Narutorban
Chuunin
Nem elérhető
Bash-san(nin) Kami-sama
|
|
« Válasz #75 Dátum: 07 nov 08, 21:56:05 » |
|
Na nem azért, de sztem pont az a "rakás lökött kölyök" az aki eltart majd ha télleg nyugdíjas leszel..és nem penge.. Úgyhogy tiszted azt az "egy rakás lökött kölyökt" mert ő a jövő generációja(és kissebbségi érzésük lessz ha már most lököttnek hívjuk őket) és bár én nem tom h minek számítok lökött kölyöknek vagy csak simán kölyöknek(az ANYAPA-ban), de mint shousensei (ami nekem nagy dolog; főleg h ma lettem 17.... :-[), kicsit védenem kell a lökött kölyköket, mert 10 év múlva ők is tagok lesznek, és akkor ÉN LESZEK A SENSEI...(meg a hokage :-X)
|
|
|
Naplózva
|
APANYA tag Én a Shousensei (kis-sensei) Tanítványom: Mikoji^^;
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #76 Dátum: 07 nov 08, 22:10:40 » |
|
Öhm...valószínűleg félreértettél engem : Nos én pont azt próbálom mondogatni, hogy az emberek által általánosított anime kedvelők korosztálya, mint azt az említett ábra ismutatja,eltér a valóságtól...és ez jó így Ja és nem azért "rakás lökött kölyök"-öztem, mert én olyan öreg lennék (lévén 15 éves), csupán ezzel is az átlag hozzáállását akartam megmutatni... th: fehérke-chan? ez hogy jött?
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Narutorban
Chuunin
Nem elérhető
Bash-san(nin) Kami-sama
|
|
« Válasz #77 Dátum: 07 nov 08, 22:13:56 » |
|
Gomen Ritka... Elnézést a félreértésért...és most h felfogtam :-X :-[mit is akartál írni teljesen egyetértek veled:D és télleg bocs ... remélem nem vagy mérges egy nyugdíjasra... :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #78 Dátum: 07 nov 08, 22:29:03 » |
|
bliícsből jött Ritka mert régen mindig Hitsus avatarod volt és nálam valahogy az rögzült én amugy annak örülök h sok ien fiatal van akiket leköt azanime:))
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #79 Dátum: 07 nov 08, 22:45:04 » |
|
igen, és sok Hitsu-fan is van, külön öröm Nah én jó éjt kívánok a vén trottyoknak, már tervezgetem is a nyaralást Tobi-szigetre, ahol reményeim szerint csak Tobik élnek, és mind jófiú oyasumi^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutorban
Chuunin
Nem elérhető
Bash-san(nin) Kami-sama
|
|
« Válasz #80 Dátum: 07 nov 08, 22:50:18 » |
|
Szintén elrakom magam holnapra... Jó éjt az össze vénembernek meg asszonynak... :-* És külön jóéjt minden lökött ANYAPA tagnak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #81 Dátum: 07 nov 09, 10:38:13 » |
|
Ha jól értem ez az idősebb fórumozók gyüjtő helye. Mivel 22 éves vagyok asszem itta helyem.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #82 Dátum: 07 nov 09, 11:47:50 » |
|
Hmm...fehérke-chan Ez tetszik
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Bigi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #83 Dátum: 07 nov 09, 16:31:36 » |
|
Annak én is örülök hogy vannak fiatalabb és időssebb anime kedvelők is egyaránt. Már azt tervezgetem hogy hogy fogok 80 évesen [ha megélem] járókerettel animeconon utattörni a pultokhoz. ??? Tobi szigetre pedig valami vízálló TV kéne mert aggódom hogy a kedvenc animém közepén jön egy tsunami és elromlik a tv. :-X ;D
|
|
|
Naplózva
|
"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #84 Dátum: 07 nov 09, 17:34:22 » |
|
Innentől fogva huszonévesek és majdnem huszonévesek már készülni kezdtünk a nyugdíjra & épp azt veséztük ki, bevesszük magunkat vlmi nyugdíjasotthonba, összeköltözünk vlmi apartman-szerűségbe és látástól-mikulásig animéket nézünk xD Egészségügyi jótanács az ANYAPA részére: Ha keveset mozognak, az olyan öregek, mint ti könnyen csontritkulást kaphatnat. Ajánlom kétnaponta menjenek strandolni a Tobi-sziget partjaira. Nekem is tetszik az ötlet, de túl fiatal vagyok. : 15 az még fiatal. Továbbá azt sem tudom, hogy merre van a sziget
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 09, 19:45:03 írta takemitsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #85 Dátum: 07 nov 09, 18:39:43 » |
|
Ha már engem bevettek az én satnya kis 16 évemmel (bár számos ember szerint már nyanya vagyok :-*), akkor szerintem te is jöhetsz, csak áruld el a korodatXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutorban
Chuunin
Nem elérhető
Bash-san(nin) Kami-sama
|
|
« Válasz #86 Dátum: 07 nov 09, 22:41:19 » |
|
De hisz elárulta... ??? odaírta hogy 15... am a tobi sziget japán mellett van... és a csontritkulás ellen én inkább tesiórán aktívkodom meg pénetenként 1.5 órát focizok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető