|
Cartnecker
|
|
« Válasz #16 Dátum: 07 nov 06, 21:13:37 » |
|
Az a helyzet, hogy maradhat ez a téma meg minden, csak kicsit lassabban, mivel a fórumot fórumozásra szoktuk hasznáni és nem chatre =D.. Szal 2 hozzászólás között legalább 1 percet szünetet kéne tartani ^^. Köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #17 Dátum: 07 nov 06, 21:14:12 » |
|
Arvael mint nagy bölcs? Ejnye kami-sama társam, látom újabb babérokra törsz Esetleg én is csatlakozhatok? Igaz még csak 16 éves vagyok, de a szülinapomon a barátnőim köszöntöttek osztályomban, h akkor én is nyanya lettemXD Szabad? És a látástól vakulásig animenézés is nagyon bejövős :-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #20 Dátum: 07 nov 06, 21:19:55 » |
|
Dejóóóóó (én meg már gondolkodom a bleachizmus 10 parancsolaton, de ez OFF, szal ennyit errőlXD belső infót hallhattatokXD) Nah és van vmi neve is ennek a "szervezetnek", vagy csak úgy leszünk?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #21 Dátum: 07 nov 06, 21:22:05 » |
|
Moonie-chan: épp vlmi nevet próbálunk összehozni xD Ötlet?^^
Csillus: örök hálám, hogy nem sárgázol! De helyette zöldségezek én eleget! xDD Egyébként... viccen kívül meg lehetne csinálni egy ilyen öregek otthonát, ha elérjük azt a kort xDD Akkora már csak elég népszerű lesz a mi generáció(i)nk körében xP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miku-chan
Vendég
|
|
« Válasz #22 Dátum: 07 nov 06, 21:24:41 » |
|
Gyermekeim, mint a második legöregebb A korommal jár, de kb 10 percig néztem a forum első oldalát és csodálkoztam, hogy hol vanmnak a hozzászolások mikor rájöttem, hogy már a kövi oldalon. Név, név mi is legyen? Valami jó fantázia dús kéne, dehát aberozsdált 20 éves agyak már nehezen forognak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #23 Dátum: 07 nov 06, 21:25:23 » |
|
Ha addigis ismerni fogjuk egymást (és ez biztos : ), és nem patkolunk el ama kor előtt, akkor lehet róla szó Hmm, név... mondjuk... ANYA (Animés Nyugdíjasok Alapítvány... najó, le van fáradva az agyam, bocsXD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Miku-chan
Vendég
|
|
« Válasz #25 Dátum: 07 nov 06, 21:29:30 » |
|
Nem Ez Nagyon jó! Szerintem! Pont passzol. Nagyon jók vagytok. A fiatalságnak meg a véneknek csak együtt kell dolgozniuk néha
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #26 Dátum: 07 nov 06, 21:31:44 » |
|
Komolyan leütlek xD ~háttérben: paff! (de nem a bűvös sárkány)~
Akkor lehet ANYA,APA a neve??? Oké... holnap bemegyek bejegyeztetni a cégbíróságra xD << ez jelenti a következő évszázadot, mire mindenki eléri a nyugdíjaskort
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #27 Dátum: 07 nov 06, 21:32:07 » |
|
hehe, teccik ANYA,APA: röviden csak AA, ami ugyanúgy lehet AnimeAddicts is, de ez minket nem érdekel fiatalok? hol?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 06, 21:32:50 írta Moonie-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Miku-chan
Vendég
|
|
« Válasz #28 Dátum: 07 nov 06, 21:35:52 » |
|
Ennyierővel lehetne ANYAPA, legalább csak egyszó Amúgy Arvel, annyira bírom a búrád, de komolyan! Pont olyan agyjárásod van mint nekem, itt görnyedezek a gépelőtt. Akkor a név lassan megvan. Király! Jut ezsembe jegyezzük fel, hogy ma született a "Cég". Hivatalosan 2007. 09.06 21:35 a jogbíróság meg levan tojva Moonie-chan, imádom az aláírásod! Yondaime a kedvencem!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 06, 21:36:47 írta Miku-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #29 Dátum: 07 nov 06, 21:37:32 » |
|
*taps taps* És most h már hivatalosan is öregek vagyunk, már cska annyi a dolgunk, h éjjel-nappal animét nézzünk :-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|