24 nov 17, 05:42:33 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 592588 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Moonie-chan
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #360 Dátum: 07 nov 27, 20:20:37 »

Most miért, a gésák világa igenis nagyon érdekes Nevet Persze a funkciójuk (tehát h mennyire r*bancok) attól is függ, melyik gésakörzetből származnak/származtak, a nyugati kultúra mondhatni félreérti őket. 4 könyvet elolvastam már róluk, szal mondjuk azt h tudom miről beszélek :-*

Hát most nem jut eszembe több program, ígyis be van telve már 20 évre a határidő naplóm, annyi mindent kell majd csinálni Nevet (pedig az öregségnek pont a semmit sem csinálás a lényege, nem? :Mosolyog Nevet)
Naplózva
Miku-chan
Vendég
« Válasz #361 Dátum: 07 nov 27, 20:34:20 »

A gésákkal kapcsolatban egyetértek Monie-channal. A gésák nem kurvák! (már bocsi), ez egy hatalmas tévedés, aminek sokan a csapdájába esnek. A gésák fő célja a szorakoztátás,de nem abban az értelemben. A gésák műveltek,okosak, tanultak értenekaművészetekhez és sorolhatnám.
Persze ott is vannak örömlányok, hogy szépen fejezzem ki magam, de azokat nem gésáknak hívják.
Ha mást nem is de az "Egy gésa emlékíratait" - természetesen a könyvet, az jobban visszaadja a lényeget - mindenkinek ajánlom. persze ez nem tankönyv, de aki semmit nem tud róluk, azoknak ez sokat segíthet ésmégélvezetes olvasmány is. Mosolyog

Ez az Moonie-chan! Áljunk ki a gésák jogaiért!
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #362 Dátum: 07 nov 27, 20:42:25 »

A gésa emlékiratai nálam is kedvenc a gésás könyvek között Nevet Bár most a Gésa című könyvet olvasom, egy amerikai antropológus lány írta, aki gésának állt, felfedni eme világ titkait. Kicsit tényközlőbb, nem annyira történetmesélős, mint a gésás könyvek többsége, de nekem nagyon tetszik Nevet

És igen, a Tobi-szigeten lesz Gésa Védő Egyesület, fogjunk össze Nevet
Naplózva
Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #363 Dátum: 07 nov 27, 21:28:07 »

Igen én se nevezném örömlánynak, aki egész életében 4-5 férfival létesít kapcsolatot...  :Mosolyog Vagyis elég kevéssel és azok se egy napig tartanak, sőt... Mellékesen az átlag nőnél intelligensebb, vagy képzettebb "volt" (nem tudom, h ez manapság is igaz lenne-e), ráadásul vmilyen hagyományos művészetet magasfokon képvisel. De bocsi, ha teljes tévedésben élek, mert én is csak regényekből vettem az infókat és  lehet, h jóval romantikusabban látom, mint valójában.

Nőként én nagyon jól érzem magam Európa burkain belül, köszi nem kérnék az afrikai és muszlim szokásokból...  Nevet Nemrég olvastam az Afrikai szeretőket, hm ennyi bőven elég is volt abból a szemléletből!  :Mosolyog
Naplózva

Balin oldalbordája  és lelkes kísérleti alanya kacsint
Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! Mosolyog
De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
Bigi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #364 Dátum: 07 nov 27, 22:14:56 »

Én a gésákról még régebben láttam egy filmet talán a spektrumon ??? És ha jól emlékszem ott is azt mondták hogy a gésák műveltek és igaz hogy a férfiak szórakoztatása a munkájuk de nem úgy szórakoztatják őket [én talán a hostokhoz tudnám hasonlítani őket, bár azt nem tom hogy ők mennyire műveltek ???], szólval ugyanazt tudom mondani amit ti is :-X
Naplózva

"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #365 Dátum: 07 nov 28, 07:56:57 »

ha már itt tartunk akkor a masszás szalonokat se felejtsük el Nevet kell valaki aki átmaszírozza az elfáradt tagjainkat Nevet
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #366 Dátum: 07 nov 28, 08:25:52 »

Ezzz nagyon jó 5let imádom ha masszíroznak,bár masszírozni is imádok Nyelvesít (Az más kérdés hogy tudok-e Nyelvesít )
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #367 Dátum: 07 nov 28, 08:56:03 »

Csillus akkor ketten összedobjuk ezt a vállalkozást. Te maszírozod a fiúkat én meg a lányokat Nevet esetleg valami ötlet hogyan tölthetnénk még el a szabad szabadidőnket? Nevet
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 28, 08:59:50 írta Gabor-sama » Naplózva

Aláírás
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #368 Dátum: 07 nov 28, 08:59:46 »

Jól hangzik én benne vagyok Nevet
Addig elvégzek még egy tanfolyamot és hajrá  Nevet Nevet
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #369 Dátum: 07 nov 28, 12:39:51 »

Wow, még ingyen masszázs is, alig várom már h a Tobi-szigetre költözzön "kis" társaságunk Nevet
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #370 Dátum: 07 nov 28, 12:46:48 »

nemtudom, hogy beszéltetek-e már róla de lesz vidámpark a Tobi-szigeten? Mert elkéne egy. Jó kis öreges vidámpark Nevet
Naplózva

Aláírás
Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #371 Dátum: 07 nov 28, 12:55:07 »

Igen, vidámpark is lesz, sőt, még vámpírpark isXD
Naplózva
Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #372 Dátum: 07 nov 28, 20:47:50 »

A gésákkal kapcsolatban egyetértek Monie-channal. A gésák nem ****k! (már bocsi), ez egy hatalmas tévedés, aminek sokan a csapdájába esnek. A gésák fő célja a szórakoztátás,de nem abban az értelemben. A gésák műveltek,okosak, tanultak értenekaművészetekhez és sorolhatnám.
Persze ott is vannak örömlányok, hogy szépen fejezzem ki magam, de azokat nem gésáknak hívják.
Ha mást nem is de az "Egy gésa emlékíratait" - természetesen a könyvet, az jobban visszaadja a lényeget - mindenkinek ajánlom. persze ez nem tankönyv, de aki semmit nem tud róluk, azoknak ez sokat segíthet ésmégélvezetes olvasmány is. Mosolyog

Ez az Moonie-chan! Áljunk ki a gésák jogaiért!

Hmm, mielőtt  még megfojtanátok, szeretném észrevételezni, hogy azt egy szóval nem mondtam, hogy a gésák ****** lennének. Egészen kis koruktól kezdve, különböző hagyományokra nevelték őket: pl. a teafelszolgálás, illetve táncra -igaz akár meztelenül is Nyelvesít-. Azonban az igazi gésák soha nem léptek a khm "vendéggel" szexuális kapcsoltaba, sőt az ilyesmi kifejezetten tiltott volt a jobb helyeken.

Az Egy gésa emlékiratai viszont tényleg jó, én is csak ajánlani tudom. Művelődjünk gyerekek Nyelvesít
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #373 Dátum: 07 nov 28, 22:59:29 »

Gésák forevör Nevet És nahát, ANBU újonc lettem, mégilyet Nevet
Naplózva
Miku-chan
Vendég
« Válasz #374 Dátum: 07 nov 28, 23:10:37 »

Jaaaj, öregeim kéne már valami öreges téma,de most nincs semmiötletem. zsong a fejem.
Meg tapasztaltam, hogy tényleg öregszem, olyan lyukas az agyam, hogy az már fáj. Ma vagy 5ször jártamúgy, hogy beszéltem valamirőlés nem jutott eszembe egy kifejezés, név, vagy egy sima szó, ez már elég gáz. Lehet, hogy lassan elpatkolok?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins