Miku-chan
Vendég
|
|
« Válasz #120 Dátum: 07 nov 11, 15:36:25 » |
|
Na sziasztok mina-sama! Jaj, hogy mik vannak itt Ramen-stand óriás kivetítővel meg Bleachkultusz, tisztára lemaradtam mindenről Amúgy én is Hitsu-fan vagyok!!! Látom fejlődik szépen a nyugdíjjasotthonunk jobbnál jobb programok vannak itt, lassan kifejezeten szeretek öreg lenni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #121 Dátum: 07 nov 11, 15:41:05 » |
|
OMG, hány rejtett Hitsu-fan van még itt? Najó, ha vki segít, akkor én tényleg csinálok egy Hitsu-fan oldalt (e107-hez nemigen értek^^") Bizony, nálunk jó dolog öregnek lenni És addigra már olyan fejlett lesz a tudomány, olyan ránctalanító krémek lesznek, h 80 évesen is úgy fogsz kinézni mint mostXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutorban
Chuunin
Nem elérhető
Bash-san(nin) Kami-sama
|
|
« Válasz #122 Dátum: 07 nov 11, 15:44:30 » |
|
Am tom hogy nem a bleach-es témához kapcsolódik de a Tobi szigeten szerintetek mennyire kemények a telek(csak a miskolc pest stb.. helyeken megindult hóesés miatt)????? és am én is egyre jobban kezdem élvezni ezt az öreg vénemberséget...ilyen programok mellett:D:D:D
|
|
|
Naplózva
|
APANYA tag Én a Shousensei (kis-sensei) Tanítványom: Mikoji^^;
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #123 Dátum: 07 nov 11, 15:44:45 » |
|
A Nyugdíjas boxot ki ne hagyd!!! És persze a barack csatát mátrix kiadásba
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #124 Dátum: 07 nov 11, 15:47:26 » |
|
barack csata mátrixosan? mifene és majd még kitalálunk egy csomó programot... csak maradjon időnk animézésre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miku-chan
Vendég
|
|
« Válasz #125 Dátum: 07 nov 11, 15:51:06 » |
|
Na de Moonie-chan! Hát anime nézésre mindig van idő! Valami ilyesmi miatt alakult az ANYAPA, nem? Barack-csata? Hmmm... érdekes. Én akkor inkább maradok a Tsunade-féle homlok pöcinél!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #126 Dátum: 07 nov 11, 15:52:47 » |
|
Jahj, elnézést, majd ha mégis beesteledne a sok program közepette, visszafordítom az időt, és hopp, ugyanazt a napot inkább végiganimézzük
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #127 Dátum: 07 nov 11, 15:53:08 » |
|
Mint ahogy Sakura elrepítette Narutot. Mi is rekordokat fogunk döntögetni ? Csak kit vagy mit fogunk reptetni? >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #128 Dátum: 07 nov 11, 15:54:17 » |
|
Tobikat reptetünk és mint a papírsárkányoknál, neki is kötünk egy masnit a farkára (nem rosszra gondolni perverzek, bár én rosszra gondolok,de mint főrossz kami-sama nekem megbocsátható )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miku-chan
Vendég
|
|
« Válasz #129 Dátum: 07 nov 11, 15:56:12 » |
|
Még mindig élnek, azok a rossz szomszédok, szerintem nekik tökéletes a röppályájuk! (rossz aki roszra gondol, de ki mondja meg mi a rossz )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #130 Dátum: 07 nov 11, 16:00:10 » |
|
Szerintem a kedves osztálytársam is jól tud repülni,ha nem megtanítjuk > > > >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #131 Dátum: 07 nov 11, 16:01:54 » |
|
Én a tanáraimat reptetném meg (hátigen, sajna naagyon kevés jó tanárral "áldott" meg az Isten :-X)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miku-chan
Vendég
|
|
« Válasz #132 Dátum: 07 nov 11, 16:56:27 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #133 Dátum: 07 nov 11, 17:44:27 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #134 Dátum: 07 nov 11, 17:55:29 » |
|
Na eltűnök a hóviharban délutánra (illetve az ablakon keresztüli bámulásába) és máris ennyi hozzászólás! Örül a szívem!^^ Hmm... akkor:
Moonie-chan: Csokis szójaital? Hmm... NEM! Ugyanis találtam a hűtőben ma dugiba két doboznyit (asszem már csak 1 és egy félpohárnyi van :-X ), szóval az oké Inkább akkor már narancslé-elvonási tünetek Nyugdíjas box: melyik sarokban szeretnél lenni Te rossz gyere... izé... nyugdíjas? xD
Miku-chan: azt ramen-STRAND, nem ramen-stand^^ bár a ramen-strandon ramen-standok is vannak^^
Ja, és barack-csata mátrixosan: nemtom, azóta mennyit haladt előre a téma, majd mindjárt megnézem, d ea Duma szobában volt némi harc a délután folyamán (2-3 óra körül xD)
Farkára... farkára... áh! Úgy értitek a lófarkára! De... nincs is olyan hosszú haja...? Talán másra gondoltatok? ??? : (Mifelénk a szólást amúgy így ismerik: rossz az, aki rosszra gondol, de h*lye, aki nem xD) Én pedig ezennel ismét feláldozom említett szomszédomat, mert ma sem hagyott nyugodtan punnyadni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|