24 nov 16, 21:18:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 592410 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Arvael
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

-Oranjikage-

« Válasz #285 Dátum: 07 nov 22, 14:42:43 »

Mondtam, hogy lehet, hogy izomlázad lesz, ha olyan görcsösen fogod xD De emlékszem, először én is tök görcsösen fogtam, meg iszonyat kellett koncentrálnom (emlegetett izomláz sem maradt el asszem :-X), de drakula, hogy megint sikerült, Miku-chan! Itt is az van érvényben, mint a közhelyben: "Gyakorlás teszi a mestert." és itt nagyon érvényes ez^^

R: annál nagyobb a kihívás és motiváció! Vagy... csak imádkozz, ne kerülj olyan helyzetbe, ahol pálcikán kívül nem tudsz mással enni, mert akkor már tényleg csak arra hagyatkozhatsz :-X

Der Teufel: egyrészt több fajta fogás van (máshogy fogják a kínaiak és a japánok), másrészt tapasztalatom szerint úgy megy, ha miközben próbálkozol, mutogatják, hogyan fogd, kis tippeket adnak, meg látod, amikor csak akarod, hogyha kell, "le tudd másolni" a mozdulatokat. Aztán lehet, hogy ötféleképpen elmagyarázom (lásd szegény Miku-chan... már féltem, Téged is összezavarlak :-X), de valamelyikre csak ráérzel! És ha egyszer ráérzel (emlegetett Isteni Szikra >> ergo végre egy falat a tányérból a pálcika segítségével a szádba került, még akkor is, ha az út utsó felén már bedobtad, nem pedig szép lassan végigkísérted az útján az evőeszközzel xD), akkor már tényleg csak a gyakorlás van Nevet És tök jól kajolta a végén már Miku-chan is, pedig akkor evett először pálcikával (tudommal)^^ Szóval nem kell megijedni a kihívásoktól! Nevet
Naplózva

Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #286 Dátum: 07 nov 22, 15:04:15 »

R: annál nagyobb a kihívás és motiváció! Vagy... csak imádkozz, ne kerülj olyan helyzetbe, ahol pálcikán kívül nem tudsz mással enni, mert akkor már tényleg csak arra hagyatkozhatsz :-X

Végszükség esetén még mindig ott vannak az ujjacskák, ne tessék lebecsülni!!!  Nevet Nevet
Naplózva

Balin oldalbordája  és lelkes kísérleti alanya kacsint
Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! Mosolyog
De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #287 Dátum: 07 nov 22, 15:05:29 »

Ja-ja! Az ötágú villa mindig kéznél van Nevet Nyelvesít << mai nap legbénább poénja ezennel elsütve, Arvael-módra
Naplózva

Miku-chan
Vendég
« Válasz #288 Dátum: 07 nov 22, 15:09:29 »

Ez nagyon fájt így kora délután. (kb mint Hidannak mikor levágták a fejét Nevet)
Naplózva
R
ANBU újonc
*

felfújható-porszívó ügynök

« Válasz #289 Dátum: 07 nov 22, 18:37:48 »

Most mentem le pár zsemiért boltba erre visszafelé megyek mikor házunk ajtójánál egy nő 3 gyerekével, akik olyan 5-6 évesek lehettek és kórusban "csókolom"-mal köszöntek, ott helyben megdermedtem. Azóta mély depresszióban vagyok  :'(
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #290 Dátum: 07 nov 22, 18:59:44 »

Ne legyél depis, inkább vidulj klubtársaiddal (vagyis velünk Nyelvesít )

Miku-chan: annak szántam xD De.. Hidannak meg se kottyant, hisz visszavarratta a szabójával :-X
Naplózva

Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #291 Dátum: 07 nov 22, 20:18:41 »

Nos mivel 3 embernek nem volt ellene kifogása, megváltoztattam az aláírásomat... kérésre leveszem, de legalább egy kis ideig kiélvezem az új rangomat... Nevet
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #292 Dátum: 07 nov 22, 22:21:53 »

Mit? A tetoválóművészt?
Nehogy le merd venni!!! Nevet
Naplózva

Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #293 Dátum: 07 nov 22, 23:32:01 »

Igenis főnök!! Nevet
Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #294 Dátum: 07 nov 23, 00:10:10 »

Én is megérkeztem,bár ugylátom ,mindenki aludni tért  :-X
Ma reggel majd elhaláloztam szírohamba... :-X Ugyanis 5 órakkor a drága gépecskémet próbáltam ujraéleszteni semmi sikerrel.Totál meghalt szegénykém,de kiderült hogy az előbbi 10 próbálkozó emberből aki a gépemet szerelte egyedül én tudom ugy bekábelezni,ahogy kell  :-X Mivel vannak kisebb kompölikációk  :-X
A tetováló művész rangot megszavaztuk így le ne vedd Nyelvesít
A február tökéletes a talira  Nevet

És bár tudnék akár az egyik fotós progival is bármit művelni  :-X,igaz eddig nem is nagyon próbálkoztam  Nevet
Jó éjszakát mindenkinek!
(És szurkoljatok,hogy egy jóideig ne kelljen ujra windows-t telepíteni,mert egy hnapba kétszer már így is sok  ;D )
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #295 Dátum: 07 nov 23, 22:06:54 »

Szegény Csillus xD De örülök, hogy már jobban van gépecskéd^^

... -*-...

Ezennel pedig feljegyezném Morimoto-kun javaslatát, ami a Duma-topicban hangzott el, csak mivel az ANYAPA-hoz van köze, gondoltam jobb ide is leírni, mielőtt elveszne a hozzászólások tengerében ottan :-X
Tehát: Tobi álarcosbál! Nevet Társastánccal és természetesen Csillusnak és nekem is addigra vadászunk párt (vagy épp akkor) Tobi-szigeten!^^
Naplózva

Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #296 Dátum: 07 nov 23, 22:19:26 »

Mindenképpen támogatom az ötletet  Nevet
Szegény pasiknak már készítem a csapdát Nyelvesít Na jó nem Nyelvesít
Naplózva
Bigi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #297 Dátum: 07 nov 24, 00:12:01 »

Ügyi vagy Miku-chan! Nevet Én elvileg tudok pálcikával enni, de lehet hogy rosszul fogom, na mindegy a lényeg hogy nem mindig ejtem le a kaját :Mosolyog :-X  Moonie-chant én is támogatom mint tetováló művész kacsint Ez a Tobi álarcos bál érdekesen hangzik,én kipróbálnám.  :Mosolyog
Naplózva

"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
Miku-chan
Vendég
« Válasz #298 Dátum: 07 nov 24, 17:14:00 »

Köszi Bigi! Nevet
Tetoválóművész címet énis megszavazom,éljen!
Álarcosbál? Úgyis mindjárt báliszezon! Akkor gyorsan kell szervezkedni! Nevet
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #299 Dátum: 07 nov 24, 17:20:21 »

Áh, mi úgyis akkor szervezzük meg a saját báli szezonunkat, mikor nekünk, Madaragakure lakóinak a legmegfelelőbb Nyelvesít Mondjuk az éves szimbólumváltás keretében összehozhatnánk mindig egyet-egyet xD

Ui.: Miku-chan, küldtem mailt kacsint
Naplózva

Oldalak: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins