24 nov 16, 21:48:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 592457 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Csillus
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #270 Dátum: 07 nov 21, 21:32:02 »

Engem is Nyelvesít Nevet
Nagy Gratuláció Miku-chan -nak  Nevet
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #271 Dátum: 07 nov 21, 21:42:54 »

Szívesen megteszem!^^ Csak hozzunk össze egy talit és együnk kínai vagy japán kaját Nyelvesít
Nem, most komolyan szívesen... de... most már csak vizsgaidőszak után inkább :-X Mindjárt kezdődikˇˇ" (Apa kezdődik! Apa kezdődik...! << elhaló kiáltások)
Naplózva

Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #272 Dátum: 07 nov 21, 21:51:26 »

Bizony, egyszer majd össze kell hozni egy ANYAPA talit Nevet

Mellesleg a Duma topicban függőben maradt egy kérdés... elfogadtok hivatalos tetoválóművészeteknek? :-[
Naplózva
Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #273 Dátum: 07 nov 21, 21:55:58 »

Még van vagy két vagy három hét, nem?  ??? Az ember egy félév alatt elfelejti a kellemetlen emlékeket... bírom az emberi elmét, okosan tervezték meg!! Nevet Mellesleg vizsgaidőszakban lehet a legjobbakat aludni.. előtte sz*vás míg a terveket leadod, vagyis nekünk inkább az volt a necces!  :Mosolyog

Japán kaja + evőpálcika??? Jöhet, imádok tanulni!!

Persze vagyis részemről!! Hoztak nekem szülinapomra hennaport Tunéziából (állítólag jó minőség) csak kibontatlanul ott hever a szobámban.., változtatni kéne rajta!
Naplózva

Balin oldalbordája  és lelkes kísérleti alanya kacsint
Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! Mosolyog
De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
Takemitsu
Kezdő Jounin
*

« Válasz #274 Dátum: 07 nov 21, 21:58:35 »

:-[ Lehetne hogy a nagyikák megtanítanák az unokakorúakat is? >Nevet Am gondoltam arra, hogy megcsinálom Tobi-sziget látványtervét, de nincs Photoshopom :-X
Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #275 Dátum: 07 nov 21, 22:31:33 »

Én benne vok mester  Nevet (hogy Moonie-chan legyen a tetoválóművészünk)
És a taliba ugyszint.égre megkóstolok vmi jó japán kínai kaját. :Mosolyog
Csak szervezzük meg jó előre,mert gondolom Pesten lenne és oda nem olyan egyszerű feljutnom (persze van ellenpélda is hajnali 4kor kitaláltam,házibuliba, hogy a 8-as vonattal felmegyek  Nevet és persze aznap reggel vízse volt.Mentem haza rájöttem nincs víz,telefon át ismihez,zuhany és spuri a vonathoz amit épphogy elértem.De ilyen is csak 1 volt.)
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 21, 22:34:34 írta Csillus » Naplózva
Miku-chan
Vendég
« Válasz #276 Dátum: 07 nov 21, 22:38:14 »

Köszi a gratulációkat, igen jelentem sikerült!
Mégsem lehetetlen próbálkozás egy egész tányér kaját pálcikával megenni, ráadásul belátható időn belül! Hát igen... jó senseiem van!

Tali? Én benne vok, csak szóljatok időben. Nevet
Én vizsgaidőszakon kívűl is megpróbálom úgy csinálni, hogy délelőtt aludhassak, de erre tényleg a vizsgaidőszak a legalkalmasabb, mondjuk utána tanulás van hajnal 3-ig.  ;D

Ha photoshop kell, én tok adni, magyar meg minden, csak nem tom hogy juttatom el. E-mailben tuti nem menne.
Naplózva
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #277 Dátum: 07 nov 21, 23:07:10 »

Tobi-sziget látványterve? Jól hangzik, kiváncsi lennék rá.
Egyébként Photoshop 30-napos verziót lehet letölteni netről is. Ha teljes verziót akarsz, az már kicsit húzósabb. Az enyém 460Mb, az egy e-mailben tényleg nem fér el. De ha tudsz valami megoldást, én is szívesen adom.
Miku-chan gratulálok, csak így tovább! kacsint
Naplózva

Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #278 Dátum: 07 nov 21, 23:11:01 »

Áááá, mindenki odáig van a photoshopért!!! Én akkor is azt mondom, hogy GIMP! Tud annyit, mint a Photoshop, csak nem fizetős, hanem freeware... és ha letöltesz néhány bővítményt hozzá, akkor nemcsak, hogy bármit meg lehet vele csinálni, mint a PS-el, de többet is! Én nagyon szeretem - bár tény, hogy egy emberöltő, mire betölt :-X

