24 nov 18, 17:42:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 61 62 [63] 64 65 ... 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 593614 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
Morita
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #930 Dátum: 07 dec 13, 16:29:39 »

Nekem egyik o.társam ilyen. Nála már minden volt, szemészettől kezdve az agyvív nyomásának a megméréséig.
Nekem is a fülemmel van a gond bár az orvos szerintjól hallok csak azt nem értem amit a melettem lévő ember magyaráz így általában szájról olvasok csak néha egy kifejtős kérdésre azt a választ adom hogy: aha.
Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #931 Dátum: 07 dec 13, 16:46:03 »

wow... Hát nálam 14 éves vizsgálatnál derült ki,hogy a magas hangokat nem hallok..
Azóta évente,félévente kontroll mikor mit rendel a doki... De azóta nem romlott a hallásom...
Mondjuk néha én is szájról olvasok,de ahhoz már tényleg nagy zajnak kell lennie... (mive a magas hangok hiánya miatt nehezebben különítem el a beszédhangot a többitől... De alapjábavéve inkább figyelmetlenség miatt nem veszem észre hogy hozzám beszélnek... Ha vmi érdekel megszűnik a világ Nyelvesít )
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #932 Dátum: 07 dec 13, 16:52:05 »

Mint a hivatalos tetováló (hennázó)művészetek sé az egyik Ego-sensei, üdv mindenkinek Nevet

Én 2.-os koromban kaptam szemüveget, és azóta is egy picit mindig romlik a látásom, amíg növök addig ez lesz... aztán a doki szerint ugye 40éves koromra kb. majd lassan "kiegyenlítődnek" a szemeim vagy mi (a + meg - -szal van összefüggésbenXD), és valszeg akkor már rendesen fogok látniXD

Nálam optikusnál nemrég bácsi megpróbált rábeszélni h kontaktlencse, de kösz nem, semmi kedvem a szemembe nyúlkálni :-X A szemműtétről meg hallottam már elég nyalánkságot nem csak itt, és láttam is TV-ben hogyan csináljak, hát kösz azt sem :-X Szal marad a szemüveg, de hát engem nem zavar Nevet
Naplózva
Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #933 Dátum: 07 dec 13, 16:57:41 »

Alapjában véve engem sem zavar, vezetéshez meg amúgy is kell. Azt viszon nem szeretem, mikor esik, vagy bemegyek egy fűtött helyre a hidegből, mert semmit sem lehet ilyenkor látni Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 13, 17:02:00 írta Der Teufel » Naplózva
Rei-kun
Akadémiai tanár
*

« Válasz #934 Dátum: 07 dec 13, 16:59:46 »

Hát igen. Benne vagyunk a szemüvegesek gondjaiban:) Ja amúgy nekem is van... Általános második osztálya óta... Úgyhogy megszoktam.
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #935 Dátum: 07 dec 13, 17:13:57 »

Úgy tűnik mindenki 2.-ban kapott szemüveget, mert bnőm isXD Ez vmi hagyomány lehet :Mosolyog
Naplózva
Nimrod4
Újonc
*

« Válasz #936 Dátum: 07 dec 13, 17:23:20 »

Hát ezzel a megszünik a világ témával én is igy vok ha valamibe belefeledkezem beszélhet nekem bárki,nem látok nem hallok:) bár akik ismernek tudják jól már megszokták.azis igaz h nem tuti a hallásom de legtöbbször a figyelmetlenségem okozza a szelektiv hallásom Nevet
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #937 Dátum: 07 dec 13, 18:01:19 »

én csak akkor zárom ki a világot ha nagyon gondolkodom vagy ha elbambulok Nevet de leginkább meditácó közben Mosolyog
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #938 Dátum: 07 dec 13, 18:05:11 »

Én éeltemben egyszer próbáltam meditálni. Kizárni a világot és csak a légzésedre figyelni...elaludtam :-X
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #939 Dátum: 07 dec 13, 18:07:17 »

az is előfordul néha Nevet, azt viszont nagyon nem szeretem ha végre elérném a meditációs állapotot és akkor zavarnak meg Nevet
Naplózva

Aláírás
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #940 Dátum: 07 dec 13, 18:11:01 »

Én ebben a meditációs állapot dologban sose voltam jó... Az elmélet elején elakadtam és nem próbálkoztam tovább...
Naplózva
kasztor
ANBU újonc
*

« Válasz #941 Dátum: 07 dec 13, 18:12:10 »

Én "elméletet" ismerem, de nem nagyon próbálkoztam vele.
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #942 Dátum: 07 dec 13, 18:13:52 »

pedig nem olyan bonyolult, ha el tudsz lazulni az már fél siker, onnan már csak egy lépés Mosolyog
Naplózva

Aláírás
Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #943 Dátum: 07 dec 13, 18:15:33 »

Én sosem próbálkoztam vele, ha megpróbálnám is szerintem az lenne az eredménye, hogy elalszom :-[
Naplózva
kasztor
ANBU újonc
*

« Válasz #944 Dátum: 07 dec 13, 18:15:54 »

Lehet, de nem igazán van időm, most is (fóromozás közben Nevet) 2 házidogát írok.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 61 62 [63] 64 65 ... 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins