Bigi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #165 Dátum: 07 nov 12, 20:25:46 » |
|
Az éjszaka játszóterezés tényleg jó Bár egyszer volt hogy kimentünk élyszaka barátaimmal és ránkszólt két rendőr hogy a játszótér 8 éveseknek van fenttartva ;D (igaz azóta is kijárunk, de ez titok)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 12, 21:58:29 írta Bigi »
|
Naplózva
|
"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
|
|
|
|
Bigi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #167 Dátum: 07 nov 12, 21:56:00 » |
|
Hupsz mondtam már hogy a helyesírás nem az erősségem? :-[ Arvael téged miért zavar ha le véneznek? :-X Végül is te alapítottad ezt az öreges bigyulát vagy nem? : [nem kötekedésnek szántam] :-X
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 12, 21:57:50 írta Bigi »
|
Naplózva
|
"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
|
|
|
Miku-chan
Vendég
|
|
« Válasz #168 Dátum: 07 nov 12, 22:00:17 » |
|
Azért sír mert csak pár hónap van köztünk, ennek ellenére én kitartok amellett, hogy ő a vének véne! (mellesleg eredetileg tiszteletbeli jelzőnek szántam, de mostmár jólesik vele cukkolni )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 12, 22:10:44 írta Miku-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutorban
Chuunin
Nem elérhető
Bash-san(nin) Kami-sama
|
|
« Válasz #169 Dátum: 07 nov 12, 22:02:49 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
APANYA tag Én a Shousensei (kis-sensei) Tanítványom: Mikoji^^;
|
|
|
Miku-chan
Vendég
|
|
« Válasz #170 Dátum: 07 nov 12, 22:10:11 » |
|
Én 100%-ig támogatom! MInél hamarabb ha lehet, hajrá! Had örüljön az öreg!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #171 Dátum: 07 nov 12, 22:12:06 » |
|
A vérnyomásom általában a béka popókája alatt van, hogy finoman fejezzen ki magam... egyszer, mikor napközben még középiskolában mérték, a doktornő csodálkozott, hogy lehetek még ébren, olyan alacsony volt xDD No, mindenesetre kérdésedre a válasz: NEM!!! Kivéve, ha Miku-chant írod oda vénségnek
Bigi: hogy legyen mit kérdezned ... Na jó, viccet félretéve... lehet, hogy a lelkem már nem mai csirke (szépen is néznék ki... csirkelélekkel o.O), de ebben az életemben még nem vagyok vénség, szóval ne tessék így szólítani!!! (<< ha valaki nem teljesen érti zagyvaságaimat, gondoljon a reinkarnációra és rögtön megérti! ... vagy nem :-X )szerk.: Miku ba-chan!!!!!!!!!!! ~leüti megint~
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #172 Dátum: 07 nov 12, 22:17:16 » |
|
Arvael, te így neveled a népet, ütlegeléssel? Ejnye, ha nem tudnád, büntetik a bántalmazást : Örülj, hogy nem vagyok olyan tapló h beköpjem kami-sama társamat, meg aztán abból a kevés nyugdíjadból már nem fog telni ügyvédreXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #173 Dátum: 07 nov 12, 22:27:26 » |
|
Mindjárt sírvafakadok! Már a kami-sama társnőm sem áll ki mellettem...!!! :naruto_sir: :gaara4:
Bántalmazás? Miről beszélsz? :-X ~mátrixbarackot a háta mögé rejti~
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #174 Dátum: 07 nov 12, 22:32:01 » |
|
Vajon miről? De ne félj, én melletted állok, nem vagy te még olyan öreg... de holnap már hivatalosan is az leszel, élvezd ki fiatalságod utolsó éjszakáját
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutorban
Chuunin
Nem elérhető
Bash-san(nin) Kami-sama
|
|
« Válasz #175 Dátum: 07 nov 12, 22:37:47 » |
|
Nah így jó lessz Miku-chan????? mostmár tagvagyok Narutorban jó fiú :P:P és am Arvael télleg nem is vagy "olyan" öreg
|
|
|
Naplózva
|
APANYA tag Én a Shousensei (kis-sensei) Tanítványom: Mikoji^^;
|
|
|
Miku-chan
Vendég
|
|
« Válasz #176 Dátum: 07 nov 12, 23:49:02 » |
|
Óóó, Narutoban nagyszerű! Ha így folytatod, a végén a tanítványommá fogadlak és talán majd az örökömbe lépsz, mikor én már eltávozom a végtelen fotelmezőkre, melyből közösen nézhetjük önfeledten a 20 méter széles óriás plazmatévén az anime műfaj múltbéli és jövőbeli alapműveit egyaránt. (R.I.P :'() Amúgy mi is van holnap? Miért is kell Arvaelnek kiélveznie a mai napot? Nekem ez nagyon szülinap gyanúsan hangzik. Megint Öregebbek lettünk egy évvel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R
ANBU újonc
Nem elérhető
felfújható-porszívó ügynök
|
|
« Válasz #177 Dátum: 07 nov 13, 02:07:00 » |
|
Miku chan benne vagyok a sportolásban . Csak nehogy végén izomlázunk legyen > . amúgy itt egy kis info a székhelyünkről: http://tobi.gmu.edu/misc/tobiislandoverview.htm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #178 Dátum: 07 nov 13, 08:29:06 » |
|
Azt az egy napot csak úgy mondtam Oh, köszönjük az információt Szegény Narutorban, ő akart sensei lenni, és még a végén neki lesz egy senseijeXD (mondjuk én is szeretnék egy senseit, meg is van a kiválasztottam, majd ma megkérdem:3)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|