Evőpálcikával evésre pedig akkor ezennel elvállalom, hogy megtanítom a népet, de most már tényleg vizsgaidőszak után, ha kérhetem... ez a hét lemegy és utána még van 3, amikor meg az utsó zh-k és hasonlók lesznek... főleg ugye nyelvekből, hisz főleg azok a gyakorlataim, aztán most jól összesűrítették azokat is nekem :-X
Szal február elejére-környékére mondjuk mit szóltok? Tudok is egy jó japán éttermet, amiről ma meséltem Miku-channak, itt, Bpen. Vagy mehetünk kínaiba, az olcsóbb és az is finom xD
Naplózva

R
ANBU újonc
*

felfújható-porszívó ügynök

« Válasz #279 Dátum: 07 nov 21, 23:11:57 »

orpheus: állá kereséssel kapcsolatban ajánlom neked ezeket:
http://www.workania.hu/
http://www.jobmonitor.hu/
http://www.jobline.hu/
http://www.jobline.hu/

Ezen kivűl: http://allas.lap.hu/ itt nagyon sok adatbázist is megtalálsz, ahol munkákat ajánlanak szerintem érdemes ezeket végiglesni Mosolyog.

Vámpírpark: hmmm azt annyira nem szívesen látogatnám meg, mert azért nem szeretném, hogy kiszíjják a véremet, bár ha úgy is este felé mennék oda, akkor lehet, hogy a szegény vámpírok berugnának tőle Mosolyog.

Vidámpark: hát amikor réges rég még fiatalnak számítottam, akkor párszor voltam külföldön ilyen vidámparkokban. Ott az volt a jó, hogy csak egy egésznapos jegyet kellett venni és bármelyik vidámparkos dolgot bármennyiszer lehetett használni... Ott amiket nagyon szerettem azok az ilyen hirtelen zuhanos cuccok voltak Nevet. Olyanokat kellene belerakni. De valahogy ezeket a Narutoval is lehetne párosítani kacsint.

Japán kaja: hmmmm... nem rossz 5let. Én még pálcikával csak probálkoztam enni, de eddig mindig sikertelen maradt e nemű probálkozásom Szomorú.

Vizsgaidőszak: ne is mondjátok, megprobálom elhesegetni ezeket a gondolatokat  Nevet
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #280 Dátum: 07 nov 21, 23:16:30 »

Hess, hess!!! Nyelvesít

A pálcikával evés művészetét pedig bárkinek szívesen megtanítom - aztán kérdés, el tudja-e sajátítani és mennyire vagyok ügyes, hogy meg tudjam tanítani :-X Volt már pár kudarcom, de Miku-chan ma reményt ébresztett bennem! Nevet
Naplózva

Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #281 Dátum: 07 nov 22, 11:56:53 »

Nos én azt hiszem nehéz diáknak bizonyulnék ezzel kapcsolatban, mivel családunk egy kedves barátja  tavaly nyári látogatása alkalmából hozott nekem néhány evőpálcikát Kushiro-ból, amikkel megpróbáltam ugyan étkezni, de annyira nem ment :o, hogy hogy azóta is inkább kés-villa párti vagyok Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 22, 12:08:26 írta Der Teufel » Naplózva
Miku-chan
Vendég
« Válasz #282 Dátum: 07 nov 22, 13:34:37 »

Eddig én is mindig félbehagytam és inkább elővettem egy villát, de most úgy voltam vele, a fenébe is ne égjek már ekkorát Arvael előtt! Ha többezer embernek megy akkor mért pont nekem ne sikerülne! Bár bevallom az elején még nagyon zkeptikus voltam, azok a hülye csirkedarabok mindig kicsusztak a pálcikáim közül (édes-savanyú - és mint tudjuk az jó "trutyis", habár kajára ilyet nem mondunk Nevet), de aztán hirtelen lecsapott az Isteni szikra és sikerült! (Persze ekkora már vagy tizedjére mutatta Arvael a technikát.)Nevet

Szóval a remény hal meg utoljára, és bízom az itteni öregekben! Nameg meghajlok mindannyiunk nagy Öregének tudása előtt!  :naruto_fain:
Naplózva
R
ANBU újonc
*

felfújható-porszívó ügynök

« Válasz #283 Dátum: 07 nov 22, 13:44:06 »

Jah de lévén, hogy öreg vagyok már remegek (vagy csak a túlzottan magas koffeintartalom ami a véremben kószál  :-X). És így egy pickét parázom, hogy mire rákerül pár szem rízs végre a pálcikára, rögtön le is pottyan. És mindezt korgó gyomornál eléggé türelemkorlátozó tényező  :Mosolyog. De hát ahogy Naruto mondá Dattebayo!

Amúgy én legjobban kanál párti vagyok, mert arról pottyanhat le a legkevesebb dolog Nevet.
Naplózva
Miku-chan
Vendég
« Válasz #284 Dátum: 07 nov 22, 14:01:43 »

Ha lepottyan, majd felveszed újra! Nevet
És jelentem, a változatosság kedvéért ma is kínait kajáltam pálcikával, teljes siker! Kezdek rájönni a lényegére, habár lehet, hogy tényleg izomlázam lesz a kezemben, most is elég érdekesen pötyögök a billentyűzeten.  Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins