mindenkinek. Épp most végeztem a visszaolvasással, csak 4 oldal... Nevet Szóval én, mint a Tobi-sziget Jutsu mestere, masszőre, Sportrendezvény szervezője és elektronikai kütyük barkácsolója üdvözlök minden új tagot. Először is a Jutsu-k: Orpheus rendben elkezdem kifejleszteni azt a Jutsu-t is. 2. elektronikai kütyük: olvastam, hogy szeretnétek neutralizálót (Men in Black-es cucc Nevet) azon is dolgozom 2 napon belül kész Nevet Végezetül általános témához: Nekem is van szemüvegem, még általános 8.-ban kaptam. mínusz 0,5-ös szal majdnem tökéletes a szemem Nyelvesít és csak akkor használom ha már nagyon fáj a szemem gépezéskor, illetve mikor tavaly (még sulis voltam) projektorral vetítették ki nekünk a tnanyagot, akkor használtam, hogy el tudjam olvasni Nyelvesít Azt hiszem, hogy nem hagytam ki semmit Nevet
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 13, 08:06:34 írta Gabor-sama » Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #925 Dátum: 07 dec 13, 08:37:52 »

Jóreggelt!!

Én sose voltam szemüveges de a gyakori fejfájásom miatt szemvizsgálaton már legalább 10* voltam...
Eleinte még jobb is volt a szemem az átlagnál... Nah mára ez már sehol  :-X
De miért abból indul ki minden doki,hogy fejfájás=szembántalom????
Majd leszek még öreg koromra szemüveges  :-X
Bár mondjuk nekem a hallásom nem tökéletes :-X
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #926 Dátum: 07 dec 13, 08:43:41 »

nekem van egy sejtésem, hogy miért van ez így de inkább nem magyarázom el, még nekem is kicsit zavarosan hangzik Nevet
Naplózva

Aláírás
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #927 Dátum: 07 dec 13, 08:45:02 »

Had okuljak öreg koromra! Mondd!!!
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #928 Dátum: 07 dec 13, 08:57:02 »

ugye a szem az egyik legösszetettebb érzékszervünk és ez fogja fel a legtöbb információt a környezetünkből, fényerő, színek, mozgás stb. Na most ha nem teljesen egészséges, legtöbbször rosszul fókuszál, sokkal többet erőlködik, hogy ugyanannyi információt fogadjon be, de mivel az agynak is többet kell dolgoznia az információ feldolgozásával ezért fáj a fejünk. Én legalábbis így tudom Nevet
Naplózva

Aláírás
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #929 Dátum: 07 dec 13, 16:03:25 »

Szemüveget én is úgy kaptam, hogy nem láttam a táblát. Kiderült a bal szemem -0,5-ös. Erre már szemüveget írtak fel... De azért még így is jól állok, mert ez 12 éve volt, és azóta csak 1-0,5 dioptriát romlottak a szemeim.

A fejfájásról viszont van egy jó sztorim. Kb. 4 éve folyamatosan fáj a fejem hol erősebben, hol gyengébben. Rászántam magam egy vizsgaidőszak előtt, hogy akkor most kideríttetem mi is a baj. Az ideggyógyász elküldött mindenféle vizsgálatokra (többek között szemészetre is, egy kellemesnek nem mondható szemfenék-vizsgálatra).
2 hónapnyi vizsgálódás után a végeredmény így hangzott az ideggyogyó szájából: "Húzódik a fejbőre, ezért fáj a feje. Ne kösse olyan szoros copfba..." Na eddig jutottam a dokival, a többit nem hallottam a röhögésemtől. Miután elvittem az eredményeket a háziorvosomnak is, azt kérte mutassam be neki ezt a kollégát, mert ekkora "hülyét" már ő sem akar elszalasztani. Azóta nem mentem vissza kontrollra (bár kiváncsi lettem volna miből állt volna. Megnézi copfban van-e a hajam???). Mondta volna inkább, hogy csak beképzelem magamnak a fájdalmat, vagy egy hisztis p***a vagyok migrénnel, vagy túl sok stressz ér, akármi csak ne ekkora ostobaságot!
Nos a fejem köszöni szépen, azóta is fáj. Már egészen megszoktam, és fejfájáscsillapítókat is ritkábban szedek. De legalább egy biztos, nem a szemem miatt fáj. Nyelvesít De funkcionális süket vagyok.
Naplózva

Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
Oldalak: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins