Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #330 Dátum: 07 nov 26, 14:22:25 » |
|
én Lee-t fogadnám örögbe A pénzkereséshez meg mi lenne ha lovacskázós futárszolgálatot nyitnánk? Ha valaki befizet körbelovacskáztatjuk a városon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #331 Dátum: 07 nov 26, 14:51:22 » |
|
Hidan, Naruto, Shikamaru, Lee, Yondaime le van foglalva, ha valaki még szeretne örökbefogadni, igyekezzen mielőtt elfogynak a szereplők
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #332 Dátum: 07 nov 26, 15:23:04 » |
|
Hmm... ha már Naruto mégse lehet az öcsikém ( :'( ), akkor viszont Kakashit szeretném örökbefogadni >
Amúgy nagyon jó ötletek hangzottak itten el, ahogy elnézem, pénzszerzést illetően^^ Egyet se féljetek, az animéket/mangákat sem ingyér meózzuk majd le! xP
Pálcikával? Amikor csak szeretnétek! Bár tervbe van valami viszgaidőszak utáni japán éttermes dolog, de aki nem bír addig várni, szívesen elmegyek vele valami kínaiba (az olcsóbb xP), csak egyeztessük össze, mikor (és hol... lehetőleg Pesten :-X ).
A ficire a véleményeket meg köszi!!!!!! Nagyon jólesik, hogy tetszik Nektek^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #333 Dátum: 07 nov 26, 17:04:06 » |
|
Minden jó szereplőt lefogleltatok... Na jó, akkor enyém lehetne Hinata? Kissé félős, de majd felbátorítom.
Pénzszerzés? Hát egyszer talán ott lesz a nyugdíjunk. Megaztán sok ügyes emberke - izé öregecske - van itt. Különböző kézműves termékeket árulhatnánk, előadásokat tarthatnánk, és persze az egész sziget bizonyos szempontból látványosságnak minősül, szóval szedhetnénk belépőt is.
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #334 Dátum: 07 nov 26, 17:06:25 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 26, 17:07:24 írta Arvael »
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #335 Dátum: 07 nov 26, 17:19:39 » |
|
És mikor van vége a vizsgaidőszaknak? :-X Nekem ezek a vizsgás dolgok még 1 év távlatába nyúlnak Most az érettségi meg a felvételi izgat... Időközben kedves Sanninunk,Cartnecker megkért,hogy kérjelek meg,hogy őt is tanítsd meg pálcikával enni és ,hogy ő is jönne majd erre a találkozóra. (üzenet jelentem átadva )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #336 Dátum: 07 nov 26, 17:37:28 » |
|
Remélem minél hamarabb lesz az a találkozó És akkor már Arvael kami-sama társnőmnek egész osztálya leszXD Szólíthatunk majd pálcika-senseinek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bigi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #337 Dátum: 07 nov 26, 17:39:08 » |
|
Az én vizsga időszakom pl január-februárban van, nem tom hogy máshol is így van-e. ??? Orpheus, ha te Hinatát fogadod örökbe akkor nem akarod összehozni az én Narutommal? [NaruHina fan vagyok és az olyan jó lenne : ] Ha elkezdjük magyarra oktatni a népet akkor kell egy iskolát is építtetnünk. Majd lehetk benne a portás néni? Tanárnak úgyse lennék jó mert magyarul se írni se beszélni nem tudok [legalábbis helyesen nem]. :-X (Amúgy rájöttem hogy nem fogom jól a pálcikát, még ha tudok is vele enniXD)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 26, 17:41:28 írta Bigi »
|
Naplózva
|
"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #338 Dátum: 07 nov 26, 17:43:10 » |
|
Iskola? Jézusom, már a szigeten is?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R
ANBU újonc
Nem elérhető
felfújható-porszívó ügynök
|
|
« Válasz #339 Dátum: 07 nov 26, 17:51:01 » |
|
Anko lefoglalva . Pénzszerzési lehetőség: hát őőő... missziókat csináltatunk az örökbefogadottakkal (öregen hadne én dógozzak ). Bigi: jó neked, nekem mindig december+januárban van olyan jó, hogy néha január 2.-ra is beraknak vizsgákat, így a szilveszterem volt hogy már "bulizás a könyvekkel"című dologbba fulladt... :tko:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #340 Dátum: 07 nov 26, 19:13:35 » |
|
Én Jiraiya-samát szeretném kisajátítani!!! Nincs apakomplexusom, de a múltkori rész meggyőzött, h öregember se vénember... (azok a hasizmok) + Biztos nem unatkoznék mellette! : Minek kéne pénzt keresnünk, ha nincs kedvünk hozzá? ??? Nem arról szól a nyugdíjaskor, h kövi generáció eltart minket? Ha már ilyen cukik, ne vegyük el tőlük ezt a lehetőséget!!! Bár ha vki ebben leli az örömét, akkor nyugodtan csinálja.. Hisz ez a sziget lényege, nem???
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Bigi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #341 Dátum: 07 nov 26, 20:30:52 » |
|
Hmmm igaza van Kenshinnek,majd a következő generáció eltart minket, mondjuk nem olyan sok a nyugdíly,úgyhogy mégse árt mellette dolgozni ??? [ehh ez egy kicsit ellentmondsáosra sikerült]. R azért nekem sem annyira jó, állítólag felújjítás miatt csak 13 hetes a félévem 15 helyett ésezért elég sűrű a programom Zh-k terén [meg órarend terén 8-tól 6-ig bentlenni úgy hogy folyamatosan van órám azért ki tud készíteni]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miku-chan
Vendég
|
|
« Válasz #342 Dátum: 07 nov 26, 22:01:56 » |
|
Őőőő, bocsi, de ha mi nyugdíjjasok lakjuk a szigetet, akkor hogy kerül oda a kövi generáció? Max jönnek látogatni vagy élvezni a vidámparkotés fizetni a zsét!e
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bigi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #343 Dátum: 07 nov 26, 22:08:12 » |
|
Majd innen Magyarországról eltartanak minketXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #344 Dátum: 07 nov 26, 22:10:56 » |
|
Hé, mi szigetünk! Há' majd megoldjuk, hogy magas legyen a nyugdíjunk! De természetesen ez gondos előretervezést kíván: meg kell tanácskoznunk, mikor, melyik bankot ill. casinót raboljuk ki (természetesen nem a szigetünkön... a szigetünkön minden ilyet MI irányítunk - már akinek kedve van hozzá... a közösség érdekében )
Bigi: megértelek... nekem kedden&szerdán van 8tól fél7ig órám és... igaz, hogy vannak közte szünetek, de így is kinyúlok... ;D Ja, nekem amúgy dec. 17-től kezdődik és január végéig tart. Aztán február első hete az UV-k hete (elvileg) és ha jól rémlik, még általában van +1 hét, ami a "regisztrációs hét" fedőnevet viseli...
Kenshin: ja! Azt észrevetted, hogy az ilyen shounen animékben általában így van??? Amikor a Bleachben Yamamoto parancsnok felsője lekerült... bakker, néz ki vagy 70-80 évesnek tuti a pali, de még mindig olyan izmok rejlenek a ruhája alatt! o.O Azt hittem, rosszul látok!!! Szal Jiraiyán nem lepődtem meg, de egyetértek Veled: tuti nem lenne unalmas az életed, ha örökbefogadnád! (mondjuk... azt hiszem, Kakashival én se panaszkodhatok... ~tenyerébe kuncog~)
Moonie-chan: ne aggódj, Neked csak a pálcika-evési órákra kell bejárni xD Illetve arra, amelyikre szeretnél... cosplay-ruha varrás, ANBU maszk-készítés, hogyan fessük élethűen rózsaszínre hajunkat és hasonlók... gondolom, ezek közül érdekelhet valami Ha van valami jó ötlet tantárgynak még (a magyar nyelv mint idegen nyelven kívül, ami ugye NEKÜNK nem kötelező ), azt szívesen várom!^^ Cartneckert is természetesen megtanítom! Hajaj! A két Sannin a tanítványom lesz! o.O Micsoda cím! Szóval Cartneckert is szeretettel várjuk majd japán éttermi összeröffenésünk alkalmával... úgyis minél többen vagyunk, annál kevesebbel ússzuk meg / koponyára a kaját, ne? xD
Hmm... pálcika-sensei???? Neeeeeeem.... pálcikával enni szívesen megtanítalak Titeket, de nem leszek "pálcika" sensei... ;D Kéretik valami normálisabb nevet kitalálni nekem :-X Amúgy se vagyok pálcika xP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|