Arvael
|
|
« Válasz #30 Dátum: 07 nov 06, 21:37:44 » |
|
Vagy lehetne ANYAPA is akár xD
Fiatalok? Én se toom, kami-sama társnőm xP Umm... de szerintem megyek egy kicsikét oroszozni... tudják, én abban a korban vagyok, amikor oroszozni kell... vagy esetleg japánozom (~ergo animét néz~) még meglátjuk xP
Na, akkkor további jó társalgást, aztán legyen elég hozzászólás, mire holnap este hazaérek az egyetemről... akarom mondani, a cégbíróságról xDD
Szerk.: Tényleg igazat szóltál, Miku-chan, mert amíg írtam a hozzászólásom, addig leírtad Te is ugyanazt xDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 06, 21:38:27 írta Arvael »
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #31 Dátum: 07 nov 06, 21:40:40 » |
|
Én meg nemsokára lefekszem, ilyen korban hamar elfárad az ember, több pihenésre van szüksége De addigis boldogítom aki még itt marad, már ha van igény egy ilyen vénasszony társaságára
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miku-chan
Vendég
|
|
« Válasz #32 Dátum: 07 nov 06, 21:42:43 » |
|
Igény az mindig van! De ha már nyelvekről, meg sátorbontásról van szó, akkor lassan én is csatlakozom, mert holnap zh-zom formális nyelvekből :S De feltétlen folytassuk ezt a topikot. Ma volt az alakulo gyűlés és megegyeztünk az ANYAPA névben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #33 Dátum: 07 nov 06, 21:44:54 » |
|
Naná, úgyis mindennap feljárok a fórumokra, ez a topic bekerül a törzshelyeim közé:D És akkor képzeletben pezsgőt bontok az Animés Nyugdíjasok Annyira Penge Alapítványa számára, de nem iszom, mert ilyen korban az még ártalmasabb, mint egyébként
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #34 Dátum: 07 nov 06, 21:47:27 » |
|
Jó éjt a távozóknak! A zh-hoz meg sok sikert!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutorban
Chuunin
Nem elérhető
Bash-san(nin) Kami-sama
|
|
« Válasz #35 Dátum: 07 nov 06, 21:50:21 » |
|
Hát nekem van... mivel végre én is tiszteletbeli az ANYAPA kulbnak:D tök jó...és végülis én vagyok az 1. osztályosok sensei-e...de télleg basszus...olyan fura érzés, hogy egykisgyerek meghúzgálja a klabátod és vörös fejjel, allig meri kinyögni neked, hogy: Tanárúr...hol van a tanári szoba?? :-[ :-[ Tééleg ha sensei vok akkor lehetnék az új tagok sensei-e akik mondjuk nem idősebbek 18-nál??????????????? :-[ :-[ :-[ hm Arvel-sama?
|
|
|
Naplózva
|
APANYA tag Én a Shousensei (kis-sensei) Tanítványom: Mikoji^^;
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #36 Dátum: 07 nov 06, 21:51:59 » |
|
hááátXD akkor az én senseiem is lennél? mondjuk nekem mind1, mert tanítványom már van, de senseiem még sosem volt :-[
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #37 Dátum: 07 nov 06, 21:54:18 » |
|
erről a ensei-tanítvány dologról teljesen le vok maradva,itt ilyen is van????
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #38 Dátum: 07 nov 06, 21:55:27 » |
|
hát, azt nem tudom ebben a topicban lesz-eXD de sok netes fórumon szokott lenni Nekem innen-onnan már egy egész családom összegyűlt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miku-chan
Vendég
|
|
« Válasz #39 Dátum: 07 nov 06, 21:56:53 » |
|
Na látom sikerült Arvel samát jól felmagasztolni. Mit szól majd, ha olvassa. Köszi majd igyekszem. Na akkor én is lépek, majd még az éccaka folyamán lehet hogy írok be egy-két agybomlasztó dolgot. Ezt a sensei-esdit majd megdumáljuk. Majd egyeztetünk a Sanninokkal Akkor viszlát gyermekeim! (Narutoban, amúgy te vagy Katon?)!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #40 Dátum: 07 nov 06, 21:59:24 » |
|
értem,hát akkor én tiszta árva vok fórumos szinten :naruto_sir:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #41 Dátum: 07 nov 06, 22:00:33 » |
|
Ha gondolod, szívesen tanítányommá fogadlak Így már lesz 2XD Jóéjt kedveském, jó szundizást
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #42 Dátum: 07 nov 06, 22:01:34 » |
|
Én benne vagyok Jó éjt neked is :-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #43 Dátum: 07 nov 06, 22:04:41 » |
|
Kijavítom jó éjt kedveskéimre, akik aludni térnek... hamarosan én is megyek, kicsit ideges vagyok, mert holnap föci TZ, és nem tanultam^^" Majd azt mondom a tanárnak, h ilyen idősen az embernek már nem fog az agya:D Rendben Csillus, akkor ki is írlak aláírásomba :-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutorban
Chuunin
Nem elérhető
Bash-san(nin) Kami-sama
|
|
« Válasz #44 Dátum: 07 nov 06, 22:05:31 » |
|
Igen én vok Katon... És (bár nem tom mi lessz belőle) de én leszek sensei is meg tanítvány is... és jó éjt mindenkinek :-*
|
|
|
Naplózva
|
APANYA tag Én a Shousensei (kis-sensei) Tanítványom: Mikoji^^;
|
|
|
|