24 nov 26, 14:45:39 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 293 294 [295] 296 297 ... 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 598994 alkalommal)
0 Felhasználó és 51 vendég van a témában
Morita
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #4410 Dátum: 08 ápr 22, 18:38:54 »

Izébigyókat amikkel izébigyózhatunk és csinálunk egy rakat Tobi szigetes izébigyót amiket eladunk az izébigyókban...
Szerintem nagy bevétele lenne...
Naplózva
bero
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #4411 Dátum: 08 ápr 22, 18:40:35 »

Nah én már elég régen írtam ide.  Nevet Hát ez van, ha az ember dolgozik.  Pojén
Am én bevállalnék egy ilyen hobbi boltot, amiben vannak kerti szerszámok meg satöbbi cuccok, úgyis értek az ilyesmikhez.  Mosolyog Meg hát kell a másod meló a főpincérkedés mellé.  Mosolyog
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #4412 Dátum: 08 ápr 22, 18:42:22 »

Eu nagyon jó 5let KNTS-m. Nevet Én is imádom az izébigyókat, még jobban, mint a kütyüketyeréket. Nevet Amúgy engem a játékboltban csak akkor néztek hülyének amikor elkezdtema Pokemont énekelni a magnóval. Nevet Bár a conon is énekeltem, ráadásul nagyon sokakkal Nevet
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #4413 Dátum: 08 ápr 22, 18:47:12 »

Mi is tudunk azért alakítani....
Sikongatva elrohanuk 2 eladó mellett mert megláttunk egy Vadmacskakommadós figurát...
És belakutuk az egészet...de a végére jól jöttek ki mert vettünk egy rakat "ajándékot a kicsi rokonoknak"...
Naplózva
Aemy
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Chokolate Sisters fele

« Válasz #4414 Dátum: 08 ápr 22, 18:52:38 »

Oké! Akkor én akarok nyitni egy Izé-Bigyó boltot itt Tobi szigeten!  Nevet Lesz benne sok izé és sok bigyó! Meg persze gyerekjáték a sok öregnek! Lesz karaoki sarok az olyanoknak, akik Pokemont vagy egyéb más dalocskát akarnak énekelni! És persze csináltatok egy kis asztalt is, ami körül sok párnácska lesz, ha pár öregnek esetleg megjön a kedve a játékhoz.  Nevet
De szép lesz az a kis boltocska!
Már csak alkalmazottakat kell szereznem.  >.<#
Kerítsetek nekem 3 embert, aki lesi a vásárlók, öregek és az én parancsaimat!  Ördögi
Naplózva

Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! Ámor BLOG
Xapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és  Csibe
gaara_fan
Jounin
*

« Válasz #4415 Dátum: 08 ápr 22, 18:57:33 »

Hmmm....izébigyók... jó 5let, bár nem tom, h mik azok az izébigyók x'D de sebaj, majd ha lesz bolt akkor bemegyek, körülnézek és megtudom, h mik azok az izébigyók x'DD
Viszont én arra lennék kíváncsi, h egyszer régen nagyon régen... megszülettek az én láva lámáim és azoknak már van kifutójuk  Hümm-hümm
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #4416 Dátum: 08 ápr 22, 19:12:45 »

jééé izébigyó bolt az jó szeretjük az izébigyókat csak kár h hogyishívják nem lessz na mindegy ez van

viosszatérve a csókolomozós dologhoz engem olyankor szoktak mikor tesómért megyek az oviba de ez nem olyan roosz legalább tisztelnek Nevet

na mindegy megin fagyasztani fogok topicot (ez meg lenni szép magyar mondat) szóval mindegy
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Aemy
Naruto-Kun Csoport
*

Chokolate Sisters fele

« Válasz #4417 Dátum: 08 ápr 22, 19:16:31 »

Igazad van Noemimi-chan! Hogyishívják is kell a boltba!  Nyelvesít
Meg sok micsoda is!  Nevet Minden ami furi, meglepő és vicces!

ÉS mivel írtam utánad, nem hiszem, h befagyasztod a topicot.  Kúl
Naplózva

Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! Ámor BLOG
Xapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és  Csibe
Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4418 Dátum: 08 ápr 22, 19:38:36 »

Én 18 múltam, mikor elkezdtem dolgozni... 9,5 hónapot dolgoztam, szóval 19 már elmúltam, mikor kiléptem és az egyik osztályon -akikkel napi szinten tartottam a kapcsolatot- kiderült, hogy valaki 16-nak nézett... majdnem belevertem a fejem a falba... 16 évesen napi 8 órás igavonás még elvileg tilos tudtommal :'X

Hehe, az szép. Nevet Amúgy igazad van és ha jól tudom, akkor max 6 órát dolgozhatnak a korlátozottan cselekvőképes kiskorúak. (14-18 Nyelvesít)
Bocs ezt nem tudtam megállni. Pojén
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #4419 Dátum: 08 ápr 22, 19:42:49 »

Nah...le se tagadhatnád a pályád... Nevet
Uncsim bemegy gyakorlatra az önkormányzatra...első kérdés...és akkor fizteni kell önnek? Mondta hogy nem, azután mondták hogy maradhat... szegénykém...
Naplózva
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #4420 Dátum: 08 ápr 24, 18:56:58 »

... ha jól tudom, akkor max 6 órát dolgozhatnak a korlátozottan cselekvőképes kiskorúak. (14-18 Nyelvesít)

Kedves Ördög (majdnem férjem), ha ezt korábban mondtad volna...
Én már 16 évesen reggel 9-től 22-23 óráig dolgoztam. Az ilyen korlátozottan cselekvőképes kiskorúak tudatlanságának kihasználásáért milyen büntetés jár?
Erről jut eszembe, hogy a szigetnek van jogi képviselete, bírósága? Mer végrehajtók már vannak.
Naplózva

Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4421 Dátum: 08 ápr 24, 19:18:01 »

Hehe igen, azt még meg kell köszönni annak a csövinek. Nevet

Elvileg feljelentést lehet tenni fiatalkorú veszélyeztetéséért, vagy a Munkaügyi Főfelügyelőség szab ki valamicske bírságot. Nyelvesít Na de nem zugügyvédkedem itten, mert még kapok a fejemre. :'X
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #4422 Dátum: 08 ápr 24, 19:19:00 »

Hmm... nem 14-18-ig fiatalkorú és előtte meg kiskorú...? Gondolkozik ... De bízom a tudásodban, csak tudnám, akkor mivel keverem a dolgot :'X Pirul

Orpheus, összeszervezzünk egy fórumos csapatot, hogy elbeszélgessünk az akkori munkaadóddal? Ördögi
Naplózva

Cartnecker
Adminisztrátor

« Válasz #4423 Dátum: 08 ápr 24, 19:21:20 »

Lusta vagyok végigolvasni csak láttam mi a téma, úgyhogy:

16 alatt: kiskorú
16-tól: fiatalkorú
18-tól: nagykorú
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #4424 Dátum: 08 ápr 24, 19:25:59 »

Nem 14 alatt kiskorú?  Hmm? Na jó... Nekem mindegy...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 293 294 [295] 296 297 ... 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins