24 nov 16, 10:41:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 592147 alkalommal)
0 Felhasználó és 26 vendég van a témában
Miku-chan
Vendég
« Válasz #120 Dátum: 07 nov 11, 15:36:25 »

Na sziasztok mina-sama! Nevet

Jaj, hogy mik vannak itt Ramen-stand óriás kivetítővel meg Bleachkultusz, tisztára lemaradtam mindenről Nevet
Amúgy én is Hitsu-fan vagyok!!! Nevet

Látom fejlődik szépen a nyugdíjjasotthonunk jobbnál jobb programok vannak itt, lassan kifejezeten szeretek öreg lenni Nevet
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #121 Dátum: 07 nov 11, 15:41:05 »

OMG, hány rejtett Hitsu-fan van még itt?ikszdé Najó, ha vki segít, akkor én tényleg csinálok egy Hitsu-fan oldalt (e107-hez nemigen értek^^") Nevet

Bizony, nálunk jó dolog öregnek lenni Nevet És addigra már olyan fejlett lesz a tudomány, olyan ránctalanító krémek lesznek, h 80 évesen is úgy fogsz kinézni mint mostXD
Naplózva
Narutorban
Chuunin
*

Bash-san(nin) Kami-sama

« Válasz #122 Dátum: 07 nov 11, 15:44:30 »

Am tom hogy nem a bleach-es témához kapcsolódik de a Tobi szigeten szerintetek mennyire kemények a telek(csak a miskolc pest stb.. helyeken megindult hóesés miatt)?????
és am én is egyre jobban kezdem élvezni ezt az öreg vénemberséget...ilyen programok mellett:D:D:D
Naplózva

APANYA tag
Én a Shousensei (kis-sensei)
Tanítványom: Mikoji^^;
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #123 Dátum: 07 nov 11, 15:44:45 »

A Nyugdíjas boxot ki ne hagyd!!! Nyelvesít
És persze a barack csatát mátrix kiadásba Nyelvesít Nyelvesít
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #124 Dátum: 07 nov 11, 15:47:26 »

barack csata mátrixosan? mifene Nevet

és majd még kitalálunk egy csomó programot... csak maradjon időnk animézésre Nevet
Naplózva
Miku-chan
Vendég
« Válasz #125 Dátum: 07 nov 11, 15:51:06 »

Na de Moonie-chan! Hát anime nézésre mindig van idő! Nevet
Valami ilyesmi miatt alakult az ANYAPA, nem? Nevet

Barack-csata? Hmmm... érdekes. Én akkor inkább maradok a Tsunade-féle homlok pöcinél! Nevet
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #126 Dátum: 07 nov 11, 15:52:47 »

Jahj, elnézést, majd ha mégis beesteledne a sok program közepette, visszafordítom az időt, és hopp, ugyanazt a napot inkább végiganimézzük Nyelvesít Nevet
Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #127 Dátum: 07 nov 11, 15:53:08 »

Mint ahogy Sakura elrepítette Narutot. Mi is rekordokat fogunk döntögetni ? Nyelvesít Csak kit vagy mit fogunk reptetni? >Nevet
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #128 Dátum: 07 nov 11, 15:54:17 »

Tobikat reptetünk Nevet és mint a papírsárkányoknál, neki is kötünk egy masnit a farkára Nevet (nem rosszra gondolni perverzek, bár én rosszra gondolok,de mint főrossz kami-sama nekem megbocsátható Nevet)
Naplózva
Miku-chan
Vendég
« Válasz #129 Dátum: 07 nov 11, 15:56:12 »

Még mindig élnek, azok a rossz szomszédok, szerintem nekik tökéletes a röppályájuk! Nevet
(rossz aki roszra gondol, de ki mondja meg mi a rossz Nevet )
Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #130 Dátum: 07 nov 11, 16:00:10 »

Szerintem a kedves osztálytársam is jól tud repülni,ha nem megtanítjuk >Nevet >Nevet >Nevet >Nevet Nevet
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #131 Dátum: 07 nov 11, 16:01:54 »

Én a tanáraimat reptetném meg Nevet (hátigen, sajna naagyon kevés jó tanárral "áldott" meg az Isten :-X)
Naplózva
Miku-chan
Vendég
« Válasz #132 Dátum: 07 nov 11, 16:56:27 »

Jut eszembe!

Ha már Tobi-sziget, akkor:
http://www.youtube.com/watch?v=wy2YPi4wXXU
Nevet
Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #133 Dátum: 07 nov 11, 17:44:27 »

Én megnéztem,és vagy 5 percig nem tértem magamhoz...  Nevet Azt hiszem ez egy agysejtleépítő videó akart lenni,mert fogytak rendesen  Nyelvesít Nyelvesít Nevet
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #134 Dátum: 07 nov 11, 17:55:29 »

Na eltűnök a hóviharban délutánra (illetve az ablakon keresztüli bámulásába) és máris ennyi hozzászólás! Örül a szívem!^^ Hmm... akkor:

Moonie-chan: Csokis szójaital? Hmm... NEM! Ugyanis találtam a hűtőben ma dugiba két doboznyit (asszem már csak 1 és egy félpohárnyi van :-X ), szóval az oké Mosolyog Inkább akkor már narancslé-elvonási tünetek Nevet
Nyugdíjas box: melyik sarokban szeretnél lenni Te rossz gyere... izé... nyugdíjas? xD

Miku-chan: azt ramen-STRAND, nem ramen-stand^^ bár a ramen-strandon ramen-standok is vannak^^

Ja, és barack-csata mátrixosan: nemtom, azóta mennyit haladt előre a téma, majd mindjárt megnézem, d ea Duma szobában volt némi harc a délután folyamán (2-3 óra körül xD)

Farkára... farkára... áh! Úgy értitek a lófarkára! De... nincs is olyan hosszú haja...? Talán másra gondoltatok? ???   :Mosolyog Nyelvesít
(Mifelénk a szólást amúgy így ismerik: rossz az, aki rosszra gondol, de h*lye, aki nem xD)
Én pedig ezennel ismét feláldozom említett szomszédomat, mert ma sem hagyott nyugodtan punnyadni...
Naplózva

Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins