Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4440 Dátum: 08 ápr 26, 17:28:15 » |
|
Khm... Lehet h lekéstem arról az elbeszélgetésről? A francccc... Pedig vittem volna pár praktikus cuccot az Izé Bigyó Bolt-ból, hátha jól jönnek. Amúgymeg: ejnye .... ejnye öreg szigetlakók.... mindenki kidőlt?! na dehát a vénség... Túl nagy a csönd ma a topicon. Valaki!!!!!! Ébresszétek mán fel a véneket!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
zsorzset
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4441 Dátum: 08 ápr 26, 18:51:56 » |
|
hát...télleg elég kihalt ma a topic... am! sikerült dönteni??? nem tom mikor kerülök ism gépközelbe, legyen szíííves vki írja meg nekem PÜ-ben, hogy akkor mi lesz a fog-on, vagy hogy bennt vok e! köcce!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ookami
Chuunin
Nem elérhető
Halál fia vagyok...
|
|
« Válasz #4442 Dátum: 08 ápr 27, 07:44:44 » |
|
Nahátakkoramígaspacetmegnemtalálomébredjetekfel! Máris jobb ébren nem? Rég voltam itt, szóval remélem a mélyentisztelt munkáltató csillagszemű juhá... izé madarai nem kanászodtak el Aki nem tud felkelni tegyen be egy gyengén összegyűrt alugömböt meg egy propán/butános lufit a mikróba és vékony betonfalon keresztül hallgassa meg az eredményt vagy ússzon versenyt krokodilokkal az Eye of the Tiger -t hallgatva. ÉBRESZTŐ!
|
|
|
Naplózva
|
Ne üvöltsön a akaratod, ha a hatalmad suttogása is elég!
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4443 Dátum: 08 ápr 27, 07:51:13 » |
|
Helllóóóóóóóóó ÖÖÖregek!!!! Ookami? Kösz az ébresztést.... Öhm... Többiek? Jaaaj nemá... Tennap óta nem jöttem, mert gondoltam addig éled a tipic. De sehol senki... Na jó... Akko mék a mikróhoz.... Kiszúrok én a szigetlakókkal...
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #4444 Dátum: 08 ápr 27, 12:22:04 » |
|
Most nem azért, de pont amiatt vagyunk öregek, hogy sokat lustálkodjunk és ne mindig mi pattogjunk mindenért. A szigeten mindenki kényelmesen, nyugisan, ráérősen tengeti a szabadidejét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #4445 Dátum: 08 ápr 27, 15:21:47 » |
|
Hát igen-igen... Feltéve, ha nem kell elveszett turisták után szaladgálnod... Anyu kérem vissza a vendégeket... (tudom h. még mindig ott rejtegeted őket a szekrényben... ) Már elvonás tüneteim vannak.. Napok óta nem bántottam senkit... Mi lesz így a hírnevemmel (turista kínzó)?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 27, 15:23:08 írta kana-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4446 Dátum: 08 ápr 27, 16:54:45 » |
|
Elveszett túristák? Ööö mindent tagadok! Kezd lelkiismeret furdallásom lenni... :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #4447 Dátum: 08 ápr 27, 17:04:34 » |
|
Szóval a te kezed is benne van? Lebuktál. Nah... tessék őket visszadni, mert különben rajtatok fogom kiélni magam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4448 Dátum: 08 ápr 27, 17:15:52 » |
|
lányom szóval mostmár elárulom hol vannak gabesznál nálam csak egypár van erre lesznek: lemész a pincébe a piros szerényt a keleti falnál féretolod találsz ott egy ajtót találsz kinyitod ezzel a kóddal *átnyújt egy etlit és egy kártyát* ezek majd önmegsemmisítik magukat ha kinyitodtad az ajtót végigmégy a folyosón nyugi meghallod h melyik ajtó mögött vannak kimondod a jelszót *megsúgja* és már láthatod is a kínzókamrám (a csontvázakkal ne törődj) ha akarsz játszhatsz még egy kicsit lessz ott macskakarmot, spanyol csizma, virágzó körtét, meg minden amit csak szeretnél... de a szekrényben lévőket hagy tartsam meg azok még frissek
a
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4449 Dátum: 08 ápr 27, 17:23:56 » |
|
Jó... Vissza adom őket... De a 7-es számú mozgó céltáblát megtarthatom? Az a kedvencem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #4450 Dátum: 08 ápr 27, 17:42:38 » |
|
Elkészült a kinzókamrám ,bérbe adom , aki csak akarja kiveheti . Kana neked ajánlom a legjobban ,készitek majd róla egy tervrajzot,és nem is drága. Megegyeztünk?-választ kérek mer ,ha nem kapok 24 órán belül ,tovább adom .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #4451 Dátum: 08 ápr 27, 18:27:52 » |
|
Háh.. és még én hittem magam gonosznak.... Áááá... le vagyok maradva. Piri ide azzal a kamrával, had teszteljem gyorsan.. > ~10 perc múlva rátalál a turistákra~ Te jó ég! Mi történt ezekkel?... Gabesz az egyik tiszta lyuk... (Ő lenne a fent említett? ) Hát jó megkaphatod...így már úgyse küldhetem haza... De Arvael meg ne tudja.. megígértem neki h. nem visszük túlzásba a "szórakozást"... >>Nyugalom anyu! Alapos és tapasztalt vagyok... mindent helyreraktam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 27, 18:51:33 írta kana-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4452 Dátum: 08 ápr 27, 18:40:24 » |
|
lányom enyémek még egész jó állapotban vannak nem.... ugye mindent visszatettél a helyére? apádék még semmit se tudnak a ház ezen részéről
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #4453 Dátum: 08 ápr 27, 19:15:06 » |
|
Megegyeztünk Kana ,a tiéd a kinzókamra.Ha kész lesz a tervrajza akkor küldök egy PÜ-t neked*reménykedik ,hogy akkora lesz hely Kana PÜ ládikójában* .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|