Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4410 Dátum: 08 ápr 22, 18:38:54 » |
|
Izébigyókat amikkel izébigyózhatunk és csinálunk egy rakat Tobi szigetes izébigyót amiket eladunk az izébigyókban... Szerintem nagy bevétele lenne...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4411 Dátum: 08 ápr 22, 18:40:35 » |
|
Nah én már elég régen írtam ide. Hát ez van, ha az ember dolgozik. Am én bevállalnék egy ilyen hobbi boltot, amiben vannak kerti szerszámok meg satöbbi cuccok, úgyis értek az ilyesmikhez. Meg hát kell a másod meló a főpincérkedés mellé.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #4412 Dátum: 08 ápr 22, 18:42:22 » |
|
Eu nagyon jó 5let KNTS-m. Én is imádom az izébigyókat, még jobban, mint a kütyüketyeréket. Amúgy engem a játékboltban csak akkor néztek hülyének amikor elkezdtema Pokemont énekelni a magnóval. Bár a conon is énekeltem, ráadásul nagyon sokakkal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4413 Dátum: 08 ápr 22, 18:47:12 » |
|
Mi is tudunk azért alakítani.... Sikongatva elrohanuk 2 eladó mellett mert megláttunk egy Vadmacskakommadós figurát... És belakutuk az egészet...de a végére jól jöttek ki mert vettünk egy rakat "ajándékot a kicsi rokonoknak"...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4414 Dátum: 08 ápr 22, 18:52:38 » |
|
Oké! Akkor én akarok nyitni egy Izé-Bigyó boltot itt Tobi szigeten! Lesz benne sok izé és sok bigyó! Meg persze gyerekjáték a sok öregnek! Lesz karaoki sarok az olyanoknak, akik Pokemont vagy egyéb más dalocskát akarnak énekelni! És persze csináltatok egy kis asztalt is, ami körül sok párnácska lesz, ha pár öregnek esetleg megjön a kedve a játékhoz. De szép lesz az a kis boltocska! Már csak alkalmazottakat kell szereznem. Kerítsetek nekem 3 embert, aki lesi a vásárlók, öregek és az én parancsaimat!
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4415 Dátum: 08 ápr 22, 18:57:33 » |
|
Hmmm....izébigyók... jó 5let, bár nem tom, h mik azok az izébigyók x'D de sebaj, majd ha lesz bolt akkor bemegyek, körülnézek és megtudom, h mik azok az izébigyók x'DD Viszont én arra lennék kíváncsi, h egyszer régen nagyon régen... megszülettek az én láva lámáim és azoknak már van kifutójuk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4416 Dátum: 08 ápr 22, 19:12:45 » |
|
jééé izébigyó bolt az jó szeretjük az izébigyókat csak kár h hogyishívják nem lessz na mindegy ez van viosszatérve a csókolomozós dologhoz engem olyankor szoktak mikor tesómért megyek az oviba de ez nem olyan roosz legalább tisztelnek na mindegy megin fagyasztani fogok topicot (ez meg lenni szép magyar mondat) szóval mindegy
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4417 Dátum: 08 ápr 22, 19:16:31 » |
|
Igazad van Noemimi-chan! Hogyishívják is kell a boltba! Meg sok micsoda is! Minden ami furi, meglepő és vicces! ÉS mivel írtam utánad, nem hiszem, h befagyasztod a topicot.
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4418 Dátum: 08 ápr 22, 19:38:36 » |
|
Én 18 múltam, mikor elkezdtem dolgozni... 9,5 hónapot dolgoztam, szóval 19 már elmúltam, mikor kiléptem és az egyik osztályon -akikkel napi szinten tartottam a kapcsolatot- kiderült, hogy valaki 16-nak nézett... majdnem belevertem a fejem a falba... 16 évesen napi 8 órás igavonás még elvileg tilos tudtommal :'X
Hehe, az szép. Amúgy igazad van és ha jól tudom, akkor max 6 órát dolgozhatnak a korlátozottan cselekvőképes kiskorúak. (14-18 ) Bocs ezt nem tudtam megállni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4419 Dátum: 08 ápr 22, 19:42:49 » |
|
Nah...le se tagadhatnád a pályád... Uncsim bemegy gyakorlatra az önkormányzatra...első kérdés...és akkor fizteni kell önnek? Mondta hogy nem, azután mondták hogy maradhat... szegénykém...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #4420 Dátum: 08 ápr 24, 18:56:58 » |
|
... ha jól tudom, akkor max 6 órát dolgozhatnak a korlátozottan cselekvőképes kiskorúak. (14-18 ) Kedves Ördög (majdnem férjem), ha ezt korábban mondtad volna... Én már 16 évesen reggel 9-től 22-23 óráig dolgoztam. Az ilyen korlátozottan cselekvőképes kiskorúak tudatlanságának kihasználásáért milyen büntetés jár? Erről jut eszembe, hogy a szigetnek van jogi képviselete, bírósága? Mer végrehajtók már vannak.
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4421 Dátum: 08 ápr 24, 19:18:01 » |
|
Hehe igen, azt még meg kell köszönni annak a csövinek. Elvileg feljelentést lehet tenni fiatalkorú veszélyeztetéséért, vagy a Munkaügyi Főfelügyelőség szab ki valamicske bírságot. Na de nem zugügyvédkedem itten, mert még kapok a fejemre. :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #4423 Dátum: 08 ápr 24, 19:21:20 » |
|
Lusta vagyok végigolvasni csak láttam mi a téma, úgyhogy:
16 alatt: kiskorú 16-tól: fiatalkorú 18-tól: nagykorú
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4424 Dátum: 08 ápr 24, 19:25:59 » |
|
Nem 14 alatt kiskorú? Na jó... Nekem mindegy...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|