Arvael
|
|
« Válasz #285 Dátum: 07 nov 22, 14:42:43 » |
|
Mondtam, hogy lehet, hogy izomlázad lesz, ha olyan görcsösen fogod xD De emlékszem, először én is tök görcsösen fogtam, meg iszonyat kellett koncentrálnom (emlegetett izomláz sem maradt el asszem :-X), de drakula, hogy megint sikerült, Miku-chan! Itt is az van érvényben, mint a közhelyben: "Gyakorlás teszi a mestert." és itt nagyon érvényes ez^^
R: annál nagyobb a kihívás és motiváció! Vagy... csak imádkozz, ne kerülj olyan helyzetbe, ahol pálcikán kívül nem tudsz mással enni, mert akkor már tényleg csak arra hagyatkozhatsz :-X
Der Teufel: egyrészt több fajta fogás van (máshogy fogják a kínaiak és a japánok), másrészt tapasztalatom szerint úgy megy, ha miközben próbálkozol, mutogatják, hogyan fogd, kis tippeket adnak, meg látod, amikor csak akarod, hogyha kell, "le tudd másolni" a mozdulatokat. Aztán lehet, hogy ötféleképpen elmagyarázom (lásd szegény Miku-chan... már féltem, Téged is összezavarlak :-X), de valamelyikre csak ráérzel! És ha egyszer ráérzel (emlegetett Isteni Szikra >> ergo végre egy falat a tányérból a pálcika segítségével a szádba került, még akkor is, ha az út utsó felén már bedobtad, nem pedig szép lassan végigkísérted az útján az evőeszközzel xD), akkor már tényleg csak a gyakorlás van És tök jól kajolta a végén már Miku-chan is, pedig akkor evett először pálcikával (tudommal)^^ Szóval nem kell megijedni a kihívásoktól!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #286 Dátum: 07 nov 22, 15:04:15 » |
|
R: annál nagyobb a kihívás és motiváció! Vagy... csak imádkozz, ne kerülj olyan helyzetbe, ahol pálcikán kívül nem tudsz mással enni, mert akkor már tényleg csak arra hagyatkozhatsz :-X
Végszükség esetén még mindig ott vannak az ujjacskák, ne tessék lebecsülni!!!
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
|
Miku-chan
Vendég
|
|
« Válasz #288 Dátum: 07 nov 22, 15:09:29 » |
|
Ez nagyon fájt így kora délután. (kb mint Hidannak mikor levágták a fejét )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R
ANBU újonc
Nem elérhető
felfújható-porszívó ügynök
|
|
« Válasz #289 Dátum: 07 nov 22, 18:37:48 » |
|
Most mentem le pár zsemiért boltba erre visszafelé megyek mikor házunk ajtójánál egy nő 3 gyerekével, akik olyan 5-6 évesek lehettek és kórusban "csókolom"-mal köszöntek, ott helyben megdermedtem. Azóta mély depresszióban vagyok :'(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #291 Dátum: 07 nov 22, 20:18:41 » |
|
Nos mivel 3 embernek nem volt ellene kifogása, megváltoztattam az aláírásomat... kérésre leveszem, de legalább egy kis ideig kiélvezem az új rangomat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #293 Dátum: 07 nov 22, 23:32:01 » |
|
Igenis főnök!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #294 Dátum: 07 nov 23, 00:10:10 » |
|
Én is megérkeztem,bár ugylátom ,mindenki aludni tért :-X Ma reggel majd elhaláloztam szírohamba... :-X Ugyanis 5 órakkor a drága gépecskémet próbáltam ujraéleszteni semmi sikerrel.Totál meghalt szegénykém,de kiderült hogy az előbbi 10 próbálkozó emberből aki a gépemet szerelte egyedül én tudom ugy bekábelezni,ahogy kell :-X Mivel vannak kisebb kompölikációk :-X A tetováló művész rangot megszavaztuk így le ne vedd A február tökéletes a talira És bár tudnék akár az egyik fotós progival is bármit művelni :-X,igaz eddig nem is nagyon próbálkoztam Jó éjszakát mindenkinek! (És szurkoljatok,hogy egy jóideig ne kelljen ujra windows-t telepíteni,mert egy hnapba kétszer már így is sok ;D )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #296 Dátum: 07 nov 23, 22:19:26 » |
|
Mindenképpen támogatom az ötletet Szegény pasiknak már készítem a csapdát Na jó nem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bigi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #297 Dátum: 07 nov 24, 00:12:01 » |
|
Ügyi vagy Miku-chan! Én elvileg tudok pálcikával enni, de lehet hogy rosszul fogom, na mindegy a lényeg hogy nem mindig ejtem le a kaját : :-X Moonie-chant én is támogatom mint tetováló művész Ez a Tobi álarcos bál érdekesen hangzik,én kipróbálnám. :
|
|
|
Naplózva
|
"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
|
|
|
Miku-chan
Vendég
|
|
« Válasz #298 Dátum: 07 nov 24, 17:14:00 » |
|
Köszi Bigi! Tetoválóművész címet énis megszavazom,éljen! Álarcosbál? Úgyis mindjárt báliszezon! Akkor gyorsan kell szervezkedni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|